Feng Shui regenboogkristallen - raamhangers

Feng Shui regenboogkristallen

Echte sfeerbrengers voor in huis. Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen.

Regenboogkristallen online kopen

Een regenboogkristal is een transparant kristal dat geslepen wordt in facet vorm. Meestal worden deze gemaakt uit kristalglas. Regenboogkristallen scheiden het witte licht in afzonderlijke kleuren, zodat je een kleurenspectrum of prisma krijgt. Dit geeft een kleurrijk, magisch effect in je woning.

Werking van het regenboogkristal en Feng Shui

Het regenboogkristal heeft verschillende geslepen vlakken (facet vorm). Wanneer het zonlicht op het regenboogkristal schijnt, buigt dit af door de geslepen vlakken. Op dit moment splitst de lichtstraal zich in de afzonderlijke regenboogkleuren. Wanneer dit gebeurt zie je rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet in je woning die lichtjes bewegen.

Wanneer je je woning, werkkamer, meditatieruimte wil inrichten volgens de leer van de Feng Shui, heb je deze zeker nodig. De moeilijkste hoeken en/of scherpe hoeken kunnen erdoor worden 'gebroken'. Verder verbeteren de regenboogkristallen de energie doorstroming in je huis. De leer van Fenh shui werkt met het principe van levensenergie of chi, wat zeker welkom is in je woning.

Waar bevestig je de regenboogkristallen?

Regenboogkristallen hang je het beste op bij de ramen. Je kan kiezen of je er één of meerdere hangt al dan niet van dezelfde grootte. Je kan ze ook ophangen op plaatsen waar energieblokkades zitten om deze op te heffen. Van zodra er regenboogkristallen hangen begint de chi opnieuw te stromen. Je hangt de kristallen best op met nylon draad of visdraad.

Verschillende soorten regenboogkristallen en afmetingen

Wij bieden verschillende vormen, kleuren en groottes aan. Zowel de losse regenboogkristallen zoals bollen, bladvorm, druppel, kegel,… als Feng Shui kristalproducten zoals de chakrakristallen, Feng Shui Vajra bescherming decoratie hanger, Feng Shui Bloem des Levens raamdecoratie, piramides, enz.

Home and Living bij De Goudsbloem

Bij ons vind je dan ook talloze artikelen om je woning, meditatieruimte of yoga studio mooi aan te kleden. Zoals onze Lotus Sfeerlichten, Kaarsen en sfeerlichten, Zoutkristal lampen en Edelsteenlampen die ook een prachtig licht geven in je woning. Voor je muurdecoratie hebben we Banners en Thangka's. Je ramen kan je versieren met onze raamstickers. Bij De Goudsbloem vind je zeker datgene om je woning te verfraaien.

Aanbieding!-10%
Regenboogkristal hartvorm 3 stuks
Prijs per stuk : 4,50 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 13,50
€ 15,00
Aanbieding!-10%
Regenboogkristal hartvorm rood 3 stuks
Prijs per stuk : 4,50 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 13,50
€ 15,00
Regenboogkristal facet druppel AAA kwaliteit 3 stuks
Prijs per stuk : 2,04 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 6,12
Regenboogkristal kegel multicolor AAA kwaliteit 3 stuks
Prijs per stuk : 2,68 €Is spiegelend aan de onderzijdeRegenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 8,04
Regenboogkristal kegel parelmoer AAA kwaliteit 3 stuks
Prijs per stuk : 2,40 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 7,20
Regenboogkristal kegel AAA kwaliteit 3 stuks
Prijs per stuk : 2,08 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 6,24
Regenboogkristal Bindi parelmoer AAA kwaliteit 3 stuks
Pijs per stuk : 2,68 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 8,04
Regenboogkristal facet Bindi AAA kwaliteit 3 stuks
Prijs per stuk : 2,48 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt. 
€ 7,44
Regenboogkristal bol multicolor AAA kwaliteit 2 stuks
Prijs per stuk : 6,30 € Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 12,60
Regenboogkristal bol donker parelmoer AAA kwaliteit 2 stuks
Prijs per stuk : 6,30 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 12,60
Regenboogkristal bol parelmoer AAA kwaliteit 2 stuks
Prijs per stuk : 6,30 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 12,60
Regenboogkristal bol transparant AAA kwaliteit grootst 2 stuks
Prijs per stuk : 5,40 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 10,80
Regenboogkristal bol donker parelmoer AAA kwaliteit 3 stuks
Prijs per stuk : 3,08 € Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 9,24
Regenboogkristal bol violet AAA kwaliteit 3 stuks
Prijs per stuk : 3,08 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 9,24
Regenboogkristal bol parelmoer AAA kwaliteit 3 stuks
Prijs per stuk : 3.40 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 10,20
Regenboogkristal bol transparant AAA kwaliteit middel 3 stuks
Prijs per stuk : 1.80 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 5,40
Regenboogkristal bol transparant AAA kwaliteit klein 3 stuks
Prijs per stuk : 1.44 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 4,32
Regenboogkristal cirkel parelmoer AAA kwaliteit 3 stuks
Prijs per stuk : 2,28 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 6,84
Regenboogkristal cirkel AAA kwaliteit 3 stuks
Prijs per stuk : 2,08 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 6,24
Regenboogkristal druppelvorm 3 stuks
Prijs per stuk 5,00 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 15,00
Regenboogkristal pegel 3 stuks
Prijs per stuk : 1,84 € Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 5,52
Regenboogkristal druppelvorm AAA kwaliteit 3 stuks
Prijs per stuk : 1,84 €Regenboogkristallen brengen licht en leven in huis! Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen. Degene die de woon- of werkruimte volgens de leer van Feng Shui wil inrichten kan niet om deze hulpmiddelen heen. De moeilijkste hoeken kunnen erdoor worden ‘gebroken’. Ze kunnen opgehangen worden in elk raam waar zonlicht op valt.
€ 5,52