Jade powerbead armband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jade Serpentijn powerbead armband

Jade powerbead armband. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met kralen van 8 mm.

€ 8,45 Inclusief belasting

€ 6,98 Exclusief belasting

Omschrijving

De Jade Serpentijn powerbead armband kopen

Jade powerbead armband. De armband is 18 cm lang en is geregen op elastiek met kralen van 8 mm.

De werking van Jade

De edelsteen Jade groen is de steen van het hart. Hij schenkt je overvloed en geluk, liefde en harmonie. Hij staat voor succes in zowel zaken als in relaties en hij leert je om meester te zijn van je geld in plaats van dat geld meester is van jou. De edelsteen Jade helpt je om overvloed in ontvangst te nemen en te delen met je anderen. Hij gaat angst voor armoede, angst om geld te verliezen tegen. De edelsteen Jade biedt steun bij ontgifting en bij herstel van weefsel na verwonding of operatie. Hij versterkt het zenuwstelsel en brengt deze tot rust. Groene jade brengt vreugde, levensenergie en harmonie. De steen heeft een positieve werking op planten en natuur en laat dit samenvloeien met je gehele fysieke en emotionele welzijn. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de Jade Serpentijn powerbead armband perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan overvloed, geluk en liefde die Jade jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Hartchakra (4e)

Sterrenbeeld 

Tweelingen en weegschaal

Verzorging

Jade kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Datasheet
8718561023209
58 Items
8718561023209
Je bent misschien ook geïnteresseerd in