Fluoriet splitarmband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Fluoriet splitarmband

Splitarmband Fluoriet splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 3,90 Inclusief belasting

€ 3,22 Exclusief belasting

Omschrijving

Fluoriet splitarmband kopen

Splitarmband Fluoriet splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van Fluoriet

Fluoriet is een bijzondere steen met zelfs lichtgevende eigenschappen. Wanneer je Fluoriet een tijd in daglicht hebt gelegd kan de steen licht gaan geven in een donkere ruimte. Fluoriet is een steen die goed werkt voor mensen die niet zo sterk in hun schoenen staan. Fluoriet haalt het beste in je naar boven, de steen beschermt tegen angsten en kan veel studenten helpen bij het opnemen van lesstof. Fluoriet brengt je naar de kern en geeft verheldering in je geest. Fluoriet werkt goed bij het verkrijgen van inzichten, opdoen van nieuwe kennis en overbrengen van kennis. Fluoriet geeft inzicht in je patronen en kan je helpen deze te verbreken. 

Fluoriet staat voor concentratievermogen, rust en studie. Het werkt heilzaam voor de botten, tanden, spataders, puistjes, rimpels, slijmvliezen en luchtwegen. Fluoriet helpt pijn verminderen zoals nekpijn, schouderpijn, zenuwpijn, gewrichtspijn, duizeligheid en elektromagnetische stralingen. De steen werkt emotioneel stabiliserend en helpt structuur in je leven te brengen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Fluoriet splitarmband perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan ondersteuning tijdens je studie en verbetering van je concentratie die de Fluoriet  halfedelsteen jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e), keelchakra (5e), hartchakra (4e), derde oogchakra (6e) en kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Vissen (18 februari tot 20 maart), Waterman (21 januari tot 19 februari)

Verzorging

Fluoriet kan beter niet te veel gereinigd worden met water. De kleur kan onder invloed van fel zonlicht verbleken.

Datasheet
8718561017536
236 Items
8718561017536
Je bent misschien ook geïnteresseerd in