Fiore d'Oriente Chakra Wierook

Fiore d'Oriente Chakra Wierook

Fiore d'Oriente Chakra Wierook kopen


Fiore d'Oriente heeft een lijn van natuurlijke wieroken ontwikkeld om de 7 chakra's - het subtiele energiesysteem in en rond ons lichaam - in balans te brengen. Ontworpen om een gezond bestaan te ondersteunen, zonder enige vorm van kunstmatige ingrediënten of toevoegingen.


Deze natuurlijke wierook wordt gemaakt volgens traditionele recepten uit India, waar ze met de hand worden gerold door families die al generaties lang wierook maken.
De gebruikte ingrediënten zijn natuurlijke harsen, honing, essentiële oliën, plantaardige oliën, houtgruis en kruiden die in de Ayurvedische traditie bekend staan om hun geneeskrachtige eigenschappen.

Fiore d’Oriente chakra wierook Muladhara 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Muladhara wierook, om het wortelchakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Fiore d’Oriente Chakra wierook Swadhistana 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Swadhistana wierook, om het sacraal chakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Fiore d’Oriente Chakra wierook Manipura 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Manipura wierook, om het solar plexus chakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Fiore d’Oriente Chakra wierook Anahata 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Anahata wierook, om het hart chakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Fiore d’Oriente Chakra wierook Vishudda 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Vishuddha wierook, om het keelchakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Fiore d’Oriente Chakra wierook Ajna 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Ajna wierook, om het derde oog chakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45
Fiore d’Oriente Chakra wierook Sahasrara 3 stuks
Pakje met 10 stokjes van Fiore d'Oriente's Sahasrara wierook, om het kruinchakra te balanceren.Handgemaakte wierook met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Geen kunstmatige toevoegingen.
€ 14,45