Geurproducten - geurzakjes, geurolie, geurstenen

Geurproducten

Geurproducten kopen

Kom in de juiste stemming met onze geuren. Wij bij de Goudsbloem vinden het enorm belangrijk dat je je kan ontspannen en onze geuren kunnen hierbij zeker aan bijdragen.

Zeer populair zijn de geurstenen, hier druppel je etherische olie op. Zonder gebruik te maken van vuur kun je deze binnenshuis veilig gebruiken. Verder kan je deze geurstenen ook gebruiken in de badkamer, slaapkamer of het toilet.

Andere ontspannende natuurlijke geuren hebben we in de handgeblazen glazen flesjes.

Ruime keuze etherische oliën van Pranarom, Fiore d'Oriente en Bach Elixirs&Co kun je verdampen in onze Olieverdampers en Aroma Diffusers.

Verder hebben wij bij De Goudsbloem een groot assortiment wierook. Wierookstokjes, wierookkegels en losse wierook.

Aromafume Copalhars essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume Copalhars etherische oliemelange voor aromadiffusie, gemaakt van natuurlijk ingrediënten.Aromatische kenmerken: Citrusachtige dennengeur.Zuiverend - Opwekkend - Resonantie verhogend.
€ 10,50
Aromafume Benzoëhars essentiële olie mix 3 stuks
Aromafume Benzoëhars etherische oliemelange voor aromadiffusie, gemaakt van natuurlijk ingrediënten.Aromatische kwaliteiten: Houtachtig & warm vanille.Healend - Kalmerend - beschermend.
€ 10,50
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Aarde 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Aarde, helpt bij het creëren van een energie van stabiliteit, voeding en serene bescherming. Het zal je terugbrengen naar je centrum, kalmeren en geruststellen, en zal je een stabiele ondersteuning bieden bij al je inspanningen.
€ 13,80
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Metaal 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Metaal, brengt de energie van puurheid, precisie, frisheid en discipline. Gebruik deze spray als je pittige, heldere en dynamische energie nodig hebt, thuis of op kantoor. Zijn gebalanceere aanwezigheid zal je helpen te leven met helderheid en lichtheid. 
€ 13,80
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Hout 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Hout, brengt de energie van stralende gezondheid, vitaliteit en groei. Gebruik deze spray als je een doorbraak nodig hebt, als je energie laag en verward is, of wanneer je je gezondheid wilt versterken.
€ 13,80
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Vuur 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Vuur, verspreidt de energie van de felle zon, vrolijke vieringen en stralende, vreugdevolle prestaties. Het vuur element brengt ook de energie van seksueel verlangen, passie en romantiek met zich mee. Het voedt, ondersteunt en verwarmt je hart.
€ 13,80
Aromafume Luchtverfrisser spray Feng Shui Water 3 stuks
Aromafume luchtverfrisser spray Feng Shui Water, creert een verkwikkende energie van gemak, puurheid en verfrissing. Gebruik deze spray om een hernieuwd gevoel van flow in elke ruimte te creëren. Trekt ook een energie van overvloed aan.
€ 13,80
Aromafume Feng Shui luchtverfrisser spray set van 5
Set van 5 Aromafume Feng Shui Luchtverfrisser sprays. Om de vijf elementen in balans te brengen en de chi - levensenergie - te verbeteren - in elke woonkamer, kantoor of waar je maar wilt. Verpakt in een full colour geschenkverpakking.
€ 11,80
Maison du Laurier Aleppo zeep Lavendel 3 stuks
Traditionele natuurlijke Aleppozeep, voor dagelijks gebruik door het hele gezin, zelfs baby's.Geschikte zeep voor handen, gezicht, lichaam en haar.Geparfumeerd met lavendelwater.
€ 6,00
Sagrada Madre Premium Smudge Bombs Olibanum & Lavendel 2 pakjes
Sagrada Madre premium smudgebommen Olibanum en Lavendel, bekend om hun zuiverende en ontspannende kwaliteiten.Handgemaakt in Argentinië van natuurlijke olibanumhars, lavendel, dennenhout en zout. Verlijmd met een plantaardig bindmiddel.Elke verpakking bevat 8 stuks die elk ca. 8 minuten branden en nog eens 10 tot 15 minuten smeulen.
€ 13,99
Amberbalsem & Smoky Oud kamerspray 3 stuks
Song of India natuurlijke luchtverfrisser spray, voor een heerlijke geur in elke kamer. Met een rokerige, warme en aardse oudh (agarhout) en amber geur.
€ 15,20
Ananas Rum & White Musk kamerspray 3 stuks
Song of India natuurlijke luchtverfrisser spray, voor een heerlijke geur in elke kamer. Met sensuele, fruitige ananas rum & white musk geur.
€ 15,20
Oranjebloesem & Jasmijn kamerspray 3 stuks
Song of India natuurlijke luchtverfrisser spray, voor een heerlijke geur in elke kamer. Met de betoverende bloemengeur van jasmijn en oranjebloesem.
€ 15,20
Patchouli Vanille kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met zoete, warme geur van patchouli en vanille.
€ 12,20
Dehn Al Oudh Agarhout kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de mystieke geur van agar, ook bekend als oudh of oud.
€ 12,20
Madurai Jasmijn kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de betroverende geur van jasmijnbloesem.
€ 12,20
Desi Gulab Roos kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de verleidelijke geur van rozen.
€ 12,20
Mysore Chandan Sandelhout kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de rustgevende houtachtige geur van sandelhout.
€ 12,20
Aromafume Spiritueel bewustzijn luchtverfrisser set van 5
Aromafume Spiritual Awareness natuurlijke luchtverfrisser set, om je huis te zuiveren van alle negatieve stagnerende energie en de lucht te verfrissen met slechts een paar verstuivingen. Het brengt je in een diepere meditatieve staat en laat een aangename, lichte geur achter die zich zachtjes verspreidt in de ruimte, waardoor deze kalm en energiek wordt.
€ 12,60
Aromafume Witte salie smudge spray set van 6
Ontdoe je huis van stagnerende energie en zuiver de ruimte met Aromafume's natuurlijke witte salie smudge sprays. Deze luchtverfrissers bieden alle voordelen van smudgen, maar zonder de rook. Laat een aangenaam aroma achter in de ruimte, waardoor die weer kalm en fris aanvoelt.
€ 18,80
Aromafume Smudge spray witte salie & sandelhout 3 stuks
Ontdoe je huis van stagnerende energie en zuiver de ruimte met Aromafume's natuurlijke Witte Salie & Sandelhout smudge spray. Deze heilige spray biedt alle voordelen van smudgen, maar zonder de rook. Helpt lichaam, geest en ziel te kalmeren en reinigen.Kalmerend & BalancerendHelder, zoet & houtachtig
€ 17,50