Interieur design - Edelstenen en Mineralen

Interieur design

Bij De Goudsbloem vind je een zeer interessante collectie aan 'Interieur design' artikelen.
Van pronkstuk tot museumstuk. Inmiddels hebben wij al een aardige collectie opgebouwd met meer dan 250 wisselende stukken. Alle stukken zijn uniek, je vindt nergens een zelfde artikel.

We vullen onze interieur design collectie constant aan zodat het aanbod erg uitgebreid blijft. We zijn altijd weer op zoek naar mooie en unieke items voor in je woning of kantoor.

Subcategorieën

Fossiel

In de collectie met 'Interieur design' stukken heeft De Goudsbloem ook een aantal fossielen opgenomen. Van pronkstuk tot museumstuk. Alle stukken zijn uniek, je vindt nergens een zelfde artikel.

We vullen onze interieur design collectie constant aan zodat het aanbod erg uitgebreid blijft. We zijn altijd weer op zoek naar mooie en unieke items voor in je woning of kantoor.

Onze collectie interieur design items komen vanuit de gehele wereld. Landen zoals:

- Brazilië
- Peru
- Pakistan
- China
- Zuid-Amerika
- Marokko

Verlichting

Spirituele winkel De Goudsbloem heeft een hele mooie collectie verlichting. De wintermaanden lenen zich bij uitstek voor deze mooie sfeerverlichting. Maar onze ervaring is dat de heilzame werking van de toegepaste mineralen in deze verlichting een steentje bijdraagt het hele jaar door. Bijvoorbeeld Zoutsteen lampen, Himalayazout heeft een zuiverende werking op de lucht om ons heen. De materie van de zoutlamp herstelt als ware de woonatmosfeer. Hert ioniserende effect van de zoutlamp (negatieve ionen) geeft hetzelfde verschijnsel als een wandeling aan zee of na een onweersbui. Een zoutlamp kan een zeer positieve invloed hebben om de elektrische lading van woon- en leefomgeving in evenwicht te brengen.

Dit is slechts een voorbeeld van één type lamp. Wij hebben er vele, bijvoorbeeld:

- Himalaya zoutlampen
- Seleniet lampen
- Agaat lampen
- Amethist lampen
- Bergkristal lampen
- Roze kwarts lampen
- Aroma diffusers
- Theelichthouders Bergkristal
- Theelichthouders Seleniet (ijsberg en harten)
- Theelichthouders Roze kwarts
- Theelichthouders Apofyliet
- Theelichthouders Himalaya Zoutsteen

Helende werkingen
Alle aangeboden lampen en theelichthouders hebben een toegeschreven werking. In de alternatieve geneeskunde worden mineralen ingezet als geneeskrachtige of helende stenen. Zij werken door hun uiterlijk, samenstelling, kleur en vibraties vaak op een bijzondere manier op het lichaam, ziel en geest van de mens. Iedere steensoort heeft zijn unieke kracht en elektromagnetische veld. Daardoor staan zij in wisselwerking met hun omgeving.

Veel mensen voelen dat edelstenen en mineralen een uitstraling hebben, andere mensen ervaren via hun intuïtie of hun innerlijke oog dat edelstenen een bepaalde werking hebben. Edelstenen hebben hun eigen trillingsgetal. Gevoelige mensen kunnen deze vibraties opvangen.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is en hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, toch is zij niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Gepolijst

Tussen onze woondecoratiestukken staan ook prachtige items die half of volgepolijst zijn. Van pronkstuk tot museumstuk. Inmiddels hebben wij al een aardige collectie opgebouwd met meer dan 250 wisselende stukken. Alle stukken zijn uniek, je vindt nergens een zelfde artikel.

We vullen onze interieur design collectie constant aan zodat het aanbod erg uitgebreid blijft. We zijn altijd weer op zoek naar mooie en unieke items voor in je woning of kantoor.

Gekristalliseerd

Onze 'Interior Design' stukken bestaan voor een groot deel uit gekristalliseerde mineralen en edelstenen. Van pronkstuk tot museumstuk.

Bij De Goudsbloem vind je een mooie collectie gekristalliseerde mineralen en edelstenen. Geïmporteerd uit de vele landen die wij kennen. Hieronder vindt u een uitleg wat gekristalliseerde mineralen en edelstenen precies zijn.

De meeste mineralen in de natuur komen voor als kristallen. De vormen van de kristallen zijn afhankelijk van de regelmatige rangschikking van de atomen. (inwendige bouwstenen van het kristal), het kristalrooster. De atomen en moleculen van kristallen zijn geordend in exacte geometrische patronen zoals vlakken, randen en hoeken. Hun wederzijdse verhouding en de hoeken zijn altijd constant. De kristallen worden in 7 kristalstelsel onderverdeeld op grond van hun symmetrie (spiegelvlakken, draaiassen en symmetriecentrum).

Zo vind je mineralen met kristalroosters in de vormen rechthoeken, zeshoeken, vierkanten, ruiten, parallellogrammen en trapeziums als basisstructuur. Meer soorten zijn er niet maar wel variaties hiervan.

Ruw

Er staan onder andere veel ruwe mineralen en edelstenen in onze collectie 'Interior Design. Van pronkstuk tot museumstuk. Inmiddels hebben wij al een aardige collectie opgebouwd met meer dan 250 wisselende stukken. Alle stukken zijn uniek, je vindt nergens een zelfde artikel.

We vullen onze interieur design collectie constant aan zodat het aanbod erg uitgebreid blijft. We zijn altijd weer op zoek naar mooie en unieke items voor in je woning of kantoor.

Citrien punt AA Brazilië, nr.295
Laatste items in voorraad
Citrien punt in AA kwaliteit uit Brazilië, deze punt is 1700 gram en de maten zijn 18,5 x 11 x 7 cm.
€ 817,00
Citrien punt AA Brazilië, nr.255
Laatste items in voorraad
Citrien punt in AA kwaliteit uit Brazilië, deze punt is 560 gram en de maten zijn 10 x 8 x 5 cm
€ 269,00
Fluoriet Afghanistan, nr.482
Laatste items in voorraad
Ruwe Fluoriet uit Afghanistan. Deze Fluoriet is 5,44 kilo en 23 x 16 x 13 cm.
€ 156,38
Koper Amerika, nr.723
Laatste items in voorraad
Koper nugget van 12,5 x 10 x 5 cm en 644 gram. Vindplaats van dit stuk koper is Amerika.
€ 345,00
Zoutsteen lamp vuurkorf bollen incl. elektra
Zoutsteen lamp in de vorm van een vuurkorf met 5 geslepen bollen erop, ca. 17,5 cm hoog en 15 cm breed. Wordt geleverd met kabel en lampje 15 watt. Deze Zoutlamp wordt geleverd met kabel en lampje van 15 watt. Vindplaats van de Zoutsteen is Pakistan.
€ 64,70
Zoutsteen lamp lotus incl. elektra
Lotus Zoutsteen lamp van ca. 19 cm hoog, deze Zoutlamp wordt geleverd met kabel en lampje van 15 watt. Vindplaats van de Zoutsteen is Pakistan.
€ 59,20
Zoutsteen lamp piramide incl. elektra
Zoutsteen lamp in piramidevorm van ca. 13 cm hoog. Deze Zoutlamp wordt geleverd op een houten voet met kabel en lampje 15 watt. Vindplaats van de Zoutsteen is Pakistan.
€ 43,70
Zoutsteen lamp vuurkorf ruwe stukken incl. elektra
Zoutsteen lamp in de vorm van een vuurkorf met ruwe brokken Zoutsteen erop, ca. 13 cm hoog en 15 cm breed. Deze Zoutlamp wordt geleverd met kabel en lampje van 15 watt. Vindplaats van de Zoutsteen is Pakistan.
€ 49,70
Zoutsteen lamp 2-3 kilo incl. elektra
Zoutsteen lamp van 2 tot 3 kilo, deze lamp wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt. Vindplaats van deze Zoutsteen is Pakistan. De hoogte van de lampen kan verschillen tussen 15 en 25 cm afhankelijk van de dikte.
€ 16,95
Zoutsteen lamp 18-25 kilo incl. elektra
Zoutsteen lamp van gewichtsklasse 18 tot 25 kilo. Deze Zoutlamp wordt geleverd inclusief elektrakabel en lampje van 15 watt. Vindplaats van deze Zoutsteen is Pakistan. De hoogte van de lamp is ca. 30 tot 45 cm afhankelijk van de dikte.
€ 139,90
Zoutsteen lamp 4-6 kilo incl. elektra
Zoutsteen lamp van 4 tot 6 kg. Deze Zoutlamp wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt. De hoogte van deze lamp is ca. 20-30 cm afhankelijk van de dikte. Vindplaats van deze Zoutsteen is Pakistan.
€ 34,00
Zoutsteen lamp 6-10 kilo incl. elektra
Zoutsteen lamp van tussen de 6 en 10 kg. Deze Zoutlamp wordt geleverd inclusief elektrakabel en lampje. De hoogte van deze lamp is ca. 25-35 cm afhankelijk van de dikte. Vindplaats van deze Zoutsteen is Pakistan.
€ 49,90
Zoutsteen lamp 25-35 kg incl. elektra
Zoutsteen lamp van gewichtsklasse 25 tot 35 kilo. Wordt geleverd inclusief elektrakabel en lampje van 15 watt. Deze lamp moet worden verzonden per pallet wanneer hij boven de 29 kilo is. De verzendkosten worden naar u gecommuniceerd. Deze lamp is ca. 30 tot 50 cm hoog afhankelijk van de dikte. Vindplaats van deze Zoutsteen is Pakistan.
€ 189,00
Zoutsteen lamp 3-4 kilo incl. elektra
Zoutsteen lamp van 3 tot 4 kilo, deze Zoutlamp wordt geleverd inclusief kabel en lampje van 15 watt. De hoogte van deze lamp is ca. 20-30 cm afhankelijk van de dikte. Vindplaats van de Zoutsteen is Pakistan.
€ 21,20
Aragoniet lamp bol nr.1
Laatste items in voorraad
Aragoniet lamp in de vorm van een bol, deze prachtige lamp wordt geleverd met elektra. Deze Aragoniet lamp is 48 cm hoog en 46 cm breed.
€ 895,00
Aragoniet lamp cilinder
Laatste items in voorraad
Aragoniet lamp in de vorm van een cilinder, deze prachtige lamp wordt geleverd met elektra. Deze Aragoniet lamp 39 cm hoog en 15 cm breed.
€ 399,00
Aragoniet lamp kubus
Laatste items in voorraad
Aragoniet lamp in de vorm van een kubus, deze prachtige lamp wordt geleverd met elektra. De Aragoniet lamp is 29 cm hoog en ca. 26 cm breed.
€ 230,00
Aragoniet lamp bol nr.2
Laatste items in voorraad
Aragoniet lamp in de vorm van een bol, deze prachtige lamp wordt geleverd met elektra. Deze Aragoniet lamp is 38 cm hoog en 26 cm breed.
€ 745,00
Fluoriet Afghanistan, nr.480
Laatste items in voorraad
Uniek stuk van de edelsteen Fluoriet, vindplaats Afghanistan. Deze Fluoriet is 13,52 kilo en 40 x 20 x 16 cm.
€ 380,00