Engelenhangers - Edelstenen en Mineralen

Engelenhangers

Het dragen van mineralen edelsteenhangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

Edelstenen engelenhangers
De edelstenen engelenhangers zijn circa 20 mm groot en geslepen in een engelenvorm. Deze engelen omarmen en beschermen je met hun vleugels. De engelen zijn er voor je. Engelen begeleiden. Ze begeleiden je gedurende jouw hele aardse leven. Wij verkopen deze symboolengelen bij De Goudsbloem in diverse mineraalsoorten en kleuren.

Met zorg gelijmd
De mineralen edelstenen engelenhangers van De Goudsbloem worden met zorg vervaardigd en zijn voorzien van een geboord gaatje waarin een gelijmd oogje is bevestigd.

De Ruben Robijn edelstenen engelenhangers kunnen vrijwel niet achter de kleren blijven haken. Door gebruik van speciale zeer krachtige 2-componentenlijm kunnen wij je garanderen dat de stenen niet zullen loslaten. Het kan natuurlijk wel voorkomen, dat een steentje 'uitgewerkt' is voor de persoon die hem draagt, het kan dan zijn dat hij eraf valt of breekt.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

-5%
Engelen hanger 20 mm Rhodoniet
1 stuks engel hanger van 20 mm hoog van de edelsteen Rhodoniet. Let op! Hij kan qua kleur afwijken van de foto.
€ 4,75
€ 5,00
Aanbieding!-10%
Engelen hanger tijgeroog 3 stuks
Prijs per stuk : 4,02 €Engelen zijn boodschappers uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. Engelenbeeldjes helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen.Tijgeroog is een kwarts vermengd met ijzerverbindingen, die zorgen voor het kenmerkende gestreepte effect. Tijgeroog heeft een sterke verbinding met de zon en de zonnevlecht. De steen is verwarmend, maakt vrolijk en 'verbrandt' negatieve invloeden. Hij revitaliseert en maakt daadkrachtig. Ondersteunt het spijsverteringsvuur, maag-darm functie, ogen, lever en het autonome zenuwstelsel.*
€ 12,06
€ 13,40
Aanbieding!-10%
Engelen hanger bergkristal 3 stuks
Prijs per stuk : 4,02 €Engelen zijn boodschappers uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. Engelenbeeldjes helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen.Bergkristal is een krachtige helende steen en energieversterker. Het bevordert helder denken en overstijgende waarneming. Ondersteunt de verbinding met het innerlijk weten. Reinigt en versterkt zowel het energetische- als fysieke lichaam, o.a. het immuunsysteem.
€ 12,06
€ 13,40
Aanbieding!-10%
Engelen hanger amethist 3 stuks
Prijs per stuk : 4,02 €Engelen zijn boodschappers uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. Engelenbeeldjes helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen.Amethist is een purperkleurig kwartskristal. Kleuren variëren van licht lavendel tot diep violet. Amethist kristallen bezitten spirituele eigenschappen en kunnen worden gebruikt ter ondersteuning van het verhogen van je bewustzijnsniveau. Ze vormen een brug tussen aardse en etherische werelden, waardoor er een opening komt naar spiritueel bewustzijn.
€ 12,06
€ 13,40
Aanbieding!-10%
Engelen hanger carneool 3 stuks
Prijs per stuk : 4,02 €Engelen zijn boodschappers uit de hogere sferen, die klaar staan om ons emotionele steun en spirituele begeleiding te bieden. Engelenbeeldjes helpen ons om verbinding te maken met onze eigen beschermengel, die over ons waakt en ons beschermt bij alles waar we om vragen.Carneool is een krachtige steen voor wie wil werken aan eigenwaarde, zelfvertrouwen en het omzetten van creatieve ideeën in daden. Transformeert twijfel in moed en daadkracht. Fysiek heeft carneool een gunstige werking op de spijsvertering, vrouwelijke voortplantingsorganen, vruchtbaarheid, rug, reumatiek, artritis en depressies.(*)
€ 12,06
€ 13,40
Engelenhanger parelmoer November
Engelenhanger parelmoer November, zilverkleurige engelenhanger van ca 20 mm met een gekleurd parelmoer balletje.
€ 7,15
Engelenhanger parelmoer Mei
Engelenhanger parelmoer Mei, zilverkleurige engelenhanger van ca 20 mm met een gekleurd parelmoer balletje.
€ 7,15
Engelenhanger parelmoer Juni
Engelenhanger parelmoer Juni, zilverkleurige engelenhanger van ca 20 mm met een gekleurd parelmoer balletje.
€ 7,15
Engelenhanger parelmoer Maart
Engelenhanger parelmoer Maart, zilverkleurige engelenhanger van ca 20 mm met een gekleurd parelmoer balletje.
€ 7,15
Engelenhanger parelmoer September
Engelenhanger parelmoer September, zilverkleurige engelenhanger van ca 20 mm met een gekleurd parelmoer balletje.
€ 7,15
Engelenhanger parelmoer April
Engelenhanger parelmoer April, zilverkleurige engelenhanger van ca 20 mm met een gekleurd parelmoer balletje.
€ 7,15
Engelenhanger parelmoer Juli
Engelenhanger parelmoer Juli, zilverkleurige engelenhanger van ca 20 mm met een gekleurd parelmoer balletje.
€ 7,15
Engelenhanger parelmoer Februari
Engelenhanger parelmoer Februari, zilverkleurige engelenhanger van ca 20 mm met een gekleurd parelmoer balletje.
€ 7,15
Engelenhanger parelmoer Oktober
Engelenhanger parelmoer Oktober, zilverkleurige engelenhanger van ca 20 mm met een gekleurd parelmoer balletje.
€ 7,15
Beschermengel Juni op kaartje
Beschermengel juni op kaartje, een zilverkleurig engeltje met een gekleurd parelmoer balletje.
€ 8,06