Jaspis breccie zaksteen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis breccie zaksteen

Edelstenen zaksteen / oplegsteen Jaspis breccie, afmeting ca. 3-5 cm. Jaspis Breccie werkt zo vurig als ze eruit ziet. Jaspis Breccie is een van de meest activerende en stimulerende Jaspis soorten.

€ 7,60 Inclusief belasting

€ 6,28 Exclusief belasting

Omschrijving

Jaspis breccie zaksteen kopen

Edelstenen zaksteen / oplegsteen Jaspis breccie, afmeting ca. 3-5 cm.

De werking van Jaspis Breccie

Jaspis Breccie werkt zo vurig als ze eruit ziet. Jaspis Breccie is een van de meest activerende en stimulerende Jaspis soorten. Deze edelsteen kan luiheid, depressie, afwachtendheid en passiviteit tegengaan. Je zult gemakkelijk voor jezelf opkomen en je ervaart een groot gevoel van zelfvertrouwen. Jaspis Breccie is eveneens een geweldig Kristal voor mensen die vaak iets vroegtijdig stoppen, of vaker dingen niet af maken. Jaspis Breccie zorgt ervoor dat jij voor je doelen gaat en geeft je de moed om je dromen waar te maken. Wanneer je angstig bent voor conflicten, is Jaspis Breccie een fijne steen. Jaspis Breccie absorbeert eveneens negatieve energie en elektromagnetische straling. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij jouw arts!

Bestel direct online

Past deze Jaspis Breccie zaksteen perfect bij jou of heb jij behoefte aan zelfvertrouwen en moed die de Breccie Jaspis te bieden heeft? Bestel de zaksteen direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra (1e), heiligbeenchakra (2e) en zonnevlechtchakra (3e)

Sterrenbeeld 

Leeuw (23 juli tot 23 augustus)

Verzorging

Jaspis Breccie kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Datasheet
8718561007551
61 Items
8718561007551
Je bent misschien ook geïnteresseerd in