Geborgenheid & Vertrouwen small Aqua Gems edelsteenwand
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Geborgenheid & Vertrouwen small Aqua Gems edelsteenwand

Deze Chrysopraas wand geeft geborgenheid, vertrouwen en geduld.

€ 25,87 Inclusief belasting

€ 21,38 Exclusief belasting

Omschrijving

Geborgenheid & Vertrouwen, formaat S, aqua gems edelsteenwand kopen

Deze Chrysopraas wand geeft geborgenheid, vertrouwen en geduld. Heilzaam bij verdriet, jaloezie, relatieproblemen en heimwee. Stimuleert ontgifting en ontslakken. Werkzaam bij gal- en darmklachten. Heilzaam bij allergieën, reuma en jicht. Activeert de vruchtbaarheid van de vrouw.

Neem de edelstenenbuis, zet deze in 1 liter water en laat deze 4 tot 6 uur staan. Daarna is de melange drinkbaar met een goede werking. Langer laten rijpen met de buis in het water is prima. Na verwijdering van het buisje neemt de werking van de melange langzaam af.

Disclaimer:
Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Datasheet
8718561041524
10 Items
8718561041524
Edelsteen
Chrysopraas
Gewicht
0
25
Kleur
Groen
Omschrijving
Geborgenheid & Vertrouwen
aqua gems edelsteenwand
formaat S
Werking
Deze Chrysopraas wand geeft geborgenheid
jaloezie
relatieproblemen en heimwee. Stimuleert ontgifting en ontslakken. Werkzaam bij gal- en darmklachten. Heilzaam bij allergieën
reuma en jicht. Activeert de vru
vertrouwen en geduld. Heilzaam bij verdriet