Howliet blauw splitketting (gekleurd)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Aanbieding!

Howliet blauw splitketting (gekleurd)

Splitketting Howliet blauw met splitstenen van ca. 5 to

€ 4,55 Inclusief belasting

€ 3,76 Exclusief belasting

Omschrijving

Splitketting Howliet blauw (gekleurd) met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Deze steen is gekleurd op basis van de witte Howliet.

Het mineraal Howliet is wit met grijze aders maar wordt soms blauw geschilderd (niet te verwarren met turkoois). Het is een sterk aardende steen die je helpt om met beide benen op de grond te blijven staan. Howliet werkt ontspannend is daarom goed tegen stress. Het is een silicaat waardoor het de botten, gewrichten, nagels en gebit versterkt. Hij beschermt je tegen nachtmerries en geeft je balans.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Datasheet
8718561022462
180 Items
8718561022462
Edelsteen
Howliet
Gewicht
0
030
Kleur
Blauw
Omschrijving
Splitketting Howliet blauw met splitstenen van ca. 5 tot 10 mm. Deze steen is gekleurd op basis van de witte Howliet.
Werking
Howliet helpt om de hersenhelften te harmoniseren en bevordert de intuïtie en creativiteit. Hij ondersteunt het geheugen en helpt je bij het studeren. Hij maakt je leergieriger. Howliet brengt geduld en verdraagzaamheid met zich mee. Howliet versterkt nag