Gezonde leefstijl producten

Gezonde leefstijl

Gezonde leefstijl producten voor een evenwichtige balans tussen lichaam en geest.

In de hedendaagse maatschappij, waar wij meer en meer stress ervaren, gaan wij ook op zoek om lichaam en geest in balans te houden. Om je hierbij te helpen bieden wij bij De Goudsbloem verschillende producten aan. Hierdoor kan je een gezonde leefstijl ontwikkelen en je lichaam ondersteunen.

Belangrijk hierbij is om voldoende zuiver water te drinken. Wil je schoon water dat geoptimaliseerd is met de juiste energie kijk dan zeker eens bij onze Nature's Design producten voorzien van de levensbloem. Wil je je water optimaliseren met edelstenen? Dan kan je een keuze maken uit onze edelsteenstaven en watervitalisering van VitaJuwel. Verder bieden wij ook verschillende soorten essences aan zoals Bach Bloesems, Bach Elixirs&Co, Angel essences, Chakra essence, Sacred Geometry essences, enz…

Om de luchtwegen van je neus en neusholte schoon te maken, kan je gebruik maken van een Neti pot. Kijk ook eens bij onze Biologische lichaamsverzorging en Biologische thee. Bij De Goudsbloem kan je zeker terecht voor bewuste producten voor een gezonde geest in een gezond lichaam.

Voor een goede balans tussen lichaam en geest zit je zeker goed bij De Goudsbloem.

Subcategorieën

Angel Essences

Twintig prachtige Angel Essences die een brug creëren tussen onze wereld van alledag en die van het rijk van de Engelen. De Engelen werken via deze Essences om je de positieve eigenschappen ervan diep in je bewustzijn te laten doordringen, waardoor transformatie en hoger bewustzijn mogelijk worden.

Bloem des Levens Nature's Design Producten

Bloem des Levens Nature Design Producten - glas en porselein


In deze bijzondere categorie leveren wij unieke producten met een unieke werking, gemaakt door Nature design uit Zwitserland:
* Prachtige karaffen (in diverse formaten) voor water en andere vloeistoffen, ook een speciale wijnkaraf, met in de bodem het symbool van de Bloem des Levens gebrand. Dit symbolen is in 4 kleuren leverbaar, alle met een speciale uitwerking: goud, zilver, wit en veelkleurig. Sommige grote karaffen hebben een apart bestelbare houten voet.
* Energieplaten en de Vitaalschalen met een grote Bloem des Levens ingebrand, om van allerlei voedingswaren of vloeistoffen op te laden met de bijzondere energie.
* Drinkglazen met in de bodem de Bloem des Levens in de verschillende kleuren, maar ook met zes verschillende affirmaties (verkrijgbaar in het Engels, het Frans en het Duits), in even zovele kleuren uitgevoerd. Ook in voordelige sets van 6 leverbaar.
* Het summum voor de thee ceremonie: een theepot, een thee/koffiemok en een kop en schotel van ivoorkleurig porselein, met de Bloem des Levens in zilver op de bodem.
* Tenslotte is er nu ook een mooi geurbrandertje.

Bloem des Levens Nature's Design kopen

De 'Bloem des Levens' geldt als een van de krachtigste natuursymbolen uit de heilige geometrie. Ze is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. In veel wereldbeschavingen is deze 'Bloem des Levens' bekend; ze wordt voornamelijk toegepast voor vitaliseren en stabiliseren van voedingsmiddelen. De vorm- en symboolkracht wordt overgedragen en gaat resoneren in vloeistoffen. Dit symbool bevindt zich steeds op de bodem van alle drinkglazen en karaffen in deze serie.

Waterkwaliteit
Normaal leidingwater is door de overmatig hoge leidingdruk en door het stromen in dezelfde leidingen verzwakt. Slechts drie minuten in karaf is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen. De onderzoeksresultaten komen uit het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland.
De karaf Alladin is de basisversie in een serie van diverse ontwerpen, kleuren, symboliek en tekst. Ze bevorderen een verantwoorde erkenning van de eigen capaciteiten en mogelijkheden. De trapsgewijze opzet van zes opeenvolgende secties, met het volume van elke sectie die overeenkomt met een van de eerste zes nummers van de universele Fibonacci-reeks, die in een lijn ligt met de geometrie die overal in de natuur te vinden is. Gerevitaliseerd water toont een zeszijdige kristallijne structuur die overeenkomt met een verhoogde mate van energie en levenskracht. De holte-resonantie van de Alladin karaf komt overeen met de geluidsfrequentie van de toon F. Deze frequentie is de informatiedrager van een verticale energiestroom, vergelijkbaar met de energieke bewegingen in bomen.

Productie
Traditionele handarbeid is voor de vervaardiging van de producten vereist. Alle karaffen zijn mondgeblazen en door voorbewerkte mallen in vorm gebracht. Dit maakt elke karaf uniek. Het levensbloemmotief wordt bij circa 600º Celsius in de bodem gebrand. Het glas dat TC gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoog-energetisch medium. De glasgrondstof is vrij van lood en andere zware metalen.

Karaffen
Wanneer vloeistof (water, wijn) eenmaal gevitaliseerd is in onze karaffen blijft de stabiliteit van deze oplading wel een hele week intact, zonder verdere afname. Het effect van Nature design glasproducten is gegarandeerd zolang de geometrische vorm en de bijbehorende symboliek intact blijft. De wetenschap omschrijft het materiële effect dat Nature design producten hebben op de biologische vitaliteit van water en andere vloeistoffen als 'coherentie'. Het is onder wetenschappers bekend dat coherentie tussen de verschillende delen van een systeem, of tussen verschillende delen van informatie, zorgt voor harmonie en een versterking van het totaal. Bij gebruik van TC glasproducten zijn er geen andere energetische invloeden (elektronisch, magnetisch, geestelijk of anderszins) noodzakelijk om het effect te bereiken van de glasproducten als zodanig. Zet de TC karaf op een vast aanwezige plek waardoor de vormkracht ook de atmosfeer in de ruimte kan beïnvloeden. Let er echter op dat de TC karaf niet aan direct zonlicht blootgesteld wordt.

Symbolen en Affirmaties
Symbolen zijn in alle culturen op aarde sinds de oertijd in gebruik. Om de effectiviteit van symbolen te begrijpen is het noodzakelijk om de inherente resonantie of vibratie die deze symbolen in zich hebben te begrijpen. Soms wordt deze overgebracht via woorden, zoals affirmaties, soms via grafische symbolen, mathematische reeksen of klanken.
Water blijkt ook in staat om informatie te herkennen van de vele soorten symbolen, en de informatie in zich te dragen.
Van het Flower-of-Life symbool wordt aangenomen dat het alle geometrie van het leven zoals wij het kennen op de planeet Aarde bevat. Het is een universeel symbool van energie, het leven en de verbinding tussen alle dingen.

Bach producten Elixirs&Co

Bach Bloesems van Elixirs & Co, voorheen Fleurs Essences & Harmonie, zijn ontwikkeld volgens de principes van Doctor Bach, ze zijn ambachtelijk en biologisch


Disclaimer: Deze producten zijn geen vervanging voor behandeling door een gekwalificeerde arts of therapeut wanneer dit nodig is. Bij twijfel over uw (geestelijke) gezondheid, raadpleeg uw huisarts.

Archangels & Ascended Masters Essences

Deze prachtige Essences helpen je om in contact te komen met de energie van de Aartsengelen en de Grote Meesters. Elke Essence is op energieniveau afgestemd op het bewustzijn dat bij een bepaalde Aartsengel of Meester hoort.


Als poorten naar een hogere dimensie helpen deze essenties om gemakkelijker in verbinding te komen met het netwerk van licht en hoger bewustzijn van de Spirituele Hiërarchie, waardoor dit een prachtige set essenties is voor hen die zich meer willen verbinden met deze Spirituele Hiërarchie.

Bach Bloesems

Edward Bach gebruikte zijn opleiding en ervaring in bacteriologie, vaccintherapie en homeopathie om hem naar een totaal nieuwe welzijnsfilosofie te leiden.


Het hoogtepunt van zijn werk was de creatie van de 38 bloesems die ook wereldwijd bekend zijn als Bachbloesems.

Core Emotions Essences

De Core Emotions Divine Harmony Essences kunnen helpen om zachtjes oude vastgezette emotionele energie los te maken en om te vormen.


Deze energie zit opgeslagen in het emotionele 'lichaam', en in andere delen van je energiesysteem. Terwijl je basisemoties meer uitgebalanceerd worden en vrijer gaan stromen zul je merken dat je op elk moment adequaat kunt reageren op de dingen die je meemaakt, in plaats van dat je onbewust oude, lang vergeten scenario's afspeelt.

Zorg dat je steeds afgestemd blijft op de inzichten die bij je binnenkomen terwijl de essenties hun werk doen, vooral wanneer er sprake is van overtuigingen die verbonden zijn met de emotionele thema's die worden losgemaakt.

Chakra Essences
De chakra's vormen samen een van de energiesystemen van het lichaam. Onze Chakra Essences bevatten tien Essences (in combinaties) van bloemen, edelstenen en kristallen, die de zeven belangrijkste chakra's plus drie andere chakrapunten activeren en in evenwicht brengen, waardoor de persoonlijkheid, het bewustzijnsniveau dat bij elk chakra hoort ten volle kan benutten.

Chakra's

Chakra is Sanskriet voor ‘wiel’ en betekent wiel van energie. Het zijn de energiecentra in je lichaam. Het zijn ronddraaiende energiecentra, die de energiestromen binnen het menselijke bioveld reguleren. De chakra's zijn het centrum van levenskracht, elk van deze chakra's stelt een aspect voor van het bewustzijn dat kenmerkend is voor ons leven. Elke chakra vertegenwoordigt een stadium binnen het continuüm van geest en materie.
Neti pot - Himalayazout

Een Neti Pot is een klein kruikje van keramiek

Je vult de Neti Pot met zout water om de luchtwegen van neus en neusholte schoon te maken. Deze praktijk wordt Jala Neti genoemd. In India hoort dit bij de yogi's en vele anderen tot de dagelijkse persoonlijke hygiëne, 's ochtends voor de yoga en andere praktijkoefeningen. Het op deze wijze schoon houden van de neus- en sinusholtes werkt gunstig op symptomen als verkoudheid, griep, luchtweginfecties, droge neus, allergieën en andere irritaties in dit gebied. Het kan ook helpen bij gezwollen neusslijmvliezen. Het gebruik is heel gemakkelijk en kost maar 3 tot 5 minuten van je tijd.

Himalayazout voor dagelijks gebruik in de keuken, en voor in de Neti Pot. Himalayazout is de puurste vorm van mineraalzout, uit 250 miljoen jaar oude mijnen. Het is volkomen zuiver, zonder enige verontreiniging en bevat alle 84 elementen die ook in het menselijke lichaam voorkomen.

Divine Harmony Essences
Overtuigingspatronen ontstaan wanneer emoties en gedachten samengaan met voldoende gerichtheid. Sterke overtuigingen vormen de werkelijkheid in ons leven, zowel persoonlijk als collectief. Positieve, levensverbeterende overtuigingen zijn belangrijk voor ons welzijn, dus wanneer dit op de een of andere manier wordt verstoord kan dat een teken zijn om onze onbewuste overtuigingen eens na te gaan, want vaak zijn de overtuigingen het meest invloedrijk en actief als wij ze niet bewust zijn in ons dagelijks leven.
Diep inwerkende combinaties van Divine Harmony Essences zijn een uitstekende manier om op zachte manier te helpen om oude, ingesleten overtuigingen omhoog te krijgen, zodat wij ze kunnen uitpluizen en veranderen, waardoor ze overeenkomstig onze eigen keuze zijn.
Karmic Flower Essences

Deze Karmic Flower Essences vormen een krachtige verzameling bloesem essences, die hulp kunnen bieden bij het openen van deuren binnenin, om je rechtstreeks naar de kern van een thema te leiden, waardoor er een snelle bevrijding mogelijk is van enig onbewust overtuigingspatroon dat je weerhoudt om je als ziel verder te ontwikkelen. De middelen zijn eenvoudig en gemakkelijk in gebruik en ze zijn rechtstreeks gekoppeld aan de zeven groepen persoonlijkheden, zoals vastgesteld door dr. Edward Bach.

Ontspanning : Oasis CD's, Mantra CD's, DVD's

Cd's voor ontspanning, meditatie, relaxeren en innerlijke rust

Oorkaarsen - Bodykaarsen

Oorkaarsen werden en worden door de oorspronkelijke bevolking van Amerika gebruikt om te zuiveren. De holle kaars wordt in het oor geplaatst (terwijl je op een zij ligt) en aangestoken, waardoor er warmte in de gehoorgang komt en er een zuigende werking ontstaat. Die warmte ondersteunt de normale doorbloeding van het oor en de afvoer van afvalstoffen.

Bovendien is het gebruik van oorkaarsen weldadig bij een overmatig drukgevoel in het hoofd.

Sacred Geometry Essences
De Platonic Solid & Sacred Geometry Essences zijn krachtige herinneringen aan de oorspronkelijke matrix of blauwdruk van ons energetische systeem. Deze Essences werken op een subtiel niveau en helpen bij het herstel van orde en balans binnen onze energetische blauwdruk.

Sacred Geometry

De lagen van ons Lichtlichaam bestaan ​​uit heilige geometrische vormen die elk een bewustzijnsniveau hebben dat een ankerpunt biedt voor ons multidimensionale zelf. Naarmate we ons bewustzijn boven de driedimensionale inzichten verheffen, breidt ons vermogen om verbinding te maken met deze lagen van onszelf en intentionele scheppers te worden zich snel uit.
Thee accessoires

Thee accessoires kopen

In deze categorie vind je prachtige japanse Tetsubin theepotten, theemokken, theepotten,  onderzetters en een mooie theedoos met de bloem des levens.

Onze biologische theeën zijn op een bewuste en eerlijke manier geproduceerd en daar passen zeker onze thee accessoires bij.

Bij De Goudsbloem vind je volgende merken: Fiore d'Oriente BIO thee, Thee Pavilion Ayurvedisch BIO, Thee Shoti Maa BIO, Thee Solaris BIO en Thee Numi BIO

Thee Fiore d'Oriente Biologisch

Losse biologische kruidenthee van Fiore d'Oriente, speciaal samengesteld voor het in evenwicht brengen van de Chakra's.

Chakra Thee Fiore d'Oriente Biologisch kopen

Het is belangrijk om onze Chakra's in balans te houden, dus we moeten op verschillende fronten werken en ze constant allemaal gebruiken.
De middelen die we beschikbaar hebben: yoga, mantra's, affirmaties, kleuren, parfums, voedingsmiddelen en dranken.

Kruidenthee voor chakra's is een geweldig hulpmiddel om ons energiesysteem opnieuw in balans te brengen. De mengsels zijn uitsluitend samengesteld uit planten afkomstig van hoogwaardige biologische gewassen.

Bij Fiore D'Oriente volgen ze de volledige productieketen van de zaadbank tot de verpakking in verzegelde enveloppen, om ze te beschermen tegen besmetting en breng ze naar ons zo vers als ze net zijn geoogst.

Wij bieden ook een mooi assortiment thee accessoires aan zoals, theemokken en theekannen en Japanse Tetsubin theepotten

Watervitalisering VitaJuwel

In deze zeer speciale sectie bieden wij unieke producten met even unieke effecten, gemaakt door Vitajuwel:

* Diverse edelsteenmixen. Elke mix benadrukt een ander aspect.
* Accessoires zoals karaffen, deksels en kettingen voor de edelsteenmix naar keuze.

VitaJuwel Watervitalisering kopen

Premium glas – uitgebreid vakmanschap – uniek design – fascinerende resultaten. Dit zijn allemaal uitstekende eigenschappen van VitaJuwel. VitaJuwel is een revolutie in de manier van vitalisering van water met edelstenen. De schitterende karaffen en VitaJuwel edelstenenstaven zijn een exclusieve blikvanger in elk huishouden. Door het fascinerende design en hun bewezen efficiëntie zijn ze uitgegroeid tot een vaste waarde in de vele duizenden stijlbewuste huishoudens over de hele wereld die op zoek zijn naar gezondheid.

Met VitaJuwel kan edelsteenwater gemakkelijk bereid worden. Omdat de kristallen in een glazen staaf zitten, is dit product extra veilig en hygiënisch, en worden de risico's van bijvoorbeeld giftige en behandelde rotsen geëlimineerd. Verder zorgt de esthetische vormgeving voor een positieve beeldvorming van de waarnemer. Het is een geweldige oplossing die garant staat voor een honderd procent volledige informatieoverdracht van de edelstenen in het water.

Geniet van je eigen verse en pure edelsteenwater met je handgemaakte edelsteenstaaf die net zo uniek is als jij!
* Eerlijk verhandelde, conflictvrije edelstenen
* Loodvrij Boheems glas
* Vervaardigd in de Europese Unie
* Ontworpen door VitaJuwel glaskunstenaars in de Duitse Alpen
* Getest door artsen en alternatieve genezers
* Wereldwijd gepatenteerde productiemethode

Disclaimer:
Er kan echter geen enkele wetenschappelijke claim worden ontleent aan edelsteenwater.

Thee Numi biologisch

Numi thee - De meest zuivere thee op aarde


Kwaliteit van het hele blad:
Numi is biologische thee van het hele blad. Geen bitter smakend theepoeder. Elk theezakje geeft zo de kwaliteit van losse thee, vol en rijk van smaak.

Geen toegevoegde oliën of smaakstoffen:
Voor het maken van de “puurste thee ter wereld” gebruikt Numi alleen echt fruit, bloemen en kruiden. Zonder toevoeging van oliën of smaakstoffen die gebruikelijk zijn in de reguliere handel. Dit maakt een unieke biologische thee met een pure smaak.

Biologisch en Fair Trade:
Met een passie voor mensen en nieuwe ervaringen, reist het Numi Team naar de thee producerende landen en betrekt zijn thee en kruiden direct van de telers. Dit verzekert Numi van de meest verse en in het seizoen geplukte ingrediënten. Numithee en kruiden zijn gecertificeerd BIOLOGISCH, Fair Trade, Kosher en Halal.

Afbreekbare theezakjes:
Numi theezakjes zijn volledig biologisch afbreekbaar. Numi volgt niet de trend van ‘silky’ doorzichtige theezakjes van nylon of polyester. Deze zijn niet afbreekbaar. Numi theezakjes zijn geheel composteerbaar en dus vriendelijk voor mens en milieu.

Wij bieden ook een mooi assortiment thee accessoires aan zoals, theemokken en theekannen en Japanse Tetsubin theepotten

Thee Pavilion Ayurvedisch

Pavilion Ayurvedische theeën zijn de beste theesoorten van het hoogste niveau voor al uw welzijnsbehoeften.

Pavilion Ayurvedische Thee kopen

Pavilion filosofie:
Bij Pavilion is alles wat we doen, met het oog op uw welzijn. We zijn ervan overtuigd dat het dagelijks drinken van de juiste kruidenthee de gemakkelijkste manier is om je welzijn te behouden, samen met een goede balans tussen werk en leven, lichaamsbeweging en een gezond, gezond dieet!

We mengen al 30 jaar kruiden en thee in Brighton and Hove! Als resultaat van ons gepassioneerde werk, brengen we u een uniek therapeutisch concept met behulp van Indo-Europese kruidenfusie, de enige ayurvedische thee van de beste gesneden kruiden, bloemen en specerijen van de hoogste kwaliteit. Onze delicate mengsels van kruiden, bloemen en specerijen zal je gedurende de dag een gezonde, verfrissende en heerlijke theedrankjes geven. We gebruiken alleen pure natuurlijke smaken van specerijen zoals kardemom, kaneel, zwarte peper, zoethout, nootmuskaat!

Wij bieden ook een mooi assortiment thee accessoires aan zoals, theemokken en theekannen en Japanse Tetsubin theepotten

Thee Shoti Maa biologisch

De Shoti Maa thees zijn heerlijk, traditioneel, ambachtelijk en 100% biologisch.

Shoti Maa Thee Kopen

De Shoti Maa thees van Hari's Treasure, zijn reeds decennia lang een autoriteit op het gebied van thee en ayurveda. Hun doelstelling is, ayurveda en yoga bekender te maken bij een groot publiek. De Shoti Maa thees zijn heerlijk, traditioneel, ambachtelijk en 100% biologisch.

De Shoti Maa thees brengen balans tussen 'body, mind en spirit'.

Shoti Maa betekent “Kleine Moeder”

Wij bieden ook een mooi assortiment thee accessoires aan zoals, theemokken en theekannen en Japanse Tetsubin theepotten

Thee Solaris biologisch

100% BIO zonder toegevoegde smaak- en geurstoffen.

Solaris biologische chakra thee kopen

Filosofie van Solaris
Solaris Thee is een familiebedrijf uit Ierland, gespecialiseerd in het ontwikkelen van thee blends met louter biologische kruiden, specierijen en theesoorten. Solaris garandeert dat alle theeën geproduceerd worden conform de hoogste standaard op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Alle blends zijn puur, dus zonder toegevoegde geur- of smaakstoffen. Master Tea Blender Jörg Müller, voormalig topsporter, heeft een bachelordiploma in Herbal Medicine (BScHons) en woont inmiddels ruim 15 jaar in Ierland.

Wij bieden ook een mooi assortiment thee accessoires aan zoals, theemokken en theekannen en Japanse Tetsubin Theepotten

Watervitalisering Edelsteenstaven

Watervitalisering Edelsteenstaven kopen

Edelsteenwater kan je gebruiken voor diverse toepassingen. Bv om aan badwater toe te voegen, te drinken, als mondwater, in een verstuiver voor reiniging van ruimtes, aura en meridianen. Hildegard von Bingen bedacht vele toepassingen voor edelsteenwater. Edelsteenwater oefent een positief effect uit op lichaam en geest.

Disclaimer:
Er kan echter geen enkele wetenschappelijke claim worden ontleent aan edelsteenwater.
Nieuw
Theemok set Moment of zen 2 stuks
Zen theemok met bijpassend deksel en roestvrijstalen theezeefje, in een kartonnen verpakking. Niet magnetron- en vaatwasserbestendig.
€ 27,60
Nieuw
Numi Biologische Kruidenthee Ginger Lemon 4 stuks
Gecertificeerde Fair Trade en Biologische kruidenthee met citroen, gember, zoethout en venkel. Op basis van 100% échte ingrediënten met een volle en rijke smaak. Klimaat neutraal geproduceerd.
€ 15,96
Nieuw
Numi Biologische Kruidenthee Sweet Night 4 stuks
Gecertificeerde Fair Trade en Biologische kruidenthee met kamille, lavendel, zoethout en valeriaan. Op basis van 100% échte ingrediënten met een volle en rijke smaak. Klimaat neutraal geproduceerd.
€ 15,96
Nieuw
Theeglas dubbelwandig Bloem des levens
Dubbelwandig glas voor warme dranken zoals thee, chocolademelk of een café latte.Niet geschikt voor vaatwasser en magnetron.
€ 22,50
Himalaya zout inhalator
Himalaya Zout Inhalator is een eenvoudige en natuurlijke manier om een echt verschil te maken voor uw gezondheid. Het is een inhalator met droog zout die gebruik maakt van de voordelen van Zouttherapie om de luchtwegen optimaal te laten functioneren, gemakkelijker te ademen, niezen, hoesten, kortademigheid te verlichten en een verkwikt gevoel te geven. Zoutkristallen worden al tientallen jaren gebruikt bij de behandeling van aandoeningen aan de luchtwegen en om het immuunsysteem te versterken door de longen te reinigen zodat ze meer zuurstof kunnen opnemen. Himalaya zout inhalator kan verlichting bieden bij: Astma, Allergieën, Sinusverstopping, Hooikoorts, COPD (Chronc Obstructive Pulmonary Disease).
€ 17,25
Aanbieding!-10%
Vitaalwaterkaraf Alladin met edelstenen 1200 ml
Karaf Alladin met de gouden driehoek edelstenen Amethist, Bergkristal (Heldere kwarts) en Rozenkwarts. Samen met het Bloem des Levens symbool zorgen zij voor extra krachtige watervitalisering.
€ 62,10
€ 69,00
Theemok set Olifant 2 stuks
Thee mok met bijpassend deksel en roestvrijstalen theezeefje, met Olifant design. Mok kan in magnetron en vaatwasser.
€ 23,60
Theemok set Mandala wit 2 stuks
Thee mok met bijpassend deksel en roestvrijstalen theezeefje, met wit Mandala design. Niet geschikt voor magnetron en vaatwasser.
€ 27,60
Theemok set Indiase Olifant 2 stuks
Thee mok met bijpassend deksel en roestvrijstalen theezeefje, met Indiase Olifant design. Niet geschikt voor magnetron en vaatwasser.
€ 27,60
Theemok set Boeddha blauw 2 stuks
Thee mok met bijpassend deksel en roestvrijstalen theezeefje, met donkerblauw Boeddha design.Niet geschikt voor magnetron en vaatwasser.
€ 27,60
Theemok set Maanfasen 2 stuks
Thee mok met bijpassend deksel en roestvrijstalen theezeefje, met design van de vier fases van de maan. Niet geschikt voor magnetron en vaatwasser.
€ 27,60
Japanse stijl Tetsubin groene gietijzeren theepot
Japanse stijl gietijzeren Tetsubin theepot met volledig geëmailleerde binnenkant. Inclusief roestvrijstalen filter voor losse thee. Het handvat van de Tetsubin theepot is voorzien van sisaltouw voor een betere grip en bescherming tegen warmte.
Tetsubin gietijzeren theepotten zijn van oudsher geliefd om hun elegante design, aantrekkelijke vormgeving en het vermogen om de warmte voor langere tijd vast te houden. Tetsubin theepotten maken het water zachter en zoeter, waardoor de thee een onderscheidende en voortreffelijke smaak ontwikkelt. De Tetsubin gietijzeren theepot voldoet aan alle kwaliteitseisen zonder chemische toevoegingen of lood.
€ 30,15
Japanse stijl Tetsubin gietijzeren theekopje set van 2
Japanse stijl Tetsubin theekopjes die perfect passen bij onze Tetsubin theepotten. Deze elegante gietijzeren theekopjes houden uw thee langer warm. De geëmailleerde binnenkant helpt de originele smaak van de thee te behouden en zorgt voor een gemakkelijk onderhoud. Veilig en gezond geproduceerd, zonder chemische toevoegingen of lood.
€ 19,95
Aanbieding!-10%
Nature's design Reserve dop drinkfles Arve/Zirbe
Losse dop van hout van de Zwitserse alpenden (Arve/Zirbe hout) voor vitaalwater drinkfles to go Arve/Zirbe.Past ook op de Thank You drinkflessen van Nature's Design.
€ 8,10
€ 9,00
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwater drinkfles to go Arve/Zirbe 500 ml
Nature's Design flessen zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen die kunnen worden gerecycled of gecomposteerd: glas, kurk, hout, rubber, bioplastic. De dop van deze fles is gemaakt van de Zwitserse Alpenden (arve/zirbehout). Met Flower of Life symbool op de bodem van de fles.
€ 26,91
€ 29,90
Aanbieding!-10%
Nature's Design Vitaalwater drinkfles to go Arve/Zirbe 700 ml
Nature's Design flessen zijn gemaakt van 100% natuurlijke materialen die kunnen worden gerecycled of gecomposteerd: glas, kurk, hout, rubber, bioplastic. De dop van deze fles is gemaakt van de Zwitserse Alpenden (arve/zirbehout). Met Flower of Life symbool op de bodem van de fles.
€ 31,41
€ 34,90