Fluoriet octaeder edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fluoriet octaeder edelsteen hanger

Laat je betoveren door de bijzondere vorm en energie van de Fluoriet Octaëder edelsteen hanger, een krachtige edelsteen die bekend staat om zijn heldere kleuren en spirituele eigenschappen.

€ 1,95 Inclusief belasting

€ 1,61 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Fluoriet Octaëder kopen

Ontdek de unieke pracht van de Fluoriet Octaëder edelsteen hanger

Laat je betoveren door de bijzondere vorm en energie van de Fluoriet Octaëder edelsteen hanger, een krachtige edelsteen die bekend staat om zijn heldere kleuren en spirituele eigenschappen.

De Fluoriet Octaëder is een zeldzame en bijzondere vorm van Fluoriet, waarbij de edelsteen is geslepen tot een perfecte achthoekige Octaëder. Deze geometrische vorm wordt geassocieerd met harmonie, balans en spirituele groei.

Het dragen van de Fluoriet Octaëder edelsteen hanger kan je helpen om negatieve energieën te transformeren, helderheid van denken te bevorderen en spirituele inzichten te verkrijgen. Het is een krachtig hulpmiddel om in contact te komen met je intuïtie en je spirituele ontwikkeling te ondersteunen.

Elke Fluoriet Octaëder edelsteen hanger is met zorg geselecteerd en met de hand vervaardigd, waardoor je een uniek en hoogwaardig sieraad ontvangt. De heldere kleuren en de geometrische vorm van de hanger maken het een opvallend en symbolisch stuk.

Of je nu op zoek bent naar een spiritueel accessoire of een betekenisvol cadeau, de Fluoriet Octaëder edelsteen hanger is een perfecte keuze. Draag het met trots en laat de helende en transformerende energieën van Fluoriet je begeleiden.

Bestel vandaag nog je Fluoriet Octaëder edelsteen hanger en ontdek de unieke pracht en spirituele kracht die deze edelsteen met zich meebrengt. Laat het een symbool zijn van balans, transformatie en spirituele groei terwijl je je eigen pad van bewustwording bewandelt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e), keelchakra (5e), hartchakra (4e), derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Vissen (18 februari tot 20 maart), Waterman (21 januari tot 19 februari)

Verzorging

Fluoriet kan beter niet te veel gereinigd worden met water. De kleur kan onder invloed van fel zonlicht verbleken.

Datasheet
8718561003904
31 Items
8718561003904
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...