Howliet wit edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Howliet wit edelsteen hanger

Laat je betoveren door de zuivere schoonheid van de Howliet Wit edelsteen hanger. Howliet is een edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen.

€ 1,94 Inclusief belasting

€ 1,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Howliet wit kopen

Ontdek de serene pracht van de Howliet Wit edelsteen hanger

Laat je betoveren door de zuivere schoonheid van de Howliet Wit edelsteen hanger. Howliet is een edelsteen die bekend staat om zijn kalmerende en rustgevende eigenschappen.

De Howliet Wit edelsteen hanger straalt een serene energie uit die helpt om stress en spanning te verminderen. Het dragen van deze hanger kan je helpen om innerlijke rust te vinden en een gevoel van kalmte en harmonie te ervaren.

Elke Howliet Wit edelsteen hanger is met zorg geselecteerd en met de hand vervaardigd, waardoor je een uniek en hoogwaardig sieraad ontvangt. De heldere witte kleur en de natuurlijke aders en patronen van de steen geven de hanger een tijdloze en elegante uitstraling.

Of je nu op zoek bent naar een stijlvol accessoire of een spiritueel hulpmiddel, de Howliet Wit edelsteen hanger is een perfecte keuze. Draag het met trots en geniet van de kalmerende en harmoniserende energieën van deze prachtige edelsteen.

Bestel vandaag nog je Howliet Wit edelsteen hanger en ervaar de rust en sereniteit die het met zich meebrengt. Laat deze hanger een symbool zijn van innerlijke vrede en welzijn terwijl je je eigen unieke reis naar balans en harmonie bewandelt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Derde oogchakra (6e) en Kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Tweelingen (22 mei - 21 juni)

Verzorging

Howliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Datasheet
8718561004109
292 Items
8718561004109
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)