Jaspis ader zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis ader zaksteen

Jaspis ader edelsteen zaksteen 4-6 cm. Spiritueel gezien is Jaspis Ader een aardende steen die zorgt voor balans en levenskracht. 

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Jaspis ader zaksteen kopen

Zaksteen Jaspis ader 4-6 cm.

De werking van Jaspis Ader

Jaspis Ader is fysiek gezien een veelzijdige edelsteen. Jaspis Ader bevordert je uithoudingsvermogen en heeft een positieve werking op aderen, bloedvaten, lever en het hart. Ook kan Jaspis Ader je weerstand verhogen. Voor actieve mensen en sporters is Jaspis Ader een fijne edelsteen. Jaspis Ader herstelt namelijk sneller de spieren na intensieve periodes. Spiritueel gezien is Jaspis Ader een aardende steen die zorgt voor balans en levenskracht. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis Ader zaksteen perfect bij jou of heb jij behoefte aan uithoudingsvermogen die de Ader Jaspis te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra(1e)

Sterrenbeeld 

Leeuw (23 juli tot 23 augustus)

Verzorging

Jaspis Ader kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Datasheet
8718561025784
481 Items
8718561025784
Je bent misschien ook geïnteresseerd in