Guasha massagestenen kopen

Guasha

Guasha massagestenen kopen

Gua Sha betekent letterlijk 'schrapen' van 'ziekten door gestagneerde energie'. Dit is een Chinese massagetechniek waarbij er met stenen over de huid wordt geschraapt. Met deze methode behandel je de huid waar blokkades behandelt moeten worden. Deze techniek laat rode verkleuringen op de hui achter, hoe erger de blokkade, hoe heftiger de kleur. De huid wordt hierbij niet beschadigd en de verkleuringen trekken weg binnen 2 tot 6 dagen. Een verandering is meteen te merken. Deze Guasha therapie kan ingezet worden tegen veel klachten,

De Guasha gepolijste edelstenen worden vooral gemaakt van amethist, jade en rozenkwarts. Volgens de Chinese guasha traditie zouden deze edelstenen de negatieve energie verwijderen en de levensenergie of Chi terug in balans brengen.

De Guasha vormen

De verschillende guasha vormen zijn: hart, wolk, letter S, vis, kam en wolk. Voor je gezicht gebruik je de hartvorm. De rechthoekige guasha schraper kan je gebruiken voor de lange rugspieren. Voor het afvoeren van afvalstoffen kan je het kammetje gebruiken op de hoofdhuid.

Waarom een Guasha steen gebruiken

Elke dag voert ons lichaam schadelijke stoffen af. De schadelijke stoffen komen vooral voort uit stress, alcohol, voeding en straling. Wanneer deze stoffen niet voldoende worden uitgescheiden kunnen er lichamelijke problemen ontstaan. Gevolgen hiervan zijn onder andere verzuring, problemen met de gewrichten, hoofdpijn, overladen lever, enz... Hierdoor stroomt ook de energie niet meer zo goed wat kan leiden tot vermoeidheid.

Hoe gebruik je de Gua Sha stenen

Voor je begint met de Guasha tool, breng je een huidolie of massageolie aan. Je beweegt de gladde kant van de steen langs de spieren over de huid en dit in één richting en in bewegingen van ongeveer 15 cm lang. Waar de blokkades zitten verschijnen de rode plekken of Sha op de huid. Hoe erger de blokkade, hoe heftiger de kleur. Je huid zal niet beschadigd zijn en ook niet pijnlijk aanvoelen. De huid verkleuringen verdwijnen binnen de 2 tot 6 dagen.

Rozenkwarts guasha massage schraper hart groot
Guasha schraper van de edelsteen Rozenkwarts. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen. Deze Rozenkwarts Guasha is ca. 90 x 55 mm en ca. 50 gram.
Serpentijn Jade guasha massage schraper hart groot
Guasha schraper van de edelsteen Jade (Serpentijn). Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen. Deze Jade guasha is ca. 90 x 55 mm en ca. 50 gram.
€ 17,95
Rozenkwarts guasha massage schraper S-vorm
Guasha schraper van de edelsteen Rozenkwarts voor kleine oppervlakken zoals het gezicht. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 19,50
Serpentijn Jade guasha massage schraper vis
Guasha schraper van de edelsteen Jade (Serpentijn) voor kleine oppervlakken zoals het gezicht. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 18,90
Jade guasha massage schraper S-vorm
Guasha schraper van de edelsteen Jade voor kleine oppervlakken zoals het gezicht. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 13,95
Serpentijn Jade guasha massage schraper kam
Guasha schraper van de edelsteen Jade (Serpentijn). Vooral gebruikt voor de hoofdhuid. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 62,00
Rozenkwarts guasha massage schraper hart
Guasha schraper van de edelsteen Roze kwarts. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 19,50
Jade guasha massage schraper wolk
Guasha schraper van de edelsteen Jade (Serpentijn). Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 15,20
Aventurijn groen guasha massage schraper rechthoek
Laatste items in voorraad
Guasha schraper van de edelsteen groene Aventurijn. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 23,95
Jade guasha massage schraper hart
Guasha schraper van de edelsteen Jade (Serpentijn). Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 13,95
Carneool guasha massage schraper S-vorm
Guasha schraper van de edelsteen Carneoool. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 13,95
Aventurijn groen guasha massage schraper S-vorm
Guasha schraper van de edelsteen groene Aventurijn, voor kleine oppervlakken zoals het gezicht. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 24,95
Carneool guasha massage schraper wolk
Guasha schraper van de edelsteen Carneoool. Gebruik deze door over je huid te schrapen en zo je lichaam te helpen met het afvoeren van afvalstoffen.
€ 13,95