Howliet wit splitarmband + kaart
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Howliet wit splitarmband + kaart

Howliet edelstenen splitarmband met displaykaartje, ca. 17 cm lang en geregen op elastiek.

Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.

€ 4,80 Inclusief belasting

€ 3,97 Exclusief belasting

Omschrijving

Howliet wit splitarmband + kaart kopen

Howliet edelstenen splitarmband met displaykaartje, ca. 17 cm lang en geregen op elastiek.

Op het kaartje staat vermeld waar de steen voor kan dienen en bevat tevens een disclaimer.

De werking van Howliet wit

Het mineraal Howliet is wit met grijze aders maar wordt soms blauw geschilderd (niet te verwarren met turkoois). Het is een sterk aardende steen die je helpt om met beide benen op de grond te blijven staan. Howliet werkt heilzaam bij spanning en stress. Het mineraal helpt om de hersenhelften te harmoniseren en bevordert de intuïtie en creativiteit. Howliet ondersteunt het geheugen en helpt je bij het studeren, hij maakt je leergieriger. Howliet brengt geduld en verdraagzaamheid met zich mee. Hij beschermt je tegen nachtmerries en geeft verlichting bij spanningshoofdpijn. Omdat Howliet een silicaat is, wordt gezegd dat het de botten, gewrichten, nagels en gebit kan versterken. Hij kan je ondersteunen bij slapeloosheid en nachtmerries en zou een heilzame werking hebben bij huidwondjes, huidirritaties en jeuk bij insectenbeten.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Howliet wit splitarmband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte om met beide benen op de grond te staan en wil je hulp om je creativiteit te bevorderen die de witte Howliet halfedelsteen jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Derde oogchakra (6e) en Kruinchakra (7e)

Sterrenbeeld 

Tweelingen (22 mei - 21 juni)

Verzorging

Howliet kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Datasheet
8718226691231
32 Items
8718226691231
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)