Hematiet zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Hematiet zaksteen

Zaksteen Hematiet van ca. 3-5 cm. Hematiet helpt je om met tegenstellingen om te gaan en evenwicht/balans hierin te vinden.

€ 9,95 Inclusief belasting

€ 8,22 Exclusief belasting

Omschrijving

Hematiet zaksteen kopen

Edelstenen zaksteen / oplegsteen van Hematiet, afmeting ca. 3-5 cm.

De werking van Hematiet

Hematiet helpt je om met tegenstellingen om te gaan en evenwicht/balans hierin te vinden. Hij geeft je kracht en moed, maakt je standvastiger en verbetert het geheugen en de concentratie. Hematiet stimuleert de opname van ijzer in het bloed en helpt bij het vormen van rode bloedlichaampjes. De steen geeft je meer zelfvertrouwen en versterkt de wilskracht. Hij vergroot je zelfrespect en overlevingsdrang. Hematiet helpt tegen zwaarmoedigheid en depressie. Heeft heilzame werking op het bloed en helpt bij het aanmaken van bloed in het beenmerg. Hematiet kan helpen bij problemen aan de lever en bijdragen aan het ontgiftingsproces. De steen is goed inzetbaar wanneer men last heeft van verslaving of dwangstoornissen. Ook helpt hematiet tegen aambeien en neusbloedingen, tegen kramp in de benen en slapeloosheid.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze zaksteen Hematiet perfect bij jou en heb jij behoefte aan daadkracht en weerstand die Hematiet jou te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra (1e)

Sterrenbeeld

Ram (21 maart - 20 april)

Verzorging

Hematiet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. Bij het in contact komen met water, moet de hematiet wel drooggemaakt worden zo niet gaat de steen roesten.

Datasheet
8718561007452
140 Items
8718561007452
Je bent misschien ook geïnteresseerd in