Fluoriet regenboog hartje zomer armband - Love Gems
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fluoriet regenboog hartje zomer armband - Love Gems

Mooie zomer armband met facet geslepen Fluoriet regenboog kralen. De armband heeft een knoop-schuifsluiting.

€ 9,75 Inclusief belasting

€ 8,06 Exclusief belasting

Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

De zomer armband Fluoriet regenboog kopen
Deze mooie Fluoriet regenboog armband weegt 1,3 gram. De fluoriet regenboog armband is verstelbaar en heeft een knoop-schuifsluiting. De zomer armband is grijs en heeft 4 metalen kralen. De Fluoriet regenboog stenenrij is 5,5 cm lang.

De werking van de zomer armband Fluoriet regenboog
Naast de algemene eigenschappen van Fluoriet is Fluoriet regenboog een goede steen voor HSP-ers. De steen kan je helpen om je verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven. Regenboog Fluoriet heeft een positieve werking op de botten, de tanden, de spataderen, de slijmvliezen en de ademhalingswegen. Het mineraal vermindert nekpijn, schouderpijn, zenuwpijnen, gewrichtspijnen, reuma, puistjes en duizeligheid. Ook vermindert Fluoriet regenboog elektromagnetische straling (bijvoorbeeld van computers en telefoons). Regenboog Fluoriet bevordert het zelfvertrouwen, het concentratievermogen en de innerlijke rust.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Fluoriet regenboog armband perfect bij jouw sieradencollectie of heb jij behoefte aan de innerlijke rust die de Fluoriet regenboog te bieden heeft? Bestel de regenboog Fluoriet armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718561078124
73 Items
8718561078124
Edelsteen
Fluoriet
Gewicht
0
0013 kg
Kleur
Bonte kleuren
Omschrijving
Mooie zomer armband met facet geslepen Fluoriet regenboog kralen. De armband heeft een knoop-schuifsluiting.