Hematiet edelsteen bol 25 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hematiet edelsteen bol 25 mm

Edelsteenbol Hematiet, 1 stuks van 25 mm in doorsnede.

€ 7,00 Inclusief belasting

€ 5,79 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteenbol Hematiet 25 mm kopen

Werking Hematiet

Hematiet helpt je om met tegenstellingen om te gaan en evenwicht/balans hierin te vinden. Hij geeft je kracht en moed, maakt je standvastiger en verbetert het geheugen en de concentratie. Hematiet stimuleert de opname van ijzer in het bloed en helpt bij het vormen van rode bloedlichaampjes. De steen geeft je meer zelfvertrouwen en versterkt de wilskracht. Hij vergroot je zelfrespect en overlevingsdrang. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze edelsteenbol Hematiet perfect bij jouw inrichting? Of heb jij behoefte aan evenwicht en balans die deze edelsteen te bieden heeft? Bestel de Hematiet edelsteen bol direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra (1e)

Sterrenbeeld

Ram (21 maart - 20 april)

Verzorging

Hematiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Bij aanraking met water, de steen droog maken.

Datasheet
8718561002570
10 Items
8718561002570
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)