Home and Living

Home and Living

Home and Living producten

Originele decoratie artikelen voor je huis te verfraaien of om als geschenk te geven. Ambachtelijk en authentiek.

Ben je op zoek naar mooie spirituele of oosterse decoratie voor je huis of een leuk geschenkje om te geven? Bij De Goudsbloem kan je het zeker vinden.

Op zoek naar iets extra's voor aan de muur? Kijk dan zeker eens naar onze mooie thangka's en banners. Op ambachtelijke wijze gemaakt met opdruk van Mandala, Chakra's, Ganesha, Boeddha enz…
Voor je raamdecoratie, keuze uit een groot assortiment raamstickers.

Wil je een betere en positieve energie in je woning, bieden wij je de Feng Shui regenboogkristallen en feng shui kristal producten aan evenals feng shui producten zoals windgongenwindorgelswindbellen en feng shui decoratie.

Voor je altaar te decoreren hebben wij spirituele beelden, sfeerlichten, lotus sfeerlichten, faitrade stearine kaarsenchakra kaarsen en kaarsen met symbool, sieraden dozen, geoden en wierook

Wens je een speciale sfeer te geven aan de woonomgeving, neem dan zeker een kijkje bij onze zoutkristallampen en edelsteenlampen. De subtiele vibratie van de zoutkristallen en edelstenen creëren een prettige atmosfeer en het diffuse licht geeft harmonische verstilling.

Subcategorieën

Feng Shui regenboogkristallen

Echte sfeerbrengers voor in huis. Via de geslepen facetvlakken wordt het zonlicht gebroken in regenboogkleuren, die door de hele kamer dansen.

Regenboogkristallen online kopen

Een regenboogkristal is een transparant kristal dat geslepen wordt in facet vorm. Meestal worden deze gemaakt uit kristalglas. Regenboogkristallen scheiden het witte licht in afzonderlijke kleuren, zodat je een kleurenspectrum of prisma krijgt. Dit geeft een kleurrijk, magisch effect in je woning.

Werking van het regenboogkristal en Feng Shui

Het regenboogkristal heeft verschillende geslepen vlakken (facet vorm). Wanneer het zonlicht op het regenboogkristal schijnt, buigt dit af door de geslepen vlakken. Op dit moment splitst de lichtstraal zich in de afzonderlijke regenboogkleuren. Wanneer dit gebeurt zie je rood, oranje, geel, groen, blauw, indigo en violet in je woning die lichtjes bewegen.

Wanneer je je woning, werkkamer, meditatieruimte wil inrichten volgens de leer van de Feng Shui, heb je deze zeker nodig. De moeilijkste hoeken en/of scherpe hoeken kunnen erdoor worden 'gebroken'. Verder verbeteren de regenboogkristallen de energie doorstroming in je huis. De leer van Fenh shui werkt met het principe van levensenergie of chi, wat zeker welkom is in je woning.

Waar bevestig je de regenboogkristallen?

Regenboogkristallen hang je het beste op bij de ramen. Je kan kiezen of je er één of meerdere hangt al dan niet van dezelfde grootte. Je kan ze ook ophangen op plaatsen waar energieblokkades zitten om deze op te heffen. Van zodra er regenboogkristallen hangen begint de chi opnieuw te stromen. Je hangt de kristallen best op met nylon draad of visdraad.

Verschillende soorten regenboogkristallen en afmetingen

Wij bieden verschillende vormen, kleuren en groottes aan. Zowel de losse regenboogkristallen zoals bollen, bladvorm, druppel, kegel,… als Feng Shui kristalproducten zoals de chakrakristallen, Feng Shui Vajra bescherming decoratie hanger, Feng Shui Bloem des Levens raamdecoratie, piramides, enz.

Home and Living bij De Goudsbloem

Bij ons vind je dan ook talloze artikelen om je woning, meditatieruimte of yoga studio mooi aan te kleden. Zoals onze Lotus Sfeerlichten, Kaarsen en sfeerlichten, Zoutkristal lampen en Edelsteenlampen die ook een prachtig licht geven in je woning. Voor je muurdecoratie hebben we Banners en Thangka's. Je ramen kan je versieren met onze raamstickers. Bij De Goudsbloem vind je zeker datgene om je woning te verfraaien.

Banners, strandlakens en thangka's

Banners, strandlakens en thangka's uit Tibet en Nepal. Authentiek, ambachtelijk en decoratief.

Banners, strandlakens en thangka's kopen

Banners en thangka's zijn muurdecoraties. Deze zijn meestal met de hand gemaakt met gedetailleerde versieringen zoals een Boeddha, Chakra's, Symbolen enz…

Wat doe je met een Banner of Thangka?

Met een Banner of Thangka kan je het interieur van je woning versieren. Verder hebben deze nog een andere functie. Ze hebben ook een spirituele betekenis en worden gebruikt tijdens meditatie of rituelen. Vele mensen hangen deze dan ook op in hun meditatieruimte of in hun yoga studio.

Een Thangka is een Boeddhistisch wandkleed en verbeelden over het algemeen belangrijke gebeurtenissen in het Boeddhisme. Bij De Goudsbloem vind je verschillende reproducties zoals Medicijn Boeddha, Groen Tara, Witte Tara,… Stuk voor stuk prachtige decoraties voor aan de muur.

Strandlakens

Deze prachtige strandlakens zijn gemaakt uit katoen met mooie afbeeldingen zoals, mandala, bloem des levens, chakra's, Ohm en Tree of life. Kunnen gebruikt worden als strandlaken of picknickkleed. De strandlakens koop je bij De Goudsbloem aan de beste prijs.

Home and Living bij De Goudsbloem

Met onze prachtige collectie banners en thangka's geef je een mooie uitstraling aan je woning of meditatieruimte. Wees creatief met de producten uit ons gamma home and living. Andere populaire producten zijn de Spirituele Beelden, Kaarsen en Sfeerlichten en Feng Shui producten zoals de regenboogkristallen, windgongen en kritalproducten

Voor sfeer en decoratie zit je zeker goed bij De Goudsbloem met zeer goede prijzen

Feng Shui kristalproducten

Prachtige feng shui kristalproducten zoals kristallen hangers met Tree of LIfe, Levensbloem, Ohm, Harten, Glazen Bollen en Piramides

Feng Shui kristalproducten kopen

Feng Shui is een meer dan 3000 jaar oude en complexe Chinese filosofie. Feng Shui betekent letterlijk wind en water. Feng Shui leert hoe we harmonie scheppen in de belangrijkste leefgebieden en hoe de omgevingsfactoren ons welzijn beïnvloeden en hoe we negatieve invloeden kunnen omzetten naar positieve invloeden. Het doel van Feng Shui is om in onze leef- en werkomgeving een harmonieuze stroming van Chi (levensenergie) te creëren.

In de Feng Shui draait alles om evenwicht en harmonie tussen de complementaire krachten Yin en yang, mannelijk en vrouwelijk.

Men kan dit bereiken door kleuren en vormen die in balans zijn met elkaar evenals door het gebruik van regenboogkristallen, windorgels, enz.

Feng Shui Producten

In deze categorie vind je windorgels, windgongen, windbellen, feng shui kikkers, bagua spiegels, ...

Feng Shui Producten kopen

Feng Shui is een meer dan 3000 jaar oude en complexe Chinese filosofie. Feng Shui betekent letterlijk wind en water. Feng Shui leert hoe we harmonie scheppen in de belangrijkste leefgebieden en hoe de omgevingsfactoren ons welzijn beïnvloeden en hoe we negatieve invloeden kunnen omzetten naar positieve invloeden. Het doel van Feng Shui is om in onze leef- en werkomgeving een harmonieuze stroming van Chi (levensenergie) te creëren.

In de Feng Shui draait alles om evenwicht en harmonie tussen de complementaire krachten Yin en yang, mannelijk en vrouwelijk.

Men kan dit bereiken door kleuren en vormen die in balans zijn met elkaar evenals door het gebruik van regenboogkristallen, kristallen, windorgels, enz.

Zoutkristal lampen en Edelsteenlampen

Zoutkristallampen geven een speciale sfeer aan de woonomgeving. De subtiele vibratie van de zoutkristallen creëren een prettige atmosfeer en het diffuse licht geeft harmonische verstilling.

Zoutlampen kopen

Zoutlampen zijn grote brokken zout waarin een led lamp of theelicht kaarsje kan worden geplaatst. Ieder lamp is uniek, het zijn trouwens natuurlijke en handgemaakte producten. De zoutkristal lampen hebben een zeer mooie uitstraling wanneer het lampje brandt. Het zorgt voor sfeer en warmte in de woning. Wij bieden een mooi assortiment aan in onze webshop.

Werking van de Zoutkristal Lamp

De zoutlampen geven een warm en sfeervol licht. De lampen zouden een een positief effect hebben op de gezondheid. Wanneer de zoutkristal lamp opwarmt zouden deze de negatieve ionen in de lucht bevorderen.

Het zijn ook natuurlijke luchtreinigers. Door de elektronische apparatuur in huis en roken kunnen er positieve ionen ontstaan. De lampen zorgen ervoor dat er negatieve ionen ontstaan, die de luchtkwaliteit verbeteren.

Zoutlampen zouden kunnen helpen bij:

Het zuiveren van de lucht

Onaangename geuren kunnen erdoor verminderen

Zouden een positief effect hebben bij straling en elektrosmog

Helpen je beter te ontspannen

Pakistaanse Himalaya Zoutlampen

De lampen die wij bij De Goudsbloem aanbieden komen uit Pakistan regio Punjab. Deze zoutlampen zijn gemaakt van puur zout uit het Himalaya gebergte. Door het uitdrogen van de oceanen is het zout honderden miljoenen jaren geleden ontstaan. De lampen worden tot op heden nog altijd met de hand gemaakt.

De Himalaya zoutlampen hebben het beste effect. De zoutlampen herken je aan de kleur, deze varieert van medium roze tot donker oranje. Door de verschillende mineralen in het zout, is het licht van de lamp ongelijkmatig en gedempt.

Zoutkristal Lampen voor de slaapkamer

Meestal worden de lampen gebruikt voor in de woonkamer, bureau of studeerkamer. Je kan de lamp ook gebruiken in de slaapkamer voor een betere nachtrust. Slaapproblemen worden op een natuurlijke wijze aangepakt.

Zoutlamp onderhouden

Gebruik nooit water om de lamp te reinigen, dan bestaat de kans dat de lamp smelt. Veeg ze gewoon schoon met een droge doek of borstel ze even af.

Kamerfonteinen

Kamerfonteinen kopen

Decoratieve tafelfonteinen die het rustgevende geluid van de natuur naar binnen brengen. Het stromende water verhoogt de Feng Shui in de leefruimte. Populair zowel op kantoor als thuis.
Klein meubilair en decoratie

Klein meubilair en decoratie online kopen

Bijzonder houten meubilair uit Tibet, India en Nepal, handgemaakt en met de hand beschilderd.

Altaar

De altaren bij De Goudsbloem zijn unieke stukken die handgemaakt en handbeschilderd zijn in Nepal. Een huisaltaar kan je altijd plaatsen in je meditatieruimte, je kan er bijvoorbeeld een Boeddha beeld, Ganesha of Shiva in zetten.

Tibetaanse Schatkisten

Handbeschilderd en ambachtelijke schatkisten uit Tibet. Zoek je iets unieks voor je juwelen? Bij De Goudsbloem vind je zeker wat je zoekt. Schatkisten met oneindige knoop en bloemenmotief vervaardigd door Tibetaanse ambachtslieden.

Houten panelen en Ohm symbool

De houten panelen en Ohm symbolen worden eveneens als de Altaren en Schatkisten vervaardigd door ambachtslui en met de hand geschilderd. De Houten panelen zijn fraaie meesterwerken met afbeeldingen van Boeddha. Deze houten panelen passen zeker in je meditatieruimte, healing praktijk, yoga studio of gewoon als decoratie in je woning. Unieke exemplaren aan zeer gunstige prijzen.

Decoratie artikelen voor kinderkamer

Voor de kinderkamer hebben wij enkele mooie decoratie slingers met olifantjes en hartjes. Deze decoratieve slingers worden gemaakt in Nepal.

Raamstickers

Prachtige eenzijdige én tweezijdige raam- en bumperstickers met doorzichtige kleuren. Bumperstickers zijn rechthoekig, 1-zijdig en bedoeld voor op autobumpers, maar uiteraard ook heel geschikt om ergens anders op te plakken, bijvoorbeeld op een koelkastdeur.

Spirituele Raamstickers 

Bij De Goudsbloem vind je een uitgebreid assortiment spirituele raamstickers waarmee je elk raam kan decoreren volgens je eigen wensen. De stickers zijn van zeer goede kwaliteit met mooie lichtgevende transparante kleuren voor ramen en glazen deuren.

Als de zon er doorheen schijnt brengen ze stromen van gekleurd licht in elke ruimte.

Zonlichtstickers geven een lichtgevende uitstraling als glas in lood.

De meeste van onze stickers hebben een spirituele betekenis, zo bieden wij Levensbloem, Levensboom, Boeddha, Chakra, Ohm, Engelen… stickers aan. Voor ieder wat wils.

Geniet van de mooi uitstraling van onze spirituele raamstickers.

Sieraden opbergdozen en tarot dozen

Sieradendozen – Tarotdozen en sieradenzakjes

Bewaar je sieraden in een sieradendoos of sieradenzakje. De sieradenkistjes zijn gemaakt van hout, metaal, aluminium of zeepsteen, de zakjes van fluweel.

De doosjes zijn afgewerkt met spirituele symbolen zoals Ohm symboollevensbloemtree of lifepentagramchakra's,…

Onze houten sieradendozen – tarotdozen zijn met de hand gegraveerd. Alle doosjes zijn binnenin gevoerd om je juwelen goed te bewaren.

Kijk ook eens bij onze collecties: armbanden, hangers en halskettingen, chakra sieraden, engelen sieraden.

Vajrasattva thangka geprint 2 stuks
Klein formaat geprinte thangka van Vajrasattva, de Zuiverende Boeddha.Om een kamer mee te versieren, of boven een altaar te hangen.Met brokaat omlijsting.
€ 17,10
Shakyamuni Boeddha thangka geprint 2 stuks
Klein formaat geprinte thangka van Shakyamuni, de Historische Boeddha die ongeveer 2500 jaar geleden leefde.Om een kamer mee te versieren, of boven een altaar te hangen.Met brokaat omlijsting.
€ 17,10
Medicijn Boeddha thangka geprint 2 stuks
Klein formaat geprinte thangka van de Medicijn Boeddha.Om een kamer mee te versieren, of boven een altaar te hangen.Met brokaat omlijsting.
€ 17,10
Chenrezig thangka geprint 2 stuks
Klein formaat geprinte thangka van Chenrezig ofwel Avalokiteshvara, de Boeddha van Compassie.Om een kamer mee te versieren of boven een altaar te hangen.Met brokaat omlijsting.
€ 17,10
Witte Tara thangka geprint 2 stuks
Klein formaat geprinte thangka van Witte Tara, de Vrouwelijke Lang Leven Boeddha.Om een kamer mee te versieren of boven een altaar te hangen.Met brokaat omlijsting.
€ 17,10
Edelsteenlamp rozenkwarts + zoutkristal
Zoutkristal en Edelsteenlampen geven een speciale sfeer aan de woonomgeving. De subtiele vibratie van de edelstenen of het zoutkristal creëren een prettige atmosfeer en het diffuse licht geeft harmonische verstilling. 
€ 47,24
Edelsteenlamp bergkristal + zoutkristal
Zoutkristal en Edelsteenlampen geven een speciale sfeer aan de woonomgeving. De subtiele vibratie van de edelstenen en het zoutkristal creëren een prettige atmosfeer en het diffuse licht geeft harmonische verstilling. 
€ 45,16
Aanbieding!-20%
Raamsticker Medicijn Boeddha 2 stuks
In lichtgevende transparante kleuren voor ramen en glazen deuren.Deze zonlichtstickers zijn kleine juweeltjes van inspiratie, makkelijk aan te brengen op uw favoriete plaatsen.Als de zon er doorheen schijnt brengen ze stromen van gekleurd licht in elke ruimte.Zonlichtstickers geven een lichtgevende uitstraling als glas in lood. 
€ 12,00
€ 15,00
Feng Shui kristallen lotus met paarse ketting
In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming in huis positief te beïnvloeden. Deze schitterende en elegante kristallen lotushanger is hier zeer geschikt voor.
€ 11,20
Metalen schatkistje
Metalen schatkistje om je mooiste spulletjes in te bewaren, zoals sieraden, edelstenen, enzovoort.Met prachtige details. Gevoerd aan de binnenzijde.
€ 13,80
Raamsticker Maanfasen 3 stuks
Prachtige 1-zijdige raamstickers in wonderschone doorzichtige kleuren. Hoge kwaliteit, permanente kleefkracht.
€ 9,84
Zoutlamp engel met snoer en LED lamp
Deze zoutkristallamp creërt een zuivere en prettige kameratmosfeer. Het diffuse licht geeft een warme gloed en harmonische verstilling. Getalenteerde handwerklieden selecteren, bewerken en modelleren zorgvuldig de zoutkristallen, die gebruikt worden voor deze lampen. ​
€ 32,50
Zoutlamp bol met snoer en LED lamp
Deze zoutkristallamp creërt een zuivere en prettige kameratmosfeer. Het diffuse licht geeft een warme gloed en harmonische verstilling. Getalenteerde handwerklieden selecteren, bewerken en modelleren zorgvuldig de zoutkristallen, die gebruikt worden voor deze lampen. ​
€ 34,50
Zoutlamp lotus met snoer en LED lamp
Deze zoutkristallamp creërt een zuivere en prettige kameratmosfeer. Het diffuse licht geeft een warme gloed en harmonische verstilling. Getalenteerde handwerklieden selecteren, bewerken en modelleren zorgvuldig de zoutkristallen, die gebruikt worden voor deze lampen. ​
€ 49,50
Zoutlamp levensboom met snoer en LED lamp
Deze zoutkristallamp creërt een zuivere en prettige kameratmosfeer. Het diffuse licht geeft een warme gloed en harmonische verstilling. Getalenteerde handwerklieden selecteren, bewerken en modelleren zorgvuldig de zoutkristallen, die gebruikt worden voor deze lampen. ​
€ 49,50
Zoutlamp wit met snoer en LED lamp - 1.5-2 Kg
Deze zoutkristallamp creërt een zuivere en prettige kameratmosfeer. Het diffuse licht geeft een warme gloed en harmonische verstilling. Getalenteerde handwerklieden selecteren, bewerken en modelleren zorgvuldig de zoutkristallen, die gebruikt worden voor deze lampen. ​
€ 20,66
Zoutlamp met snoer en LED lamp - 5-7 Kg
Deze zoutkristallamp creërt een zuivere en prettige kameratmosfeer. Het diffuse licht geeft een warme gloed en harmonische verstilling. 
€ 31,50
Boeddha waterfontein grijs
Decoratieve tafelfontein die het rustgevende geluid van de natuur naar binnen brengt. Het stromende water verhoogt de Feng Shui in de leefruimte. Populair zowel op kantoor als thuis. 
€ 23,90
Rots waterfontein
Decoratieve tafelfontein die het rustgevende geluid van de natuur naar binnen brengt. Het stromende water verhoogt de Feng Shui in de leefruimte. Populair zowel op kantoor als thuis. 
€ 23,90
Feng Shui kristallen lotus & bol
In Feng Shui worden allerlei voorwerpen gebruikt om de energiestroom in huis positief te beïnvloeden. Deze mooie en elegante kristallen lotusketting is daar een goed voorbeeld van.
€ 10,16
Compassie boeddha waterfontein
Decoratieve tafelfontein die het rustgevende geluid van de natuur naar binnen brengt. Het stromende water verhoogt de Feng Shui in de leefruimte. Populair zowel op kantoor als thuis.
€ 22,99