Fluoriet paars edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fluoriet paars edelsteen hanger

Laat je meevoeren door de mystieke schoonheid van de Fluoriet Paars edelsteen hanger, een edelsteen die bekend staat om zijn levendige paarse kleur en spirituele eigenschappen.

€ 2,45 Inclusief belasting

€ 2,02 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Fluoriet paars kopen

Ervaar de betoverende pracht van de Fluoriet Paars edelsteen hanger

Laat je meevoeren door de mystieke schoonheid van de Fluoriet Paars edelsteen hanger, een edelsteen die bekend staat om zijn levendige paarse kleur en spirituele eigenschappen.

De Fluoriet Paars edelsteen hanger straalt een kalmerende en beschermende energie uit. Het dragen van deze hanger kan je helpen om negatieve energieën te verwijderen, je geest te zuiveren en innerlijke rust en balans te vinden.

Elke Fluoriet Paars edelsteen hanger is zorgvuldig geselecteerd en met de hand vervaardigd, waardoor je een uniek en hoogwaardig sieraad ontvangt. De diepe paarse kleur en de natuurlijke insluitsels in de steen geven de hanger een fascinerende uitstraling.

Of je nu op zoek bent naar een spiritueel accessoire, een symbool van rust en harmonie, of gewoon een prachtig sieraad, de Fluoriet Paars edelsteen hanger is een uitstekende keuze. Draag het met trots en laat de positieve energieën van Fluoriet je omringen.

Bestel vandaag nog je Fluoriet Paars edelsteen hanger en laat je betoveren door de pracht en spirituele kracht van deze edelsteen. Laat het een symbool zijn van innerlijke vrede, intuïtie en spirituele groei terwijl je je eigen unieke pad bewandelt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e), keelchakra (5e), hartchakra (4e), derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld

Vissen (18 februari tot 20 maart), Waterman (21 januari tot 19 februari)

Verzorging

Fluoriet kan beter niet te veel gereinigd worden met water. De kleur kan onder invloed van fel zonlicht verbleken.

Datasheet
8718561003911
34 Items
8718561003911
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)