Jaspis Dalmatiër splitarmband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis Dalmatiër splitarmband

Splitarmband Jaspis Dalmatiër, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

€ 3,40 Inclusief belasting

€ 2,81 Exclusief belasting

Omschrijving

Jaspis Dalmatiër splitarmband kopen

Splitarmband Jaspis Dalmatiër, splitstenen van ca. 5 tot 10 mm.

De werking van Jaspis Dalmatiër

Jaspis Dalmatiër is een beschermende edelsteen die je daadkrachtig en stabiel maakt. Net als de andere Jaspis soorten neemt angst voor conflicten af, en zul je je assertiever voelen door Jaspis Dalmatiër. Jaspis Dalmatiër maakt je evenwichtig en brengt balans in vele aspecten in het leven. Jaspis Dalmatiër kalmeert een over actieve geest en zorgt voor rust en kalmte. Jaspis Dalmatiër is eveneens een fijne steen voor mensen die kampen met depressie, dit Kristal maakt je positief, vrolijk en energiek. 

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de Jaspis Dalmatiër splitarmband perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan bescherming en energie die Jaspis Dalmatiër jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Basischakra (1e) en heiligbeenchakra (2e)

Sterrenbeeld 

Leeuw (23 juli tot 23 augustus)

Verzorging

Jaspis Dalmatiër kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Datasheet
8718561019257
120 Items
8718561019257
Je bent misschien ook geïnteresseerd in
chat Commentaar (0)