Engelen hanger 20 mm Unakiet
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Engelen hanger 20 mm Unakiet

Laat je betoveren door de energie van onze 20 mm Unakiet Engelenhanger. Deze unieke hanger is niet alleen een visueel aantrekkelijk accessoire maar ook een symbool van groei, balans en spirituele verbondenheid.

€ 6,00 Inclusief belasting

€ 4,96 Exclusief belasting

Omschrijving

Engelen hanger 20 mm Unakiet kopen

Laat je betoveren door de energie van onze 20 mm Unakiet Engelenhanger. Deze unieke hanger is niet alleen een visueel aantrekkelijk accessoire maar ook een symbool van groei, balans en spirituele verbondenheid.

Unakiet, met zijn mix van groene en roze tinten, staat bekend om het bevorderen van harmonie en het versterken van spirituele verbindingen. Draag deze hanger om je te omringen met de helende energie van Unakiet en om de positieve invloed van engelachtige begeleiding te ervaren.

Elke hanger wordt zorgvuldig vervaardigd, waardoor het niet alleen een stijlvolle toevoeging is aan je sieradencollectie, maar ook een persoonlijk talisman van groei en evenwicht.

Bestel Online

Transformeer je energie, omarm balans en laat de engelenkrachten van de Unakiet Engelenhanger je leiden naar een leven vol spirituele groei en harmonie. Bestel vandaag nog en ervaar de verkwikkende energie dagelijks!

De Werking van Unakiet

Unakiet is een krachtige steen voor emotioneel evenwicht en spirituele groei. Het stimuleert de harmonieuze integratie van gevoelens en bevordert innerlijke rust. Het staat bekend om het verminderen van stress en het creëren van een kalmerende atmosfeer.

Deze zaksteen wordt vaak geassocieerd met het hartchakra en wordt gezien als een steen van liefde en verbondenheid. Het kan helpen bij het oplossen van emotionele blokkades en het bevorderen van positieve relaties.

Naast emotionele ondersteuning staat Unakiet bekend om zijn aardende eigenschappen. Het helpt je in contact te komen met de natuur en brengt balans tussen lichaam en geest.

Unakiet biedt inzicht in de oorzaak van problemen en blokkades, ook als deze oorzaak in een vorig leven ligt. Dit inzicht kan helpen om beperkende gedrags- en denkpatronen te doorbreken, waardoor geestelijke groei mogelijk wordt.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Unakiet? Deze kan je vinden op onze pagina Unakiet - Kalmerend en Inzichtgevend

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 2 cm
Gewicht0,005 kg
MateriaalUnakiet
KleurGroen / Oranje
ChakraBasischakra (1e) - Hartchakra (4e)
SterrenbeeldSchorpioen
VerzorgingUnakiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561006196
179 Items
8718561006196
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)