Harthangers - Edelstenen en Mineralen

Harthangers

Het dragen van mineralen edelsteenhangers is een eeuwenoude traditie, vaak werden ze gedragen tegen geestelijke of lichamelijke klachten. De oude natuurvolken wisten al heel vroeg dat stenen een geneeskrachtige invloed uitoefenen op het denken en voelen. Nu komt er steeds meer wetenschappelijk bewijs dat edelstenen een eigen trilling hebben en dat deze trillingen een therapeutische werking hebben op de menselijke aura, die ook uit trillingen bestaat.

Edelstenen harthangers
De edelstenen harthangers zijn circa 20 mm groot en geslepen in een hartvorm.

Met zorg gelijmd
De mineralen edelstenen harthangers worden met zorg vervaardigd en zijn voorzien van een geboord gaatje waarin een gelijmd oogje is bevestigd.

De Goudsbloem edelstenen harthangers kunnen vrijwel niet achter de kleren blijven haken. Door gebruik van speciale zeer krachtige 2-componentenlijm kunnen wij je garanderen dat de stenen niet zullen loslaten. Het kan natuurlijk wel voorkomen, dat een steentje 'uitgewerkt' is voor de persoon die hem draagt, het kan dan zijn dat hij eraf valt of breekt.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

-5%
Fluoriet hart hanger 20 mm
Edelsteen harthanger 20 mm Fluoriet. Let op! Fluoriet kan er heel anders uit zien dan op de foto, meer groen, meer transparant, het is allemaal mogelijk!
€ 2,43
€ 2,56
Aanbieding!-10%
Harten hangers seleniet 3 stuks
Prijs per stuk : 4,39 €Seleniet, de steen met engelen vibraties is steeds zeldzamer aan het worden. Onze fantastische selenietproducten uit Marokko zijn van een geweldige schoonheid en worden door velen op hun waarde geschat. Toch is onze seleniet niet duur, zeker niet in vergelijking met de kwaliteit.
€ 13,17
€ 14,63
-5%
Labradoriet hart hanger 25 mm
Laatste items in voorraad
Edelsteen harthanger van Labradoriet in 25 mm formaat.
€ 4,28
€ 4,50
Orgonite Chakra hart hanger
Orgonite Harthanger in de Chakra kleuren, deze hart hanger is 37 mm breed en 8 mm dik. Hij bevat echte en synthetische edelstenen en metalen afbeelding aan de achterkant (kan variëren tussen Ohm, Cho-ku-rei-Levensboom en Levensbloem).
€ 9,95
-5%
Aqua aura hart hanger
Harthanger Aqua aura van 25 mm breed en 20 mm hoog, heeft een zilveren oogje.
€ 41,87
€ 44,07