Jaspis groen trommelstenen (mt2-3)
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Jaspis groen trommelstenen (mt2-3), p/kg

Trommelstenen Jaspis groen, formaat 10-30 mm. De prijs is per kilo, ca. 8-10 stuks in 100 gram.

Groene jaspis, met zijn frisse groene tinten, staat bekend om zijn vermogen om vitaliteit te verhogen en een gevoel van welzijn te bevorderen. Deze trommelstenen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook krachtige metgezellen op jouw reis naar innerlijke balans en harmonie met de natuur.

€ 52,00 Inclusief belasting

€ 42,98 Exclusief belasting

Omschrijving

Jaspis groen trommelstenen (mt2-3), p/kg kopen

Ontdek de levendige energie van groene jaspis trommelstenen - jouw ticket naar vitaliteit en welzijn. Onze zorgvuldig geselecteerde groene jaspis stenen, met precisie gepolijst voor een gladde afwerking, onthullen niet alleen de bijzondere eigenschappen van deze opvallende steen, maar ook zijn verkwikkende energie.

Groene jaspis, met zijn frisse groene tinten, staat bekend om zijn vermogen om vitaliteit te verhogen en een gevoel van welzijn te bevorderen. Deze trommelstenen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook krachtige metgezellen op jouw reis naar innerlijke balans en harmonie met de natuur.

Gebruik de groene jaspis trommelstenen tijdens meditatie om de verkwikkende energie te voelen en een diepere verbinding met je innerlijke kracht te cultiveren. Plaats ze op verschillende plekken om een sfeer van frisheid en natuurlijke harmonie te creëren, en draag ze als een constante bron van stimulerende energie.

Online Bestellen

Voeg vandaag nog de verkwikkende kracht van groene jaspis trommelstenen toe aan je collectie! Bestel online en laat deze energieke stenen je begeleiden op je pad naar vitaliteit en welzijn.

De Werking van Groene Jaspis

Groene jaspis, met zijn helende groene kleuren, wordt vaak geassocieerd met vitaliteit en welzijn. Het staat bekend om het versterken van de levenskracht, het bevorderen van groei en het creëren van een gevoel van innerlijke harmonie.

De energie van groene jaspis wordt omschreven als verkwikkend en stimulerend, waardoor het een uitstekende metgezel is voor meditatie en dagelijkse positieve affirmaties. Het opent de deur naar een wereld van frisheid en ondersteunt je op je reis naar vitaliteit en welzijn, terwijl het ook een band met de natuur versterkt.

Groene jaspis wordt vaak gebruikt om de geest te kalmeren, het immuunsysteem te versterken en een gevoel van hernieuwde energie te brengen. Of je nu de trommelstenen draagt, ze in je leefruimte plaatst of ze tijdens meditatie gebruikt, groene jaspis blijft een krachtige bron van natuurlijke energie en innerlijke balans.

Disclaimer:

Het is en blijft belangrijk om, indien nodig, altijd medische hulp te zoeken. Hoewel we op deze site essentiële informatie delen die de gezondheid ten goede zou kunnen komen, is deze niet bedoeld als vervanging van professioneel medisch advies. Bij gezondheidsproblemen wordt aangeraden om altijd contact op te nemen met een gekwalificeerde arts!

Product informatie

Afmetingen2 - 3 cm
Gewicht1 kg
MateriaalJaspis
KleurGroen
ChakraHartchakra (4e)
SterrenbeeldLeeuw
VerzorgingJaspis kan op alle manieren gereinigd en opgeladen worden

Meer informatie voor het reinigen en opladen van edelstenen en mineralen vind je op onze blog Edelstenen en Mineralen reinigen en opladen

Datasheet
8718561019752
4 Items
8718561019752
Je bent misschien ook geïnteresseerd in