Granaat edelsteen schedel
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Granaat edelsteen schedel

Granaat schedeltje van ca. 35-45 mm. Granaat werkt op alle chakra's en deze worden door Granaat gereinigd en voorzien van nieuwe energie.

€ 87,60 Inclusief belasting

€ 72,40 Exclusief belasting

Omschrijving

Granaat edelsteen schedel kopen

Granaat schedeltje van ca. 35-45 mm

De werking van Granaat

Granaat is een mooi, bloedrood kristal en is al eeuwen in trek. Vooral Granaat ingezet in sieraden is al lange tijd populair. Granaat werkt op alle chakra's en deze worden door Granaat gereinigd en voorzien van nieuwe energie. Granaat stimuleert je creativiteit en zorgt ervoor dat je moed en innerlijke kracht kunt vinden. Granaat heeft de kracht om andere kristallen te activeren. Als je wat langzaam werkt of traag van begrip bent kan Granaat je helpen alles een stapje sneller te doen. Een kort lontje kan echter nog korter worden door Granaat, dus houdt dat in de gaten.

Granaat kan nieuwe inzichten brengen, en je helpen wanneer je het gevoel hebt dat je vastloopt. De steen werkt activerend en kan ook assertiever maken. Wanneer je neerslachtig bent kan Granaat je opvrolijken. Wanneer je last hebt van beperkende overtuigingen en negatieve gedachten kan Granaat je hiervan ontdoen. 

Fysiek werkt Granaat op de bloedsomloop en bloeddruk, de steen verhoogt je uithoudingsvermogen en zorgt voor een beter immuunsysteem. Ook spataderen, blauwe plekken, reuma, artritis, artrose en schaafwonden kunnen verminderen door Granaat. Ook heeft Granaat een positieve werking op de nieren, bijnieren, lever en maag. Granaat kan hulp bieden bij ontstekingen, maar draag Granaat niet bij zeer ernstige ontstekingen. De steen werkt namelijk niet verkoelend maar vaak wat activerend. Bij vruchtbaarheidsklachten is Granaat een goede steen, en Granaat kan helpen het herstelproces na ziekte of een operatie te herstellen. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze edelsteen schedel Granaat perfect bij jouw interieur of heb jij behoefte aan nieuwe inzichten en vrolijkheid die de Granaat halfedelsteen te bieden heeft? Bestel de schedel direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt

Chakra

Basischakra (1e)

Sterrenbeeld 

Steenbok ( 22 dec - 20 jan), Waterman ( 21 jan - 17 feb) en Leeuw ( 23 jul - 23 aug)

Verzorging

Granaat kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561001795
15 Items
8718561001795
Je bent misschien ook geïnteresseerd in