Jaspis geel fantasy armband
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis geel fantasy armband

Fantasy armband Jaspis geel

€ 10,08 Inclusief belasting

€ 8,33 Exclusief belasting

Omschrijving

Jaspis geel fantasy armband kopen

De werking van Jaspis Geel

Jaspis geel heeft een positieve werking op het immuunsysteem en versterkt het bindweefsel. Is goed voor de spijsvertering en werkt reinigend. Gele jaspis verbetert de uithoudingsvermogen en verhoogt de weerstand. De steen heeft een gunstige werking op de maag, lever, darmen en alvleesklier.
Gele Jaspis helpt tegen frustraties die het leven met zich meebrengt. Hij vermindert spanning in het lichaam en heeft een verzachtende werking op spierpijn. Gele jaspis kan helpen tegen maagzuur en darmkrampen.

Disclaimer

Het is en blijft belangrijk altijd medische hulp te gebruiken waar deze nodig is. Hoewel we in deze site essentiële informatie proberen te delen die een ieders gezondheid enorm ten goede zou kunnen komen, is het niet bedoeld om wie dan ook maar te stimuleren om medische hulp buiten te sluiten. In tegendeel! Zoek bij klachten altijd eerst hulp bij uw arts!

Bestel direct online

Past de Jaspis geel fantasy armband perfect bij jouw outfit en heb jij behoefte aan bescherming en energie die Jaspis Dalmatiër jou te bieden heeft? Bestel de armband direct online en ervaar zelf hoe de kracht van de steen jou extra steun biedt.

Chakra

Zonnevlechtchakra (3e)

Sterrenbeeld 

Vissen

Verzorging

Jaspis Geel kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden. 

Datasheet
8718561034649
42 Items
8718561034649
Edelsteen
Jaspis
Gewicht
0
030
Kleur
Geel
Omschrijving
Fantasy armband Jaspis geel
Werking
Jaspis geel heeft een positieve werking op het immuunsysteem en versterkt het bindweefsel. Is goed voor de spijsvertering en werkt reinigend. Gele jaspis verbetert de uithoudingsvermogen en verhoogt de weerstand. De steen heeft een gunstige werking op de
Je bent misschien ook geïnteresseerd in