Hangers en Halskettingen

Ruime keuze hangers zoals, edelsteen hangers, Tibetaanse hangers met symbolen, chakra hangers, Flower of Life in messing, Orgoniet hangers, ...

Spirituele Hangers en Edelsteen Hangers Kopen

Bij De Goudsbloem vind je verscheidene Spirituele Hangers zoals Tibetaanse hangers. Prachtige sieraden uit Tibet. Elk met een symbool zoals de oneindige knoop, ohm, ganesha.

Flower of Life sieraden uit messing zijn één voor één prachtige juweeltjes.

Chakra hangers van 925 sterling zilver, versierd met edelstenen.

Orgoniet hangers met de Bloem des Levens, Engelen en het Ohm symbool.

Shungiet hangers die je kunnen beschermen tegen electrosmog.

Palo Santo ketting staafjes en donut elastisch
Palo Santo elastische ketting met staafjes en donut kralen, gemaakt van duurzaam geoogste Palo Santo.Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.Staafjes: ±10x15 mmDonut kralen: ±8-10 mm
€ 21,32
Ohm bola zwangerschapshanger goudkleur
Ohmhanger met een belletje erin, ook wel bekend als zwangerschaps bola of babybelletje. Kan tevens gebruikt worden als aromahanger: Besprenkel het bijgeleverde lavasteenballetje met 1-2 druppels van de door jou gewenste etherische olie (niet meegeleverd) en plaats deze in de hanger in plaats van het belletje.
€ 13,50
Lotus bola zwangerschapshanger zilverkleur
Lotushanger met een belletje erin, ook wel bekend als zwangerschaps bola of babybelletje. Kan tevens gebruikt worden als aromahanger: Besprenkel het bijgeleverde lavasteenballetje met 1-2 druppels van de door jou gewenste etherische olie (niet meegeleverd) en plaats deze in de hanger in plaats van het belletje.
€ 13,50
Lotus bola zwangerschapshanger goudkleur
Lotushanger met een belletje erin, ook wel bekend als zwangerschaps bola of babybelletje. Kan tevens gebruikt worden als aromahanger: Besprenkel het bijgeleverde lavasteenballetje met 1-2 druppels van de door jou gewenste etherische olie (niet meegeleverd) en plaats deze in de hanger in plaats van het belletje.
€ 13,50
Levensboom bola zwangerschapshanger goudkleur
Levensboomhanger met een belletje erin, ook wel bekend als zwangerschaps bola of babybelletje. Kan tevens gebruikt worden als aromahanger: Besprenkel het bijgeleverde lavasteenballetje met 1-2 druppels van de door jou gewenste etherische olie (niet meegeleverd) en plaats deze in de hanger in plaats van het belletje.
€ 13,50
Hanger Ganesha blad goudkleur
Hanger van de Hindoeïstische God Ganesha (ook wel Ganesh of Ganapati genoemd). Deze Olifantengod brengt geluk, voorspoed en succes.
€ 9,90
Hanger Shiva zilverkleur
Hanger van de Hindoeïstische God Ganesha (ook wel Ganesh of Ganapati genoemd). Deze Olifantengod brengt geluk, voorspoed en succes.
€ 9,90
Hanger Ganesha blad zilverkleur
Hanger van de Hindoeïstische God Ganesha (ook wel Ganesh of Ganapati genoemd). Deze Olifantengod brengt geluk, voorspoed en succes.
€ 9,90
Hanger Shiva goudkleur
Hanger van de Hindoe godheid Shiva in zijn vorm als Shiva Nataraj. De koning (raja) van de dans (nata) is het symbool van de eeuwige beweging van het universum, de kosmische dans van onderlinge afhankelijkheid van alle fenomenen.
€ 9,90
Palo Santo ketting elastisch
Elastische ketting van duurzaam geoogste Palo Santo kralen.Handgemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtslieden en de natuur.Lengte: 50 cm.
€ 18,99
Palo Santo Sjamanen ketting met Inca kruis
Palo Santo Sjamanen ketting met Inca Cross, elastisch. Van duurzaam geoogste Palo Santo.Handgemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtslieden en de natuur.Lengte: 56 cm.
€ 45,50
Palo Santo ketting Chakana Inca Kruis
Ketting met Inca Kruis van duurzaam geoogste Palo Santo. Met waxkoord, in maat verstelbaar.Handgemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtslieden en de natuur.Lengte (min/max): 40-80 cm.
€ 9,50
Palo Santo ketting veer klein
Ketting met een veer gemaakt van Palo Santo. Met waxkoord, in lengte verstelbaar.Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.Lengte (min/max): 38-70 cm.
€ 9,50
Palo Santo ketting veer groot
Ketting met een veer gemaakt van Palo Santo. Met waxkoord, in lengte verstelbaar.Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.Lengte (min/max): 40-80 cm.
€ 10,90
Palo Santo ketting hart
Ketting met een hartje van Palo Santo. Met waxkoord, in lengte verstelbaar.Handgemaakt gemaakt, met oog voor het welzijn van de ambachtelijke werkers en de natuur.Lengte (min/max): 40-80 cm.
€ 9,50
Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger mosagaat 3 stuks
Prijs per stuk : 2,56 €Edelsteenhanger mosagaat. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 7,69
€ 9,05
Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger toermalijnkwarts 3 stuks
Prijs per stuk : 3,06 €Edelsteenhanger toermalijnkwarts. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,17
€ 10,79
Edelsteenhanger rhodochrosiet
Edelsteenhanger rhodochrosiet. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,57
Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger rode agaat 3 stuks
Prijs per stuk : 3,04 €Edelsteenhanger rode agaat. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,11
€ 10,72
Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger grijze agaat 3 stuks
Prijs per stuk : 3,04 € Edelsteenhanger grijze agaat. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,11
€ 10,72
Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger sodaliet 3 stuks
Prijs per stuk : 3,06 €Edelsteenhanger sodaliet. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 9,17
€ 10,79
Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger maansteen 3 stuks
Prijs per stuk : 3,90 €Edelsteenhanger maansteen. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 11,71
€ 13,78
Aanbieding!-15%
Edelsteenhanger amethistkwarts 3 stuks
Prijs per stuk : 3,65 €Edelsteenhanger amethistkwarts. Met gelijmd metalen oogje, nikkelvrij.Dit is een natuurproduct dus kleur, vorm en maat kunnen variëren en afwijken van de getoonde afbeelding.
€ 10,95
€ 12,88