Engelenhangers op kaart

Engelenhangers op kaart

We hebben een prachtige serie bijzonder vervaardigde engelenhangers op kaartje. Deze engelenhangers gemaakt, van een goede kwaliteit edelsteen, zijn 20 mm groot. Verpakt per stuk op kaartje met korte beschrijving en werking.

Het kaartje van de engelenhanger geeft een simpele uitleg over de symboliek. In elke religie komen engelen voor als boodschapper en beschermer. Deze engelenhangers zijn zeer geschikt om als cadeau te geven of om zelf te dragen. Zo draag je een stukje universele wereldvrede en liefde over.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Beschermengel September op kaartje
Beschermengel hanger September op kaartje – een zilverkleurig engeltje van 3.5 cm met een lijfje van Dumortieriet. Het engeltje wordt geleverd zonder kaartje.
€ 8,06
Beschermengel Augustus op kaartje
Beschermengel hanger Augustus op kaartje – een zilverkleurig engeltje van 3.5 cm met een lijfje van Bergkristal. Het engeltje wordt geleverd zonder kaartje.
€ 8,06
Beschermengel Oktober op kaartje
Beschermengel hanger Oktober op kaartje – een zilverkleurig engeltje van 3.5 cm met een lijfje van Sodaliet. Het engeltje wordt geleverd zonder kaartje.
€ 8,06
Beschermengel Maart op kaartje
Beschermengel hanger Maart op kaartje – een zilverkleurig engeltje van 3.5 cm met een lijfje van Aventurijn groen.
€ 8,06
Beschermengel Januari op kaartje
Beschermengel hanger Januari op kaartje – een zilverkleurig engeltje van 3.5 cm met een lijfje van Roze kwarts.
€ 8,06
Beschermengel December op kaartje
Beschermengel hanger December op kaartje – een zilverkleurig engeltje van 3.5 cm met een lijfje van Amazoniet.
€ 8,06