Geurproducten - geurzakjes, geurolie, geurstenen

Geurproducten

Geurproducten kopen

Kom in de juiste stemming met onze geuren. Wij bij de Goudsbloem vinden het enorm belangrijk dat je je kan ontspannen en onze geuren kunnen hierbij zeker aan bijdragen.

Zeer populair zijn de geurstenen, hier druppel je etherische olie op. Zonder gebruik te maken van vuur kun je deze binnenshuis veilig gebruiken. Verder kan je deze geurstenen ook gebruiken in de badkamer, slaapkamer of het toilet.

Andere ontspannende natuurlijke geuren hebben we in de handgeblazen glazen flesjes.

Ruime keuze etherische oliën van Pranarom, Fiore d'Oriente en Bach Elixirs&Co kun je verdampen in onze Olieverdampers en Aroma Diffusers.

Verder hebben wij bij De Goudsbloem een groot assortiment wierook. Wierookstokjes, wierookkegels en losse wierook.

Subcategorieën

Fiore d'Oriente Chakra Essentiële oliën

Fiore d'Oriente Essentiële Chakra-oliën kopen

Fiore d'Oriente Essentiële Chakra-oliën worden bereid volgens de oude principes van de natuurlijke holistische geneeskunde.

Chakra-oliën zijn de oliën van de 7 chakra's. Deze mengsels zijn bereid volgens de oude principes van de natuurlijke holistische geneeskunde en zijn samengesteld uit hoogwaardige etherische oliën gemengd met koudgeperste jojoba-olie. De trillingen van de Chakra oliën zijn van grote waarde dankzij het complexe bereidingsproces. Het constante gebruik van chakra-oliën (2-3 druppels waar nodig met een lichte massage) harmoniseert het energetische systeem. Deze oliën kunnen ook onder je voet (het eerste chakra) en op je enkel (het tweede chakra) worden gebruikt.
Bovendien kunnen de chakra-oliën ook op je onderarm worden gebruikt om ons psychofysisch systeem (aromatherapie) een stabiele vibratie te geven.

Fiore d'Oriente Chakra-oliën worden geleverd in flessen van 10 ml.
100% natuurlijk

Bach Elixirs&Co Essentiële olie

Ontdek het assortiment etherische oliën van Bach Elixirs&Co voor een moment van absoluut welzijn.


Alleen voor uitwendig gebruik.

Pranarom Essentiële Oliën

Pranarom Essentiële Oliën kopen

Expert in de wetenschappelijke aromatherapie

Al meer dan 25 jaar biedt Pranarôm de beste etherische oliën aan voor gezondheid en welzijn. Pranarôm is de expert in de wetenschappelijke aromatherapie en ontwikkelt producten van de hoogste kwaliteit op basis van 100 % zuivere en natuurlijke etherische oliën, met waar mogelijk biologische ingrediënten. Elk product is het resultaat van diepgaand wetenschappelijk onderzoek en wordt streng gecontroleerd. Om steeds een onberispelijke kwaliteit te garanderen gaat Pranarôm als volgt te werk:

  • Voorkeur voor bio gecertificeerde grondstoffen en bij gebrek hieraan, voor in het wild geplukte planten op niet behandelde terreinen.
  • Tweevoudige analyse van alle loten van essentiële oliën: intern en door een onafhankelijk laboratorium. De analyses worden uitgevoerd rekening houdend met de Europese farmacopee, de AFNOR normen en strikte interne normen.
  • Geen ingrediënten van GGO (Genetisch Gemodificeerd Organisme).
Interieur geurproducten

Omring je met de fijne geuren van De Goudsbloem. Om te ontspannen, te relaxeren en in een goede stemming te komen, vind je hier zeker de geur die je wenst, voor in je in huis, kantoor, auto, meditatieruimte of yogastudio.

Interieur geurproducten kopen

Je vind hier crème geuren in messing cloisonné mini potjes, Le Chatelard kamerspray en kussengeur die een natuurlijke bloemengeur hebben die ontspanning en een vredige slaap stimuleren, geurzakjes voor in de kleerkast en de handgeblazen geurflesjes van Song of India Natural. De geur olie wordt gemaakt van pure essentiële oliën, gewonnen uit bloemen, bladeren, wortels en hout. En de Natuurlijke Chakra luchtverfrissers van Aromafume, die de ruimte vullen met een subtiele frisheid, gemaakt van 100% actieve pure en natuurlijke ingrediënten.

Wij bieden ook een mooi gamma geurstenen, aromabranders – olieverdampers en aromadiffusers aan.

De geurstenen zijn ontwikkeld om het toepassen van aromatherapie ook mogelijk te maken in ruimtes waar vuur niet gewenst is. De etherische olie wordt d.m.v. koudverdamping in de kamer verspreid en de geur kan zich net als bij het gebruik van olieverdampers optimaal ontwikkelen.

Bij het gebruik van de aromabranders – olieverdampers, plaats een theelichtje in de opening, vul het schaaltje met water en doe hier enkele druppels etherische olie in.

Onze etherische oliën: Bach Elixirs&Co Essentiële olie, Fiore d'Oriente Chakra Essentiële oliën, Pranarom Essentiële Oliën

Lavendel producten

Lavendel producten kopen

Lavendel oog- en nekkussens, lavendel geurzakjes, lavendel etherische olie, lavendel theelichtjes, lavendel zeep, lavendel shampoo, lavendel douche, lavendel wierook.

Lavendel wordt vooral gekweekt voor zijn lavendelolie. De lavendelolie wordt voral gebruikt in de cosmetica zoals zepen, parfum, bad- en douche, shampoo, …..
De Etherische olie wordt gebruikt in de armotherapie. De gedroogde lavendelblomen kunnen in linnen zakjes gedaan worden voor een aangename geur in de kleerkast.

Lavendel heeft een rustgevende en relaxerende werking.

Olieverdampers, Aroma Diffusers en Geurstenen

Voor een aangename, ontspannen sfeer, bij je thuis, bureau, auto, meditatieruimte of yogastudio, kan je gebruik maken van onze geurstenen en olieverdampers. Ook mooi om als geschenk te geven.

De geurstenen zijn ontwikkeld om het toepassen van aromatherapie ook mogelijk te maken in ruimtes waar vuur niet gewenst is. De etherische olie wordt d.m.v. koudverdamping in de kamer verspreid en de geur kan zich net als bij het gebruik van olieverdampers optimaal ontwikkelen.

Bij het gebruik van de aromabranders – olieverdampers, plaats een theelichtje in de opening, vul het schaaltje met water en doe hier enkele druppels etherische olie in.

Onze etherische oliën: Bach Elixirs&Co Essentiële olie, Fiore d'Oriente Chakra Essentiële oliën, Pranarom Essentiële Oliën

Neem ook eens een kijke bij onze Interieur geurproducten.
Crème geuren in messing cloisonné mini potjes, Le Chatelard kamerspray en kussengeur die een natuurlijke bloemengeur hebben die ontspanning en een vredige slaap stimuleren, geurzakjes voor in de kleerkast en de handgeblazen geurflesjes van Song of India Natural. De geur olie wordt gemaakt van pure essentiële oliën, gewonnen uit bloemen, bladeren, wortels en hout. En de Natuurlijke Chakra luchtverfrissers van Aromafume, die de ruimte vullen met een subtiele frisheid, gemaakt van 100% actieve pure en natuurlijke ingrediënten.

Nieuw
Amberbalsem & Smoky Oud kamerspray 3 stuks
Song of India natuurlijke luchtverfrisser spray, voor een heerlijke geur in elke kamer. Met een rokerige, warme en aardse oudh (agarhout) en amber geur.
€ 15,20
Nieuw
Ananas Rum & White Musk kamerspray 3 stuks
Song of India natuurlijke luchtverfrisser spray, voor een heerlijke geur in elke kamer. Met sensuele, fruitige ananas rum & white musk geur.
€ 15,20
Nieuw
Oranjebloesem & Jasmijn kamerspray 3 stuks
Song of India natuurlijke luchtverfrisser spray, voor een heerlijke geur in elke kamer. Met de betoverende bloemengeur van jasmijn en oranjebloesem.
€ 15,20
Nieuw
Patchouli Vanille kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met zoete, warme geur van patchouli en vanille.
€ 12,20
Nieuw
Nagpuri Narangi Sinaasappel kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de frisse en opbeurende geur van sinaasappel.
€ 12,20
Nieuw
Dehn Al Oudh Agarhout kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de mystieke geur van agar, ook bekend als oudh of oud.
€ 12,20
Nieuw
Madurai Jasmijn kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de betroverende geur van jasmijnbloesem.
€ 12,20
Nieuw
Desi Gulab Roos kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de verleidelijke geur van rozen.
€ 12,20
Nieuw
Mysore Chandan Sandelhout kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de rustgevende houtachtige geur van sandelhout.
€ 12,20
Aromafume Wierookhars essentiële oliemix set van 5
Set van 5 Aromafume natuurlijke hars etherische oliemelanges voor aroma diffusie:1x Frankincensehars etherische olie mix1x Copalhars etherische olie mix1x Mirrehars etherische olie mix1x Frankincense- & mirrehars etherische olie mix1x Benzoëhars etherische olie mix
€ 17,20
Aromafume Spiritueel bewustzijn luchtverfrisser set van 5
Aromafume Spiritual Awareness natuurlijke luchtverfrisser set, om je huis te zuiveren van alle negatieve stagnerende energie en de lucht te verfrissen met slechts een paar verstuivingen. Het brengt je in een diepere meditatieve staat en laat een aangename, lichte geur achter die zich zachtjes verspreidt in de ruimte, waardoor deze kalm en energiek wordt.
€ 12,60
Aromafume Witte salie smudge spray set van 6
Ontdoe je huis van stagnerende energie en zuiver de ruimte met Aromafume's natuurlijke witte salie smudge sprays. Deze luchtverfrissers bieden alle voordelen van smudgen, maar zonder de rook. Laat een aangenaam aroma achter in de ruimte, waardoor die weer kalm en fris aanvoelt.
€ 18,80
Aromafume Smudge spray witte salie & sandelhout 3 stuks
Ontdoe je huis van stagnerende energie en zuiver de ruimte met Aromafume's natuurlijke Witte Salie & Sandelhout smudge spray. Deze heilige spray biedt alle voordelen van smudgen, maar zonder de rook. Helpt lichaam, geest en ziel te kalmeren en reinigen.Kalmerend & BalancerendHelder, zoet & houtachtig
€ 17,50
Aromafume Smudge spray witte salie & frankincense 3 stuks
Ontdoe je huis van stagnerende energie en zuiver de ruimte met Aromafume's natuurlijke Witte Salie & Frankincense smudge spray. Deze heilige spray biedt alle voordelen van smudgen, maar zonder de rook. Helpt lichaam, geest en ziel te kalmeren en reinigen.Kalmerend & ZuiverendHelder, houtachtig & balsamisch
€ 17,50
Aromafume Smudge spray witte salie & palo santo 3 stuks
Ontdoe je huis van stagnerende energie en zuiver de ruimte met Aromafume's natuurlijke Witte Salie & Palo Santo spray. Deze heilige spray biedt alle voordelen van smudgen, maar zonder de rook. Helpt lichaam, geest en ziel te kalmeren en reinigen.​Grondend & BeschermendHelder, Houtachtig & citrusachtig
€ 17,50
Witte salie essentiële oliemix set van 6 Aromafume
Set van 6 Aromafume natuurlijke witte salie essentiële olie melanges voor aroma diffusie. Biedt alle voordelen van smudging, maar zonder de rook. Laat een aangenaam aroma achter in de kamer, waardoor de lucht weer schoon en fris aanvoelt.
€ 20,70
Aanbieding!-10%
Bach kamerspray Zuivering BIO 30 ml
Kamerspray met biologisch gecertificeerde Bach bloesems en essentiële oliën.Om zowel de interne als externe leefomgeving te zuiveren.Bach essences: Agrimonie, Rotswater, Iep, Olijf, Krabappel, Vervain.Etherische oliën: Citroen, Eucalyptus radiata, Rozemarijn cineol, Siberische spar, Kaneel.
€ 12,15
€ 13,50
Aanbieding!-10%
Bach kamerspray Zuivering BIO 100 ml
Kamerspray met biologisch gecertificeerde Bach bloesems en essentiële oliën.Om zowel de interne als externe leefomgeving te zuiveren.Bach essences: Agrimonie, Rotswater, Iep, Olijf, Krabappel, Vervain.Etherische oliën: Citroen, Eucalyptus radiata, Rozemarijn cineol, Siberische spar, Kaneel.
€ 19,35
€ 21,50
Aanbieding!-10%
Bach kamerspray Sensualiteit BIO 100 ml
Kamerspray met biologisch gecertificeerde Bach bloesems en essentiële oliën.Om sensueel ontwaken te bevorderen.Bach essences: Haagbeuk, Wilde Roos, Gentiaan, Impatiens, Lariks, Den, Krabappel. Etherische oliën: Zoete sinaasappel, Ylang- Ylang, Gember, Kaneelschors, Jasmijn.
€ 19,35
€ 21,50
Aanbieding!-10%
Bach kamerspray Sensualiteit BIO 30 ml
Kamerspray met biologisch gecertificeerde Bach bloesems en essentiële oliën.Om sensueel ontwaken te bevorderen.Bach essences: Haagbeuk, Wilde Roos, Gentiaan, Impatiens, Lariks, Den, Krabappel. Etherische oliën: Zoete sinaasappel, Ylang- Ylang, Gember, Kaneelschors, Jasmijn.
€ 12,15
€ 13,50