Interieur Geurproducten - Oliën, Kussengeur, Crèmes

Interieur geurproducten

Omring je met de fijne geuren van De Goudsbloem. Om te ontspannen, te relaxeren en in een goede stemming te komen, vind je hier zeker de geur die je wenst, voor in je in huis, kantoor, auto, meditatieruimte of yogastudio.

Interieur geurproducten kopen

Je vind hier crème geuren in messing cloisonné mini potjes, Le Chatelard kamerspray en kussengeur die een natuurlijke bloemengeur hebben die ontspanning en een vredige slaap stimuleren, geurzakjes voor in de kleerkast en de handgeblazen geurflesjes van Song of India Natural. De geur olie wordt gemaakt van pure essentiële oliën, gewonnen uit bloemen, bladeren, wortels en hout. En de Natuurlijke Chakra luchtverfrissers van Aromafume, die de ruimte vullen met een subtiele frisheid, gemaakt van 100% actieve pure en natuurlijke ingrediënten.

Wij bieden ook een mooi gamma geurstenen, aromabranders – olieverdampers en aromadiffusers aan.

De geurstenen zijn ontwikkeld om het toepassen van aromatherapie ook mogelijk te maken in ruimtes waar vuur niet gewenst is. De etherische olie wordt d.m.v. koudverdamping in de kamer verspreid en de geur kan zich net als bij het gebruik van olieverdampers optimaal ontwikkelen.

Bij het gebruik van de aromabranders – olieverdampers, plaats een theelichtje in de opening, vul het schaaltje met water en doe hier enkele druppels etherische olie in.

Onze etherische oliën: Bach Elixirs&Co Essentiële olie, Fiore d'Oriente Chakra Essentiële oliën, Pranarom Essentiële Oliën

Amberbalsem & Smoky Oud kamerspray 3 stuks
Song of India natuurlijke luchtverfrisser spray, voor een heerlijke geur in elke kamer. Met een rokerige, warme en aardse oudh (agarhout) en amber geur.
€ 15,20
Ananas Rum & White Musk kamerspray 3 stuks
Song of India natuurlijke luchtverfrisser spray, voor een heerlijke geur in elke kamer. Met sensuele, fruitige ananas rum & white musk geur.
€ 15,20
Oranjebloesem & Jasmijn kamerspray 3 stuks
Song of India natuurlijke luchtverfrisser spray, voor een heerlijke geur in elke kamer. Met de betoverende bloemengeur van jasmijn en oranjebloesem.
€ 15,20
Patchouli Vanille kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met zoete, warme geur van patchouli en vanille.
€ 12,20
Dehn Al Oudh Agarhout kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de mystieke geur van agar, ook bekend als oudh of oud.
€ 12,20
Madurai Jasmijn kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de betroverende geur van jasmijnbloesem.
€ 12,20
Desi Gulab Roos kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de verleidelijke geur van rozen.
€ 12,20
Mysore Chandan Sandelhout kamerspray 3 stuks
Natuurlijke geurspray van het merk Organic Goodness, om een heerlijke geur te geven aan elke kamer. Met de rustgevende houtachtige geur van sandelhout.
€ 12,20
Aromafume Wierookhars essentiële oliemix set van 5
Set van 5 Aromafume natuurlijke hars etherische oliemelanges voor aroma diffusie:1x Frankincensehars etherische olie mix1x Copalhars etherische olie mix1x Mirrehars etherische olie mix1x Frankincense- & mirrehars etherische olie mix1x Benzoëhars etherische olie mix
€ 17,20
Aromafume Spiritueel bewustzijn luchtverfrisser set van 5
Aromafume Spiritual Awareness natuurlijke luchtverfrisser set, om je huis te zuiveren van alle negatieve stagnerende energie en de lucht te verfrissen met slechts een paar verstuivingen. Het brengt je in een diepere meditatieve staat en laat een aangename, lichte geur achter die zich zachtjes verspreidt in de ruimte, waardoor deze kalm en energiek wordt.
€ 12,60
Aromafume Witte salie smudge spray set van 6
Ontdoe je huis van stagnerende energie en zuiver de ruimte met Aromafume's natuurlijke witte salie smudge sprays. Deze luchtverfrissers bieden alle voordelen van smudgen, maar zonder de rook. Laat een aangenaam aroma achter in de ruimte, waardoor die weer kalm en fris aanvoelt.
€ 18,80
Aromafume Smudge spray witte salie & sandelhout 3 stuks
Ontdoe je huis van stagnerende energie en zuiver de ruimte met Aromafume's natuurlijke Witte Salie & Sandelhout smudge spray. Deze heilige spray biedt alle voordelen van smudgen, maar zonder de rook. Helpt lichaam, geest en ziel te kalmeren en reinigen.Kalmerend & BalancerendHelder, zoet & houtachtig
€ 17,50
Witte salie essentiële oliemix set van 6 Aromafume
Set van 6 Aromafume natuurlijke witte salie essentiële olie melanges voor aroma diffusie. Biedt alle voordelen van smudging, maar zonder de rook. Laat een aangenaam aroma achter in de kamer, waardoor de lucht weer schoon en fris aanvoelt.
€ 20,70
Aanbieding!-10%
Bach kamerspray Zuivering BIO 30 ml
Kamerspray met biologisch gecertificeerde Bach bloesems en essentiële oliën.Om zowel de interne als externe leefomgeving te zuiveren.Bach essences: Agrimonie, Rotswater, Iep, Olijf, Krabappel, Vervain.Etherische oliën: Citroen, Eucalyptus radiata, Rozemarijn cineol, Siberische spar, Kaneel.
€ 12,15
€ 13,50
Aanbieding!-10%
Bach kamerspray Zuivering BIO 100 ml
Kamerspray met biologisch gecertificeerde Bach bloesems en essentiële oliën.Om zowel de interne als externe leefomgeving te zuiveren.Bach essences: Agrimonie, Rotswater, Iep, Olijf, Krabappel, Vervain.Etherische oliën: Citroen, Eucalyptus radiata, Rozemarijn cineol, Siberische spar, Kaneel.
€ 19,35
€ 21,50
Aanbieding!-10%
Bach kamerspray Sensualiteit BIO 100 ml
Kamerspray met biologisch gecertificeerde Bach bloesems en essentiële oliën.Om sensueel ontwaken te bevorderen.Bach essences: Haagbeuk, Wilde Roos, Gentiaan, Impatiens, Lariks, Den, Krabappel. Etherische oliën: Zoete sinaasappel, Ylang- Ylang, Gember, Kaneelschors, Jasmijn.
€ 19,35
€ 21,50
Aanbieding!-10%
Bach kamerspray Sensualiteit BIO 30 ml
Kamerspray met biologisch gecertificeerde Bach bloesems en essentiële oliën.Om sensueel ontwaken te bevorderen.Bach essences: Haagbeuk, Wilde Roos, Gentiaan, Impatiens, Lariks, Den, Krabappel. Etherische oliën: Zoete sinaasappel, Ylang- Ylang, Gember, Kaneelschors, Jasmijn.
€ 12,15
€ 13,50