Granaat A trommelstenen (mt3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Granaat A trommelstenen (mt3), per gram

Granaat trommelstenen (mt 3), formaat 20-40 mm. Prijs is per gram!

Granaat stenen worden geassocieerd met het wortelchakra, dat verband houdt met overleving, veiligheid en stabiliteit. Ze kunnen helpen om je gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te versterken. Granaat stenen kunnen ook helpen om je energieniveau te verhogen en je te motiveren om je doelen te bereiken.

€ 0,34 Inclusief belasting

€ 0,28 Exclusief belasting

Minimale afname van het product is 200.
Omschrijving

Granaat A trommelstenen (mt3), per gram kopen

Ontdek de krachtige energie van Granaat Trommelstenen - jouw stimulans voor vitaliteit en passie! Onze zorgvuldig geselecteerde Granaat Trommelstenen, met precisie gepolijst voor een gladde afwerking, onthullen niet alleen de unieke kenmerken van deze levendige steen, maar ook zijn intens stimulerende eigenschappen.

Granaat staat bekend om zijn vermogen om vitaliteit te verhogen en passie te ontsteken. Deze trommelstenen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook krachtige metgezellen op jouw reis naar energie en enthousiasme.

Gebruik de Granaat Trommelstenen tijdens meditatie om de stimulerende energie te ervaren en een diepere verbinding met je levenskracht te cultiveren. Plaats ze op verschillende plekken om een sfeer van vitaliteit en passie te creëren, en draag ze bij je als een constante bron van krachtige energie.

Bestel Online

Voeg de stimulerende kracht van Granaat vandaag nog toe aan jouw collectie! Bestel online en laat deze levendige stenen je begeleiden op je weg naar vitaliteit en gepassioneerde energie.

De Werking van Granaat

Granaat wordt gewaardeerd vanwege zijn krachtige stimulerende eigenschappen op zowel fysiek als emotioneel niveau. Het staat bekend om het verhogen van de levensenergie, het verbeteren van de doorbloeding en het versterken van het uithoudingsvermogen. Daarnaast wordt Granaat geassocieerd met het ontsteken van passie, motivatie en enthousiasme.

De energie van Granaat wordt omschreven als levendig en energiek, waardoor het een uitstekende metgezel is voor meditatie en energiewerk. Het opent de deur naar een wereld van vitaliteit en ondersteunt je op je reis naar energiek en gepassioneerd leven.

De steen geeft je fysieke en mentale kracht. Je zult je sterker voelen en je zult meer energie hebben om je doelen te bereiken. Je zult ook minder snel opgeven, omdat je meer zelfvertrouwen hebt.

Hij helpt je om een positievere kijk op het leven te hebben. Je zult meer hoop en moed hebben om door moeilijke tijden te komen. Je zult ook meer optimisme hebben en je zult meer van het leven genieten. Je zult ook meer daadkracht hebben en je zult beter in staat zijn om uitdagingen aan te gaan.

De steen helpt je om je blokkades en beperkingen te overwinnen. Je zult minder snel door angst of onzekerheid worden tegengehouden. Je zult ook meer openstaan voor nieuwe mogelijkheden en je zult meer bereid zijn om te veranderen.

Naast zijn stimulerende eigenschappen wordt Granaat ook geassocieerd met het basischakra, dat verantwoordelijk is voor stabiliteit en verbinding met de aarde. Het herinnert je eraan om stevig geworteld te blijven terwijl je jouw passie nastreeft.

Of je nu Granaat als sieraad draagt, het in je leefruimte plaatst of het gebruikt tijdens meditatie, de steen blijft een krachtige bron van vitaliteit en passie, je ondersteunend op je pad naar energieke levenskracht.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Granaat? Bezoek onze pagina Granaat - Passie en Motivatie

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk om, indien nodig, altijd medische hulp te zoeken. Hoewel we op deze site essentiële informatie delen die de gezondheid ten goede zou kunnen komen, is deze niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies. Bij gezondheidsproblemen wordt aangeraden om altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde arts!

Product informatie

Afmetingen2 - 4 cm
Gewicht0,200 kg
MateriaalGranaat
KleurRood
ChakraBasischakra (1e)
SterrenbeeldSteenbok - Waterman - Leeuw - Ram
VerzorgingGranaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718226696892
6198 Items
8718226696892
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)