Howliet Ruby Mania, armband nr 6, nugget
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Howliet Ruby Mania, armband nr 6, nugget

Howliet armband van Ruby Mania. Deze armband heeft onregelmatige kralen en 3 bedels en komt in een mooie cadeauverpakking.

€ 24,99 Inclusief belasting

€ 20,65 Exclusief belasting

Omschrijving

Howliet Ruby Mania, armband nr 6, nugget kopen

Howliet armband van Ruby Mania. Deze armband heeft onregelmatige kralen en 3 bedels en komt in een mooie cadeauverpakking.

De werking van Howliet

Howliet is een witte steen met grijze aders. De steen komt ook voor in het blauw, maar dit is geverfde, witte Howliet. De werking is daarom bij beide stenen gelijk. De steen werkt aardend en zorgt ervoor dat jij je kunt ontspannen. Bij boosheid kan Howliet kalmeren en wanneer je (te) perfectionistisch bent zorgt Howliet ervoor dat je ook wat minder kritisch naar de situatie kunt kijken. Howliet verbeterd het geheugen en zorgt ervoor dat je leergierig bent. De steen laat je positieve karaktertrekken meer opvallen en kan creativiteit en intuïtie stimuleren. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de Howliet Ruby Mania, armband nr 6, nugget perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan aarding en ontspanning die Howliet jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Derde oogchakra (6e) en Kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Tweelingen (22 mei - 21 juni)

Verzorging

Howliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Datasheet
8718561011664
107 Items
8718561011664
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)