Jade honing Ruby Mania
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jade honing Ruby Mania, armband nr 4, nugget

Jade honing armband van Ruby Mania. Deze armband heeft onregelmatige kralen en 3 bedels en komt in een mooie cadeauverpakking.

€ 24,99 Inclusief belasting

€ 20,65 Exclusief belasting

Omschrijving

Jade honing Ruby Mania, armband nr 4, nugget kopen

Jade honing armband van Ruby Mania. Deze armband heeft onregelmatige kralen en 3 bedels en komt in een mooie cadeauverpakking.

De werking van Jade

Jade is een steen die sterk werkt op het hart. Jade staat bekend als brenger van voorspoed, geluk, vreugde en succes. Zowel in zaken als relaties zal Jade helpen het beste ervan te maken. Deze steen helpt je overvloed in ontvangst te nemen, en te delen met anderen. Wanneer je last hebt van beperkende gedachten, rond geld of overvloed, helpt Jade deze weg te nemen. De steen herinnert je eraan dat er genoeg is voor iedereen, en dat jij jouw overvloed mag claimen. Jade helpt tegen sombere gedachten, en brengt vreugde en levensenergie. Ook fysiek werkt Jade op het hart, deze steen vermindert hartkwalen en herstelt weefsel. Jade brengt harmonie tussen jou en de natuur, en bevordert emotionele harmonie. Ook  stimuleert Jade een goede nachtrust. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past deze Jade honing Ruby Mania, armband nr 4, nugget perfect bij jouw outfit of heb jij behoefte voorspoed en wil je hulp om je succes te bevorderen die de Jade halfedelsteen jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e)

Sterrenbeeld 

Vissen

Verzorging

Jade kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Datasheet
8718561011640
62 Items
8718561011640
Je bent misschien ook geïnteresseerd in