Engelenhangers op kaart

Engelenhangers op kaart

We hebben een prachtige serie bijzonder vervaardigde engelenhangers op kaartje. Deze engelenhangers gemaakt, van een goede kwaliteit edelsteen, zijn 20 mm groot. Verpakt per stuk op kaartje met korte beschrijving en werking.

Het kaartje van de engelenhanger geeft een simpele uitleg over de symboliek. In elke religie komen engelen voor als boodschapper en beschermer. Deze engelenhangers zijn zeer geschikt om als cadeau te geven of om zelf te dragen. Zo draag je een stukje universele wereldvrede en liefde over.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Engelen hanger + kaart Amethist
Ervaar de kalmerende energie van onze Engelenhanger met Amethist op kaart. Amethist, met zijn prachtige paarse tinten, staat bekend om zijn spirituele eigenschappen en wordt beschouwd als een steen van rust en spirituele groei.
€ 8,00
Engelen hanger + kaart Jaspis rood
Ontdek de betovering van de Rode Jaspis Engelen hanger met bijpassende kaart. Rode Jaspis staat bekend om zijn aardende en revitaliserende eigenschappen, en met deze engelachtige toevoeging wordt een harmonieuze balans gecreëerd.
€ 8,00
Engelen hanger + kaart Labradoriet
Ontdek de magie van de Labradoriet Engelenhanger met bijpassende kaart. Labradoriet, met zijn schitterende kleurschakeringen, staat bekend om zijn mystieke en beschermende eigenschappen. Met deze engelachtige toevoeging wordt de Labradoriet Engelenhanger niet alleen een visueel aantrekkelijk accessoire, maar ook een bron van spirituele kracht en bescherming.
€ 8,00
Engelen hanger + kaart Jade Serpentijn
Laat je betoveren door de engelachtige energie van onze Jade Serpentijn Engelenhanger, subliem gecombineerd met een kaart. Jade Serpentijn, met zijn diepgroene tinten, staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt beschouwd als een symbool van geluk en welzijn.
€ 8,00
Engelen hanger + kaart Aventurijn groen
Laat je betoveren door de engelachtige energie van onze Groene Aventurijn Engelenhanger, prachtig gecombineerd met een bijpassende kaart. Groene Aventurijn staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en het bevorderen van welvaart en geluk.
€ 8,00
Engelen hanger + kaart Sodaliet
Ontdek de diepgaande energie van onze Sodaliet Engelenhanger, compleet met een bijpassende kaart. Sodaliet, met zijn diepblauwe tinten, staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en wordt beschouwd als een steen van intuïtie en zelfvertrouwen.
€ 8,00
Engelen hanger + kaart Goldfluss (synth)
Laat je betoveren door de engelachtige energie van onze Goldfluss Engelen hanger, perfect gecombineerd met een bijpassende kaart. Goldfluss, een synthetische steen met sprankelende deeltjes, staat bekend om zijn schitterende uitstraling en positieve invloed op energie.
€ 8,00
Engelen hanger + kaart Agaat mos
Ontdek de engelachtige energie van onze Mosagaat Engelenhanger. Laat de beschermende krachten van mosagaat samensmelten met de engelachtige aanwezigheid, waardoor een harmonieuze symbiose ontstaat. Deze prachtige hanger niet alleen een visueel aantrekkelijk accessoire, maar ook een bron van rust en bescherming.
€ 8,00
Engelen hanger + kaart Tijgeroog
Ontdek de beschermende energie van onze Tijgeroog Engelenhanger, compleet met een bijpassende kaart. Tijgeroog, met zijn warme bruine en gouden tinten, staat bekend om zijn krachtige beschermende eigenschappen en wordt beschouwd als een steen van moed en zelfvertrouwen.
€ 8,00