Jaspis edelsteenhart 45 mm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis edelsteen hart 45 mm

Laat je betoveren door de aardse schoonheid en kracht van ons Jaspis Edelsteen Hart van 45 mm! Met zijn warme tinten en het hartvormige ontwerp brengt dit edelsteen hart niet alleen een vleugje natuurlijke pracht in je leven, maar ook de aardende energie van jaspis.

€ 12,89 Inclusief belasting

€ 10,65 Exclusief belasting

Omschrijving

Jaspis edelsteenhart van ca. 45 mm kopen

 

Laat je betoveren door de aardse schoonheid en kracht van ons Jaspis Edelsteen Hart van 45 mm! Met zijn warme tinten en het hartvormige ontwerp brengt dit edelsteen hart niet alleen een vleugje natuurlijke pracht in je leven, maar ook de aardende energie van jaspis.

Dit zorgvuldig geselecteerde en vakkundig geslepen Jaspis Hart straalt niet alleen fysieke kracht uit, maar ook een kalmerende stabiliteit. Jaspis staat bekend om zijn aardende eigenschappen, en het dragen of plaatsen van dit edelsteen hart in je leefruimte kan helpen om evenwicht en harmonie te bevorderen.

Plaats het Jaspis Edelsteen Hart van 45 mm op een prominente plek in je leefruimte om een gevoel van stabiliteit en rust te creëren. Draag het bij je om de helende vibraties van jaspis altijd bij je te hebben.

Bestel vandaag nog jouw Jaspis Edelsteen Hart en omarm de aardende energie van dit prachtige kristal. Voeg een vleugje stabiliteit toe aan je spirituele reis en geniet van de positieve vibes!

Let op: Elke Jaspis Edelsteen Hart is uniek en kan variëren in patronen en tinten in vergelijking met de getoonde afbeelding.

De Werking van Jaspis:

Jaspis is een aardende steen die vaak wordt geassocieerd met stabiliteit en moed. Het staat bekend om zijn aardende en beschermende eigenschappen, en het kan helpen bij het creëren van een gevoel van veiligheid en welzijn.

Dit edelsteen hart, vakkundig gesneden uit jaspis, straalt een warme en rustgevende energie uit. Het kan helpen bij het verminderen van stress en angst, en het bevorderen van een gevoel van gegrondheid in het hier en nu.

Jaspis wordt ook vaak gebruikt om de energiecentra in het lichaam in evenwicht te brengen, met name het basischakra. Het kan de vitale energie stimuleren en een gevoel van kracht en moed bevorderen.

Of je nu een edelstenenliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een stukje natuurlijke pracht, het Jaspis Edelsteen Hart van 45 mm is een prachtige keuze. Ontdek de helende kracht van jaspis en laat deze aardende energie je leiden op je levenspad.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk om, indien nodig, altijd medische hulp te zoeken. Hoewel we op deze site essentiële informatie delen die de gezondheid ten goede zou kunnen komen, is deze niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies. Bij gezondheidsproblemen wordt aangeraden om altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde arts!

Product informatie

Afmetingen4,5 cm
Gewicht0,070 kg
MateriaalJaspis
KleurRood
ChakraBasischakra (1e) en Heiligbeenchakra (2e)
SterrenbeeldRam, schorpioen en maagd
VerzorgingRode jaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden.

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718226696236
167 Items
8718226696236
Je bent misschien ook geïnteresseerd in