Goldfluss splitarmband (synth)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Goldfluss splitarmband (synth)

Splitarmband Goldfluss, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Goldfluss is een synthetische steen.

€ 3,00 Inclusief belasting

€ 2,48 Exclusief belasting

Omschrijving

Goldfluss splitarmband (synth) kopen

Splitarmband Goldfluss, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Goldfluss is een synthetische steen.

De werking van Goldfluss

Goldfluss (ook wel goudsteen, goudstroom of goldflush genoemd) is een ware gelukssteen. Het is een synthetische steen welke oorspronkelijk vervaardigd is in de 16e eeuw door monniken en alchemisten die op zoek waren naar goud. Het recept is tot op heden nog steeds geheim. Ondanks dat Goldfluss een synthetische steen is (en dus niet in de natuur voorkomt) heeft deze wel een prachtige energetische werking! De samenstelling is heel complex, maar in combinatie met de goud en koperdeeltjes (welke voor de prachtige glinstering zorgen), is dit een krachtige steen. Zo helpt Goldfluss onder andere bij ernstige slapeloosheid door je de rust en ontspanning te bieden die nodig is om in slaap te vallen en door te slapen.

Ook kan Goldfluss uitstekend ingezet worden bij voortdurende misselijkheid, bijvoorbeeld tijdens chemotherapie behandelingen of tijdens een zwangerschap (ochtendmisselijkheid). Goldfluss is overigens ook een steen die emotioneel en mentaal veel verlichting bied. Het laat je de schoonheid van het leven zien en helpt je jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen te ontwikkelen. Het gaat eetstoornissen tegen (die ontstaan zijn door een te laag zelfbeeld). Ook is Goldfluss zeer geschikt om in te zetten in langdurige stress situaties, omdat het ontspanning biedt en positiviteit en geluk brengt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Goldfluss splitarmband (synth) perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan rust en ontspanning die de Goldfluss jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Sacraalchakra (2e) en navelchakra (3e)

Sterrenbeeld 

Weegschaal (23 september tot 22 oktober)

Verzorging

Goldfluss kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561017543
191 Items
8718561017543
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...