Eudialiet edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Eudialiet edelsteen hanger

Mooie Eudialiet edelsteen hanger. De hanger is ca. 2 cm lang. De Eudialiet hanger weegt ca. 6 gram. Het kapje is van zilverkleurig nikkelvrij materiaal. 

€ 10,41 Inclusief belasting

€ 8,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Eudialiet kopen

Mooie Eudialiet edelsteen hanger. De hanger is ca. 2 cm lang. De Eudialiet hanger weegt ca. 6 gram. Het kapje is van zilverkleurig nikkelvrij materiaal. 

Ervaar de unieke pracht van de Eudialiet edelsteen hanger

Laat je betoveren door de bijzondere schoonheid van de Eudialiet edelsteen hanger. Deze hanger is gemaakt van Eudialiet, een zeldzame en opvallende edelsteen met een levendige combinatie van roze, groene en zwarte tinten.

De Eudialiet edelsteen staat bekend om zijn harmoniserende eigenschappen. Het helpt bij het in balans brengen van emoties, het bevorderen van innerlijke rust en het stimuleren van persoonlijke groei. Eudialiet bevordert zelfvertrouwen en kracht. De steen verminderd een schuldgevoel waardoor je jezelf kunt accepteren en op persoonlijk vlak kunt groeien. Door deze hanger te dragen, kun je jezelf omringen met positieve energie en een gevoel van welzijn ervaren.

Elke Eudialiet edelsteen hanger is met zorg geselecteerd en met de hand vervaardigd, waardoor elk stuk uniek is. De levendige kleuren en intrigerende patronen van de Eudialiet geven de hanger een opvallende en karakteristieke uitstraling.

Of je nu op zoek bent naar een betekenisvol sieraad of een energetisch hulpmiddel, de Eudialiet edelsteen hanger is een perfecte keuze. Draag het met trots en laat de helende energieën van Eudialiet je ondersteunen.

Bestel vandaag nog je Eudialiet edelsteen hanger en ontdek de unieke pracht en de harmoniserende eigenschappen van deze edelsteen. Laat het een symbool zijn van innerlijke balans, groei en welzijn terwijl je je eigen levenspad bewandelt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e) en hartchakra (4e)

Sterrenbeeld

Maagd (24 augustus - 23 september) 

Verzorging

Eudialiet kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Datasheet
8718561003867
19 Items
8718561003867
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)