Gouden Driehoek Edelstenen kopen

Gouden Driehoek Mineralen

Gouden Driehoek Mineralen Kopen

De Gouden Driehoek Mineralen sets bestaan (meestal) uit drie bijzondere halfedelstenen (gepolijst), die gebruikt kunnen worden in symbolische legging die bekend staat als de Gouden Driehoek, zoals hieronder beschreven staat.

De stenen kunnen écht wonderen verrichten.
Het wonder dat dit positieve resultaat kan verrichten wordt 'de gouden driehoek' genoemd. Het draait om drie stenen die in een driehoek geplaatst worden om de beste energiestroming in huis te bewerkstelligen – energetisch zeer waardevol. De drie stenen zijn amethist, rozenkwarts en bergkristal.

Waarom nu drie stenen – en waarom driehoek?

Vanuit de religie en de geschiedenis blijkt, dat het getal drie en driehoeken voor mensen een bijzondere betekenis hebben.
In de religie, bijvoorbeeld de katholieke kerk: de Vader, de Zoon en Heilige Geest.

Bij mensen de primaire levensbehoeften: slapen, drinken en eten. De levensfasen van mensen: kind, volwassen, oud; leren, werken, pensioen.
Ook in geschriften zoals de bijbel wordt dit getal vaak gebruikt. De driehoek als symbool zien we terug in de piramides. Ook in de kunst wordt als basis van de tekenleer de driehoekvorm gebruikt.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Power box 10 Gouden driehoek ±800-900 g
Het wonder dat "de gouden driehoek" wordt genoemd, verwijst naar de combinatie van drie edelstenen: amethist, rozenkwarts en bergkristal. Deze combinatie wekt een optimale en krachtige energiestroom op door ze in je woonruimtes te plaatsen. (*)
€ 27,92
Gouden Driehoek 600 gram trommelstenen (mt3)
600 gram trommelstenen met de fijne combinatie de Gouden Driehoek (gouden drie-eenheid), Amethist, Bergkristal en Roze kwarts. Het formaat is ca. 20-40 mm.
€ 52,00
Mala Gouden Driehoek AA-kwaliteit 108 kralen + tasje
Het kralensnoer wordt hoofdzakelijk gebruikt om mantra's te tellen die gereciteerd worden. Het heeft dus feitelijk dezelfde functie als een rozenkrans (katholiek bidsnoer). Kralen gemaakt van (half)edelstenen, parels, bodhizaden of hout zijn voor velerlei doeleinden geschikt, voor het tellen van allerlei soorten mantra's of andere gebeden, neerbuigingen, rondgangen en dergelijke.
€ 32,86
Ring gouden driehoek mineralen
De mineralen amethist, rozenkwarts en bergkristal vormen samen de Gouden Driehoek. De driehoek is een krachtig symbool, dat in diverse religies en rituelen een belangrijke rol speelt, zoals de 'heilige drie-eenheid'. Dit symbool is ook terug te zien bij de piramiden. Het is ook de driehoek die lichaam, geest en ziel symboliseert.De energieën van de stenen verbinden zich onderling en vormen daardoor een goede stabiele basis- energiestroming.
€ 20,10
Armband gouden driehoek 2 stuks
Armband met de combinatie van edelstenen die bekend staat als de Gouden Driehoek: Amethist, Bergkristal en Rozenkwarts. Ontspant, reinigt en vitaliseert je energie.
€ 10,30
Edelsteenwaterstaaf Vital Mix
Voor heldere waarneming, intuïtie, empathie en gebalanceerde lichaamsfuncties.*Verpakt in kartonnen omhulsel, inclusief flyer. De edelstenen zijn waar mogelijk fairtrade en gemmologisch goedgekeurd (GKS seal).*Deze informatie is niet wetenschappelijk onderbouw, het berust op ervaring van gebruikers. Het gebruik van edelstenen is niet bedoeld te vervanging van een medische behandeling. Bij twijfel over uw (geestelijke) gezondheid, raadpleeg een arts.
€ 17,25
Energetisch watersetje - Gouden Driehoek
Energetisch watersetje - Gouden Driehoek: Gebruik deze set om jouw drinkwater te energetiseren. Inhoud heeft 3 stenen Bergkristal, 3 stenen Roze kwarts en 3 stenen Amethist.
€ 12,95
Gouden driehoek trommelsteen setje
Buideltje met daarin de gouden driehoek in half-edelstenen, ook wel 'heilige drie-eenheid' genoemd, bestaande uit Amethist, Bergkristal en Roze kwarts.
€ 4,95
Liefde en Harmonie Aqua Gems bad
Badwater edelstenen set. Deze “heilige drie-eenheid” edelsteencombinatie van Amethist, Roze kwarts en Bergkristal staat voor liefde, harmonie, empathie, innerlijke vrede, bewustzijn en heeft tevens een verzachtende en zuiverende werking. Ook wel Gouden driehoek genoemd.
€ 25,87
Gouden driehoek ruw in koker
Gouden driehoek in ruwe vorm. Bestaat uit Amethist, Bergkristal en Roze kwarts. Totaal ca. 1,6 kg.
€ 51,87
Gouden driehoek in glas
Gouden driehoek in leuke glazen potjes. Bestaat uit ca. 50 gram Bergkristal, 50 gram Roze kwarts en 50 gram Amethist.
€ 12,97