Hematiet powerbead armband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hematiet powerbead armband

Hematiet powerbead armband. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met kralen van 8 mm.

€ 8,45 Inclusief belasting

€ 6,98 Exclusief belasting

Omschrijving

Hematiet powerbead armband kopen

Hematiet powerbead armband. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met kralen van 8 mm.

De werking van Hematiet

Hematiet bezit zowel mannelijke als vrouwelijke polariteiten, yin yang, positief en negatief. Het is de meest effectieve steen om je te doen aarden, maar trekt ook negatieve energieën uit het lijf weg om zo de harmonie en vrede te herstellen in het lichaam. De halfedelsteen Hematiet kan je helpen om met tegenslagen om te gaan en evenwicht/balans hierin te vinden. Hij kan je helpen om praktisch te denken, fouten te accepteren en brengt je auraveld weer in evenwicht. Het mineraal Hematiet stimuleert de opname van ijzer in het bloed en kan helpen bij het vormen van rode bloedlichaampjes. Hematiet is goed inzetbaar wanneer je last hebt van een verslaving of dwangstoornis. Hematiet heeft een positieve werking op de lever en het bloed en kan helpen bij het aanmaken van bloed in het beenmerg.

Hij bevordert zelfvertrouwen, zelfrespect, wilskracht en moed. Ook bevordert Hematiet het geheugen en de concentratie. Hematiet vermindert zorgen, zwaarmoedigheid, depressies en stress. Het mineraal werkt heilzaam bij neusbloedingen, aambeien, slapeloosheid en kramp in de benen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de Hematiet powerbead armband perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan hulp bij tegenslagen en ondersteuning bij praktisch denken die Hematiet jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra (1e)

Sterrenbeeld 

Ram ( 21 maart - 20 april)

Verzorging

Hematiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Bij het in contact komen met water, moet de hematiet wel drooggemaakt worden zo niet gaat de steen roesten.

Datasheet
8718561023193
80 Items
8718561023193
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...