Jaspis breccie edelsteen hanger
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis breccie edelsteen hanger

Laat je inspireren door de unieke schoonheid van de Jaspis Breccie edelsteen hanger, een steen met een opvallend uiterlijk en een krachtige energetische werking.

€ 1,94 Inclusief belasting

€ 1,60 Exclusief belasting

Omschrijving

Edelsteen hanger Jaspis breccie kopen

Ontdek de Unieke Schoonheid van Jaspis Breccie Edelsteen Hanger

Laat je inspireren door de unieke schoonheid van de Jaspis Breccie edelsteen hanger, een steen met een opvallend uiterlijk en een krachtige energetische werking.

Jaspis Breccie staat bekend om zijn aardse kleuren en bijzondere patronen, gevormd door de natuurlijke breuklijnen in de steen. Het dragen van deze hanger kan helpen om stabiliteit, moed en veerkracht te bevorderen. Het is een edelsteen die je helpt om in je kracht te staan en obstakels te overwinnen. Hij werkt aardend en geeft je wilskracht. Hij helpt bij het doorbreken van blokkades bij je onderste chakra's. Jaspis breccie is een steen die je lichaam voorziet van warmte en energie. Hij ondersteunt je bij het aangaan van de strijd tegen onrechtvaardigheid en hij zal je helpen in moeilijke tijden waarbij het aangaan van een conflict onvermijdelijk is.

Elke Jaspis Breccie edelsteen hanger is zorgvuldig geselecteerd en met de hand vervaardigd, waardoor elk exemplaar uniek is in zijn eigen pracht. De combinatie van aardse kleuren, intrigerende patronen en de natuurlijke glans van de steen maken deze hanger tot een opvallend sieraad.

Of je nu op zoek bent naar een symbolisch sieraad, een bron van kracht en moed, of gewoon een prachtig accessoire, de Jaspis Breccie edelsteen hanger is een perfecte keuze. Draag het met trots en laat de positieve energieën van Jaspis Breccie je ondersteunen in je dagelijkse leven.

Bestel vandaag nog je Jaspis Breccie edelsteen hanger en ontdek de unieke schoonheid en kracht die deze edelsteen met zich meebrengt. Laat het een symbool zijn van stabiliteit, veerkracht en innerlijke groei terwijl je jouw eigen unieke pad bewandelt.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Chakra

Basischakra (1e), heiligbeenchakra (2e) en zonnevlechtchakra (3e)

Sterrenbeeld

Leeuw (23 juli tot 23 augustus)

Verzorging

Jaspis breccie kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Datasheet
8718561004154
183 Items
8718561004154
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)