Heliotroop groen zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Heliotroop groen zaksteen

Zaksteen Heliotroop groen. De toegeschreven werking van Heliotroop is, dat hij kracht en moed geeft en vitaliteit en zuiverheid stimuleert.

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Heliotroop groen zaksteen kopen

De werking van Heliotroop

De toegeschreven werking van Heliotroop is, dat hij kracht en moed geeft en vitaliteit en zuiverheid stimuleert. Helpt je bij veranderingen wanneer je spiritueel ontwaakt, om koers te houden ondanks obstakels, zodat je doel bereikt kan worden. De steen heeft een kalmerende werking op irritatie en agressie en zorgt ervoor dat je jezelf kunt beheersen, hij werkt opwekkend en vergroot het aanpassingsvermogen.

Heliotroop bevordert altruïsme en idealisme, hij schenkt creativiteit en dromen en stimuleert de intuïtie. Heliotroop helpt je om negatieve invloeden te verwijderen uit je auraveld. Hij is nuttig voor allerlei kwalen die te maken hebben met bloed, zoals bijv. bloedarmoede en ontgift deze. De steen kan je helpen om eenzaamheid te overwinnen door je kracht en moed te schenken.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Heliotroop zaksteen perfect bij jouw en heb jij behoefte aan kracht en moed die de Heliotroop jou te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra (1e) en hartchakra (4e)

Sterrenbeeld 

Ram ( 21 maart - 20 april) en Leeuw (23 juli - 23 augustus)

Verzorging

Heliotroop kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561007438
33 Items
8718561007438
Je bent misschien ook geïnteresseerd in