Feng Shui Producten

Feng Shui Producten

In deze categorie vind je windorgels, windgongen, windbellen, feng shui kikkers, bagua spiegels, ...

Feng Shui Producten kopen

Feng Shui is een meer dan 3000 jaar oude en complexe Chinese filosofie. Feng Shui betekent letterlijk wind en water. Feng Shui leert hoe we harmonie scheppen in de belangrijkste leefgebieden en hoe de omgevingsfactoren ons welzijn beïnvloeden en hoe we negatieve invloeden kunnen omzetten naar positieve invloeden. Het doel van Feng Shui is om in onze leef- en werkomgeving een harmonieuze stroming van Chi (levensenergie) te creëren.

In de Feng Shui draait alles om evenwicht en harmonie tussen de complementaire krachten Yin en yang, mannelijk en vrouwelijk.

Men kan dit bereiken door kleuren en vormen die in balans zijn met elkaar evenals door het gebruik van regenboogkristallen, kristallen, windorgels, enz.

Windgong Zen zwart
Elegantie en eenvoud komen samen in deze Zen windgong
€ 13,30
Windgong Feng Shui
Harmonisch, prachtig ontwerp windgong met bescheiden geluid als de wind blaast.De gong zelf heeft een doorsnee van 12 cm.
€ 13,60
Windgong Zen
Een minimalistisch vormgegeven windgong, voor buiten of in een raamopening.De metalen schijf heeft een doorsnee van 12 cm.
€ 15,65
Windorgel 22 staafjes en hout
Tinkelend wondertje met houten hanger, klopper, schijfvormige windvanger en aluminium buisjes
€ 17,66
Windorgel Yin Yang vijf buizen
Windorgel met vijf buizen aan een zwarte halvemaanvormige houten frame en een windvanger van hout met yin yang teken.Dit windorgel brengt een serene rustgevende klank voort. Voor in de tuin, op het balkon of in de hal naast de voordeur.
€ 16,20
Windorgel zes staafjes en hout
Tinkelend wondertje met zes metalen staafjes en houten hanger, klopper en windvanger.De staafjes zijn bronskleurig.
€ 16,20
Windbellen met vijf engelen
Zinnestrelende windbellen met vijf transparante engelen met goudkleurige vleugels.
€ 11,20
Windbel Bloem des Levens met Rudraksha zaden 2 stuks
Prijs per stuk : 6,92 €Deze windgong met Rudraksha zaad, drie bellen en het Bloem des Levens symbool ziet er prachtig uit. De belletjes klinken heel helder en zijn een streling voor het oor.
€ 12,90
Feng Shui OHM decoratie 2 stuks
Deze hanger bestaat uit een op hout gegraveerde OHM met daaraan zeven OHM kettinkjes en de zeven chakra kleuren.
€ 12,90
Aanbieding!-25%
Minibeeldje Feng Shui kikker goud 2 stuks
Prijs per stuk : 4,97 €De kikvors met een muntje in de bek wordt als geluksbrenger gezien. Hij wordt voor het huis gezet, met de kop richting voordeur, zodat hij geluk en voorspoed het huis in stuurt.
€ 9,94
€ 13,25
Aanbieding!-25%
Minibeeldje Feng Shui kikker rood 2 stuks
Prijs per stuk : 4,97 €De kikvors met een muntje in de bek wordt als geluksbrenger gezien. Hij wordt voor het huis gezet, met de kop richting voordeur, zodat hij geluk en voorspoed het huis in stuurt.
€ 9,94
€ 13,25