Jaspis dalmatiër trommelstenen (mt3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis dalmatiër trommelstenen (mt3), p/kg

Jaspis dalmatiër trommelstenen, formaat 20-40 mm, uit Mexico.

Jaspis Dalmatiër, met zijn karakteristieke zwarte vlekken op een crèmekleurige achtergrond, staat bekend om zijn vermogen om stabiliteit te brengen en aarding te bevorderen. Deze trommelstenen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook krachtige metgezellen op jouw reis naar innerlijke balans en welzijn.

€ 130,00 Inclusief belasting

€ 107,44 Exclusief belasting

notifications_active Laatste items in voorraad
Omschrijving

Jaspis dalmatiër trommelstenen (mt3), p/kg kopen

Ervaar de unieke energie van Jaspis Dalmatiër trommelstenen - jouw bron van stabiliteit en aardende kracht. Onze zorgvuldig geselecteerde Jaspis Dalmatiër stenen, met precisie gepolijst voor een gladde afwerking, onthullen niet alleen de bijzondere eigenschappen van deze opvallende steen, maar ook zijn aardende energie.

Jaspis Dalmatiër, met zijn karakteristieke zwarte vlekken op een crèmekleurige achtergrond, staat bekend om zijn vermogen om stabiliteit te brengen en aarding te bevorderen. Deze trommelstenen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook krachtige metgezellen op jouw reis naar innerlijke balans en welzijn.

Gebruik de Jaspis Dalmatiër trommelstenen tijdens meditatie om de aardende energie te voelen en een diepere verbinding met je innerlijke kracht te cultiveren. Plaats ze op verschillende plekken om een sfeer van stabiliteit en aarding te creëren, en draag ze als een constante bron van gebalanceerde energie.

Online bestellen

Voeg vandaag nog de aardende kracht van Jaspis Dalmatiër trommelstenen toe aan je collectie! Bestel online en laat deze harmoniserende stenen je begeleiden op je pad naar stabiliteit en welzijn.

De werking van Jaspis Dalmatiër

Jaspis Dalmatiër, met zijn opvallende zwarte vlekken op een crèmekleurige achtergrond, wordt vaak geassocieerd met stabiliteit en aarding. Het staat bekend om zijn vermogen om emotionele balans te bevorderen, stress te verminderen en een gevoel van welzijn te creëren in het dagelijks leven.

De energie van Jaspis Dalmatiër wordt omschreven als aardend en stabiliserend, waardoor het een uitstekende metgezel is voor meditatie en innerlijke harmonie. Het opent de deur naar een wereld van evenwicht en ondersteunt je op je reis naar stabiliteit en welzijn. De steen beschermt tegen straling en negatieve energie en helpt deze energie uit het lichaam te verwijderen.

Jaspis Dalmatiër wordt vaak gebruikt om de geest te kalmeren, het zelfvertrouwen te vergroten en een gevoel van veiligheid te bevorderen. Of je nu de trommelstenen draagt, ze in je leefruimte plaatst of ze tijdens meditatie gebruikt, Jaspis Dalmatiër blijft een krachtige bron van aardende energie en innerlijke balans.

Wens je nog meer uitleg over de werking, betekenis en eigenschappen van Jaspis Dalmatiër? Bezoek onze pagina Jaspis Dalmatiër - Zelfvertrouwen en Balans

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk om, indien nodig, altijd medische hulp te zoeken. Hoewel we op deze site essentiële informatie delen die de gezondheid ten goede zou kunnen komen, is deze niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies. Bij gezondheidsproblemen wordt aangeraden om altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde arts!

Product informatie

Afmetingen2 - 4 cm
Gewicht1 kg
MateriaalJaspis
KleurBruin / Zwart
ChakraBasischakra (1e) - Sacraal chakra (2e)
SterrenbeeldLeeuw
VerzorgingJaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718226697073
1 Item
8718226697073
Je bent misschien ook geïnteresseerd in