Jaspis bloem zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis bloem zaksteen

Zaksteen Jaspis bloem 4-6 cm. Jaspis Bloem is een mooie Jaspis soort met een kenmerken en druk patroon. Jaspis Bloem schenkt je moed, positieve kracht en levenslust. 

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Jaspis bloem zaksteen kopen

Edelstenen zaksteen / oplegsteen Bloemjaspis van ca. 3 tot 5 cm.

De werking van Jaspis Bloem

Jaspis Bloem is een mooie Jaspis soort met een kenmerken en druk patroon. Dit Kristal helpt je in te zien dat het leven niet eeuwig duurt, dit kan zorgen voor een groter hier-en-nu gevoel, en kan eveneens de levenslust verhogen. Jaspis Bloem is vaak bruin van kleur maar kan ook grijs en blauw tinten hebben. Het is een goede talisman bij (ongeneeslijke) ziekten en kan het uithoudingsvermogen verbeteren. Jaspis Bloem schenkt je moed, positieve kracht en levenslust. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis Bloem zaksteen perfect bij jou of heb jij behoefte aan de moed en positieve kracht die de Bloem Jaspis te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra (1e) & hartchakra (4e)

Sterrenbeeld 

Ram (21 maart - 20 april)

Verzorging

Jaspis Bloem kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Datasheet
8718561025883
218 Items
8718561025883
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)