Eudialiet edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Eudialiet edelsteen hanger

Eudialiet edelsteenhanger van ca. 2 cm lang. 

€ 10,41 Inclusief belasting

€ 8,60 Exclusief belasting

Omschrijving

De Eudialiet hanger kopen

Mooie Eudialiet edelsteen hanger. De hanger is ca. 2 cm lang. De Eudialiet hanger weegt ca. 6 gram. Het kapje is van zilverkleurig nikkelvrij materiaal. 

De werking van de Eudialiet hanger 

Eudialiet bevordert zelfvertrouwen en kracht. De steen verminderd een schuldgevoel waardoor je jezelf kunt accepteren en op persoonlijk vlak kunt groeien. Ook vermindert Eudialiet gevoelens van boosheid, agressie, vijandschap en wrok. De steen heeft een positieve invloed op de optische zenuwen. 

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze edelsteen hanger perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de kracht die de Eudialiet te bieden heeft? Bestel de hanger direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt. 

Datasheet
8718561003867
54 Items
8718561003867
Edelsteen
Eudialiet
Gewicht
0
005
Kleur
Groen
Omschrijving
Eudialiet edelsteenhanger van ca. 2 cm lang.
Je bent misschien ook geïnteresseerd in