Fluoriet blauw edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fluoriet blauw edelsteen hanger

Laat je betoveren door de heldere pracht van de Blauwe Fluoriet edelsteen hanger, een edelsteen die bekend staat om zijn levendige blauwe kleur en kalmerende eigenschappen.

€ 8,60 Inclusief belasting

€ 7,11 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Fluoriet blauw kopen

Ontdek de serene schoonheid van de Blauwe Fluoriet edelsteen hanger

Laat je betoveren door de heldere pracht van de Blauwe Fluoriet edelsteen hanger, een edelsteen die bekend staat om zijn levendige blauwe kleur en kalmerende eigenschappen.

Blauwe Fluoriet straalt een serene energie uit die rust en harmonie bevordert. Het dragen van de Blauwe Fluoriet edelsteen hanger kan je helpen om stress te verminderen, helderheid te bevorderen en een gevoel van innerlijke vrede te creëren.

Elke Blauwe Fluoriet edelsteen hanger is uniek, met zijn eigen tinten blauw en natuurlijke patronen. De gladde textuur en de levendige kleur maken deze hanger tot een prachtig en veelzijdig sieraad.

Of je nu op zoek bent naar een sierlijke toevoeging aan je collectie of een krachtig hulpmiddel voor emotioneel welzijn, de Blauwe Fluoriet edelsteen hanger is een uitstekende keuze. Draag het met trots en laat de rustgevende energieën van Fluoriet je omhullen.

Bestel vandaag nog je Blauwe Fluoriet edelsteen hanger en ervaar de serene pracht en de harmoniserende eigenschappen die deze edelsteen met zich meebrengt. Laat het een symbool zijn van innerlijke rust, helderheid en balans terwijl je je eigen welzijn omarmt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e), keelchakra (5e), hartchakra (4e), derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Vissen (18 februari tot 20 maart), Waterman (21 januari tot 19 februari)

Verzorging

Fluoriet kan beter niet te veel gereinigd worden met water. De kleur kan onder invloed van fel zonlicht verbleken.

Datasheet
8718561027917
16 Items
8718561027917
Je bent misschien ook geïnteresseerd in