Himalaya's Dreams - Natuurlijke verzorging

Himalaya's Dreams

Het beste uit de natuur voor lichaam en ziel

Himalaya's Dreams biedt hoogwaardige natuurlijke producten die perfect zijn voor zowel cosmetische als therapeutische toeapssing. Het bedrijf is gevestigd in het Duitse Beierse Woud bij de drie-rivieren-stad Passau en richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van gecertificeerde Ayurvedische natuurcosmetica. Himalaya's Dreams lichaamsoliën, shampoos, mondoliën en haaroliën worden gemaakt volgens de beste traditionele Ayurvedische gezondheidsleer op het gebied van cosmetica en therapie.

Een aspect die Himalaya's Dreams na aan het hart ligt, is om landen, mensen en culturen dichter bij elkaar te brengen. De beste arbeidsomstandigheden, eerlijke handel en vriendschappelijke partnerschappen tussen Duitsland en India zijn hun topprioriteit.

Transparant, eerlijk en ecologisch: de natuurlijke cosmetica van HIMALAYA'S DREAMS wordt gecontroleerd vanaf de productie van de grondstoffen tot aan het eindproduct. Regelmatige bezoeken aan de productielokaties in India en Duitsland garanderen de naleving van de zeer hoge kwaliteitseisen van de COSMOS STANDAARD. Dreams come true...

Nieuw
Ayurvedische Herbs Conditioner Himalaya’s Dreams 200 ml
Himalaya's Dreams natuurlijke Ayurvedische Kruiden Conditioner het haar de vochtbalans, volume en bescherming die het nodig heeft na het wassen. Voedt het haar met vele hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten en maakt de structuur strakker.
€ 18,90
Nieuw
Ayurvedische Shampoo Neem Himalaya’s Dreams 200 ml
Himalaya's Dreams natuurlijke Ayurvedische Shampoo met Neem beschermt het haar tegen uitdrogen, kalmeert de hoofdhuid en reguleert de talgproductie, waardoor vet haar afneemt. Bevat een combinatie van milieuvriendelijke oppervlakteactieve stoffen en kruiden van plantaardige oorsprong.
€ 17,90
Nieuw
Ayurvedische Shampoo Kokos & Argan Himalaya’s Dreams 200 ml
Himalaya's Dreams natuurlijke Ayurvedische Shampoo met Kokosnoot & Argan is een natuurlijke behandeling voor haar en hoofdhuid. Revitaliseert krullen, beschermt tegen hitteschade en zorgt voor zacht en glanzend haar. 
€ 17,90
Nieuw
Ayurvedische Shampoo Brahmi & Amla Himalaya’s Dreams 200 ml
Himalaya's Dreams natuurlijke Ayurvedische Shampoo met Brahmi & Amla, twee ware wonderkruiden uit de Ayurveda. Ze zuiveren haar & huid door gifstoffen te verwijderen en zorgen voor een gezonde hoofdhuid en haargroei.
€ 17,90
Nieuw
Ayurvedische huid & gezichtsolie Viool/ Harmonie Himalaya's Dreams 100 ml
Himalaya's Dreams Body & Face oil Viool/Harmonie bestaat uit een complex extract van Ayurvedische plantendelen: rijstzemelen en sesamolie voeden de huid tot diep in de onderste huidlagen en helpen deze te regenereren. Dit verlicht huidirritaties en zorgt voor een gladde, verfijnde teint.
€ 16,90
Nieuw
Ayurvedische huid & gezichtsolie Roze Lotus/ Geluk Himalaya's Dreams 100 ml
Himalaya's Dreams Body & Face Oil Roze Lotus/ Geluk heeft het gelukzalige aroma van roze lotus. Bevat rijstzemelenolie, uitstekend voor de gevoelige huid vanwege de hydraterende en exfoliërende eigenschappen. Met ylang ylang olie, waarvan bekend is dat het stress, angst, verdriet, spanning en slapeloosheid vermindert. 
€ 16,90