Engelen hanger 20 mm Opaliet (synth)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Engelen hanger 20 mm Opaliet (synth)

Laat je betoveren door de schittering van onze 20 mm Opaliet Engelenhanger. Deze unieke hanger is niet alleen een visueel aantrekkelijk accessoire maar ook een symbool van spirituele verlichting en innerlijke vrede.

€ 6,00 Inclusief belasting

€ 4,96 Exclusief belasting

Omschrijving

Engelen hanger 20 mm Opaliet (synth) kopen

Laat je betoveren door de schittering van onze 20 mm Opaliet Engelenhanger. Deze unieke hanger is niet alleen een visueel aantrekkelijk accessoire maar ook een symbool van spirituele verlichting en innerlijke vrede.

Opaliet, een synthetisch materiaal dat de prachtige glans van echte opaal nabootst, staat bekend om zijn kalmerende energie en wordt geassocieerd met spirituele groei. Draag deze hanger om je te omringen met de rustgevende vibraties van Opaliet en om de engelachtige begeleiding naar spirituele verlichting te ervaren.

Elke hanger wordt met zorg vervaardigd, waardoor het niet alleen een stijlvolle toevoeging is aan je sieradencollectie, maar ook een persoonlijk talisman van spirituele balans.

Bestel Online

Transformeer je energie, omarm de spirituele verlichting en laat de engelenkrachten van de Opaliet Engelenhanger je leiden naar een leven vol innerlijke vrede. Bestel vandaag nog en ervaar de schittering elke dag!

De Werking van Opaliet

Opaliet staat bekend om zijn eigenschappen die spirituele groei en emotionele balans bevorderen. Het iriserende schouwspel van kleuren symboliseert de veelzijdigheid van het leven en herinnert ons eraan de schoonheid in alles te zien.

Naast het stimuleren van spirituele ontwikkeling, wordt Opaliet geassocieerd met het kalmeren van emoties en het bevorderen van harmonie in relaties. Het is een steen van liefde en compassie, die je ondersteunt in tijden van innerlijke zoektocht en zelfontdekking.

Op spiritueel niveau wordt Opaliet vaak gebruikt om de chakra's te activeren en een diepere connectie met het hogere zelf te vergemakkelijken. Voeg deze bijzondere zaksteen toe aan je meditatieroutine om de intuïtie te versterken en helderheid te verkrijgen.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Opaliet? Deze kan je vinden op onze pagina Opaliet - Zelfvertrouwen en Harmonie

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 4 - 6 cm
Gewicht0,030 kg
MateriaalOpaliet
KleurWit
ChakraAlle chakra's
SterrenbeeldKreeft - Schorpioen - Boogschutter - Vissen
VerzorgingOpaliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561006127
263 Items
8718561006127
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)