Goldfluss powerbead armband (synth)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Goldfluss powerbead armband (synth)

Goldfluss powerbead armband (synth). De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met kralen van 8 mm. Goldfluss is een synthetische steen.

€ 8,45 Inclusief belasting

€ 6,98 Exclusief belasting

Omschrijving

Goldfluss powerbead armband (synth) kopen

Goldfluss powerbead armband (synth). De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met kralen van 8 mm. Goldfluss is een synthetische steen.

De werking van Goldfluss

Goldfluss (ook wel goudsteen, goudstroom of goldflush genoemd) is een ware gelukssteen. Het is een synthetische steen welke oorspronkelijk vervaardigd is in de 16e eeuw door monniken en alchemisten die op zoek waren naar goud. Het recept is tot op heden nog steeds geheim. Ondanks dat Goldfluss een synthetische steen is (en dus niet in de natuur voorkomt) heeft deze wel een prachtige energetische werking! De samenstelling is heel complex, maar in combinatie met de goud en koperdeeltjes (welke voor de prachtige glinstering zorgen), is dit een krachtige steen. Zo helpt Goldfluss onder andere bij ernstige slapeloosheid door je de rust en ontspanning te bieden die nodig is om in slaap te vallen en door te slapen.

Goldfluss is een krachtige metafoor voor rijkdom en overvloed. Het combineert de energieën van zonlicht en water, waardoor het een unieke en stimulerende steen is. De glinsterende gouden tinten van Goldfluss stralen warmte en positiviteit uit, waardoor het een populair kristal is voor het aantrekken van welvaart en geluk. In de wereld van de edelstenen wordt Goldfluss vaak gebruikt om de zonnevlechtchakra te activeren, wat het zelfvertrouwen en de wilskracht versterkt. Door zijn schitterende uitstraling wordt Goldfluss ook vaak gebruikt in sieraden en decoratieve objecten. Op spiritueel niveau wordt gezegd dat Goldfluss helpt bij het aarden van hogere energieën en het in evenwicht brengen van emoties. Of het nu wordt gedragen als een sieraad, gebruikt als decoratie of ingezet voor spirituele doeleinden, Goldfluss blijft een boeiende en betoverende steen die zijn drager of eigenaar kan inspireren en versterken.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Goldfluss powerbead armband (synth) perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan rust en ontspanning die de Goldfluss jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Ontdek ook onze andere edelsteen sieraden

Chakra

Sacraalchakra (2e) en navelchakra (3e)

Sterrenbeeld 

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Verzorging

Goldfluss kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561023186
183 Items
8718561023186
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)