Gabbro 5 - 5,5 cm edelsteen bol
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Gabbro 5 - 5,5 cm edelsteen bol

Edelsteenbol Gabbro 5 - 5,5 cm

€ 51,74 Inclusief belasting

€ 42,76 Exclusief belasting

Omschrijving

Gabbro 5-5,5 cm edelsteen bol kopen

Werking Gabbro

Het mineraal Gabbro, ook wel blizzard stone genoemd, bevordert de snelheid van denken en werkt inspirerend en aardend. Hij helpt je om Intuïtieve informatie bewuster en nauwkeuriger te verwerken. Het mineraal Gabbro maakt spirituele groei makkelijker en hij zorgt ervoor dat je sterker en meer aanwezig in het leven staat.  Het mineraal Gabbro biedt hulp bij het reguleren van de hartslag en het bloed te voorzien van zuurstof. Het mineraal Gabbro wordt ook black Stone genoemd. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze edelsteenbol Gabbro perfect bij jouw inrichting? Of heb jij behoefte aan spirituele groei die deze edelsteen te bieden heeft? Bestel de Gabbro edelsteen bol direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Alle chakra's, derde oogchakra (6e) voor helderziendheid

Sterrenbeeld

Weegschaal (23 september - 22 oktober)

Verzorging

Gabbro kan beter niet te veel gereinigd worden met water.

Datasheet
8718561034922
12 Items
8718561034922
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)