Ioliet hartje zomer armband - Love Gems
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Ioliet hartje zomer armband - Love Gems

Mooie grijze zomer armband met geslepen Ioliet kralen. De armband is verstelbaar. 

€ 9,75 Inclusief belasting

€ 8,06 Exclusief belasting

Verzenden
Gratis verzending voor bestellingen van € 50,- in België en € 75,- in Nederland.
Omschrijving

De zomer armband Ioliet kopen
Deze Ioliet zomer armband is verstelbaar en heeft een knoop-schuifsluiting. De armband 1,1 gram. De Ioliet stenenrij is 5,5 cm lang. De Ioliet armband is grijs en heeft 4 stalen kralen.

De werking van de zomer armband Ioliet
Ioliet, ook wel watersaffier genoemd, nodigt je uit om je innerlijke pad te volgen en op zoek te gaan naar het diepe zelf. Ioliet is de steen voor creatieve en visionaire ideeën op het gebied van allerlei kunstzinnige vormen. De steen kan je helpen om overtuigingen los te laten waardoor je angst voor het onbekende zal verdwijnen. Ioliet bevordert je creativiteit en kunstzinnigheid. Het mineraal vermindert slaapproblemen, angsten en depressies. Ioliet stimuleert het geheugen en kan je helpen om je open te stellen voor innerlijke beelden (visioenen). De steen heeft een positieve werking op de ogen, de darmen, de maag, de ademhaling, de bloeddruk en de holtes. Ioliet werkt heilzaam bij koorts, malaria en migraine.

Disclaimer: Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online
Past deze Ioliet armband perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte aan de creativiteit en kunstzinnigheid die de Ioliet te bieden heeft? Bestel de Ioliet armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Datasheet
8718561078131
79 Items
8718561078131
Edelsteen
Ioliet
Gewicht
0.001 kg
Kleur
Blauw
Omschrijving
Mooie grijze zomer armband met geslepen Ioliet kralen. De armband is verstelbaar.