Engelen hanger + kaart Goldfluss (synth)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Engelen hanger + kaart Goldfluss (synth)

Laat je betoveren door de engelachtige energie van onze Goldfluss Engelen hanger, perfect gecombineerd met een bijpassende kaart. Goldfluss, een synthetische steen met sprankelende deeltjes, staat bekend om zijn schitterende uitstraling en positieve invloed op energie.

€ 8,00 Inclusief belasting

€ 6,61 Exclusief belasting

Omschrijving

Engelen hanger + kaart Goldfluss (synth) kopen

Goldfluss is een ware gelukssteen. Het is een synthetische steen welke oorspronkelijk vervaardigd is in de 16e eeuw door monniken en alchemisten die op zoek waren naar goud. Het recept is tot op heden nog steeds geheim. Ondanks dat Goldfluss een synthetische steen is (en dus niet in de natuur voorkomt) heeft deze wel een prachtige energetische werking! De samenstelling is heel complex, maar in combinatie met de goud en koperdeeltjes (welke voor de prachtige glinstering zorgen), is dit een krachtige steen.

Laat je betoveren door de engelachtige energie van onze Goldfluss Engelen hanger, perfect gecombineerd met een bijpassende kaart. Goldfluss, een synthetische steen met sprankelende deeltjes, staat bekend om zijn schitterende uitstraling en positieve invloed op energie.

Deze unieke hanger is niet alleen een visueel aantrekkelijk accessoire, maar ook een symbool van stralende bescherming en positiviteit. Draag de Goldfluss Engelen hanger om jezelf te omringen met een sprankelende energie en een gevoel van hemelse harmonie in je leven te brengen.

Elk stuk is zorgvuldig vervaardigd en straalt zijn eigen unieke glans uit, waardoor het niet alleen een stijlvolle toevoeging is aan je collectie, maar ook een persoonlijke talisman van schittering. 

Online bestellen

Transformeer je energie, omarm de positiviteit en laat de engelenkrachten van Goldfluss je leiden naar een leven vol glans en goddelijke inspiratie. Bestel nu en ervaar de hemelse schittering in elke dag

De werking van Goldfluss:

Goldfluss, ook wel aventurijnglas genoemd, is een door de mens gemaakte glasachtige substantie met ingesloten koperdeeltjes die het zijn opvallende gouden glans geven. Hoewel het geen natuurlijke edelsteen is, wordt Goldfluss geassocieerd met symbolische betekenissen.

De steen wordt vaak gezien als een symbool van positieve energie en welvaart, dankzij de gouden kleur die verbonden is met rijkdom en overvloed. Mensen dragen of gebruiken Goldfluss als een middel om financieel succes aan te trekken.

Daarnaast wordt Goldfluss geassocieerd met vrolijkheid en optimisme, dankzij zijn glinsterende aard. Het kan een positieve sfeer bevorderen en negatieve gedachten verdrijven.

Sommige geloven dat Goldfluss zelfvertrouwen kan vergroten en positieve denkpatronen kan stimuleren. Het wordt beschouwd als een steen die kan helpen bij het overwinnen van zelftwijfel en het aanmoedigen van een optimistische kijk op het leven.

Het is belangrijk op te merken dat de spirituele betekenissen van Goldfluss voornamelijk gebaseerd zijn op symboliek en persoonlijke overtuigingen, gezien zijn kunstmatige oorsprong zonder natuurlijke kristalstructuur. Bij het dragen of gebruiken van Goldfluss is het relevant om de symboliek te omarmen die persoonlijk resoneert.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Goldfluss? Deze kan je vinden op onze pagina Goldfluss - Vreugde en Positiviteit

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Product informatie

Afmetingen 2 cm
Gewicht0,005 kg
MateriaalGoldfluss
KleurBruin
ChakraHeiligbeen chakra (2e) - Zonnevlecht chakra (3e)
SterrenbeeldWeegschaal
VerzorgingGoudsteen kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718226690807
16 Items
8718226690807
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)